Προς το περιεχόμενο

Satellite a500-1HK toshimpa

lioyf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου τοση ωρα τσακονομαστε με τον φιλο kostasfalcon' date='για ακριβος αυτο το θεμα!

Η gt 330m παιζει το pro evolution soccer 2010 σε fullhd αναλυση,ανετα!

Και hd 5650m ΔΕΝ ειναι πολυ πιο δυνατη απο την gt 330m που εχεις κ κυριος σε απετιτικα παιχνιδια δεν εχουν ιδιετερες διαφορες σε fps!

εν κατακλείδι, οτι παιχνιδι και αναλυσεις/γραφικα θα επαιζες με τη HD 5650m θα το παιζεις και με την GT 330m![/quote']

Μπορώ να πω πως με ηρεμισες φίλε μου...γενικά τι άποψη έχεις έκανα καλή επιλογή ;;είδες τα χαρακτιριστικα του κ πάλι ευχαριστώ ...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τη γνωμη μου για το λαπτοπ την ειπα στην αρχη!

Ειναι δυνατο μηχανημα, αλλα η οθονη ειναι με 1366χ768 αναλυση,αν θυμαμε καλα.Οποταν ετσι θα ειναι και η μαξιμουμ αναλυση που θα μπορεις να παιξεις στην οθονη του λαπτοπ(οσο και αν η καρτα μπορει να παιξει ενα παιχνιδι σε πολυ ψηλοτερες αναλυσεις)!

Οπως βλεπεις η καρτα ειναι καλη επιλογη,ομως επρεπε να δωσεις βαση κ στην οθονη,για να εχεις τα καλα αποτελεσματα της καρτας, που θα ηθελες!

Δημοσ.
Τη γνωμη μου για το λαπτοπ την ειπα στην αρχη!

Ειναι δυνατο μηχανημα' date=' αλλα η οθονη ειναι με 1366χ768 αναλυση,αν θυμαμε καλα.Οποταν ετσι θα ειναι και η μαξιμουμ αναλυση που θα μπορεις να παιξεις στην οθονη του λαπτοπ(οσο και αν η καρτα μπορει να παιξει ενα παιχνιδι σε πολυ ψηλοτερες αναλυσεις)!

Οπως βλεπεις η καρτα ειναι καλη επιλογη,ομως επρεπε να δωσεις βαση κ στην οθονη,για να εχεις τα καλα αποτελεσματα της καρτας, που θα ηθελες![/quote']

Εάν το παιχνίδι το παίξω στην οθόνη της τηλεωρασης 32 intzon LSD θα έχω καλύτερα αποτελέσματα ;;

Δημοσ.

Αναλογα με την αναλυση της οθονης!

Αν η οθονη της TV σου ειναι FullHD, τοτε θα μπορεις να παιξεις το pro σε FullHD αναλυση!;)

Δημοσ.
Αναλογα με την αναλυση της οθονης!

Αν η οθονη της TV σου ειναι FullHD' date=' τοτε θα μπορεις να παιξεις το pro σε FullHD αναλυση!;)[/quote']

Οκ ευχαριστώ φίλε θα σου πω κ εντυποσεις ..είσαι γαυρος οπως κατάλαβα !

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Μπορώ να πω πως με ηρεμισες φίλε μου...γενικά τι άποψη έχεις έκανα καλή επιλογή ;;είδες τα χαρακτιριστικα του κ πάλι ευχαριστώ ...

Κι εγώ το ίδιο παρήγγειλα φιλε μου. Νομίζω ότι σε αυτές τις ίντσες (16), δεν έχει απολύτως καμία σημασία που δεν είναι ΗD (1920χ1080) η ανάλυση της οθόνης.

Διαφορά θα δεις σε μεγαλύτερες οθόνες (από 24" και πάνω), που έτσι κι αλλιώς εάν συνδεθείς με HDMI σε οθόνη full HD θα την έχεις.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...