De@th L0rd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρει κάποιος πότε ανοίγει το συσσίτιο;
Str Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 θυμάμαι ότι άνοιγαν σχετικά αργά, γιατί όλοι αναρωτιόμασταν: αφού δουλεύουν τα πανεπιστήμια (για εξετάσεις πχ) αυτοί γιατί δε μας ταΐζουν????? δοκίμασε στις 15 (μαζί με τα δημοτικά!!!)
Hallion91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα ! Κάτι άκουσα ότι ανοίγει στις 20-09-2010 φέτος. Δεν είμαι σίγουρος για την πληροφορία, προέρχεται από συμφοιτητή μου. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει στο site.
Adon1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ρε συ,οχι και σισιτιο...δεν σε λυπουνται για να σε ταισουν,συσιτια στην εκλησσια δινουν
Τάσος_Δ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτε κι όταν σε ταίζουν σε λυπούνται, αν κρίνω από το φαγητό.
g_alkis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι το φαγητό. Καλομαθημένοι όλοι. Την άλλη Δευτέρα ανοίγει έμαθα.
Τάσος_Δ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι το φαγητό. Καλομαθημένοι όλοι. Την άλλη Δευτέρα ανοίγει έμαθα. Tότε ίσως τις 4 φορές που επισκεύτηκα φίλους που σπουδάζουν εκεί δεν το πέτυχαν.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ρε συ,οχι και σισιτιο...δεν σε λυπουνται για να σε ταισουν,συσιτια στην εκλησσια δινουν Το λήμμα "συσσίτιο" στα ελληνικά ετυμολογικά λεξικά επεξηγείται ως εξής: φαγητό που μαγειρεύεται σε μεγάλες ποσότητες και διανέμεται σε ανθρώπους που απαρτίζουν μία συγκεκριμένη ομάδα, π.χ. Φοιτητές, μαθητές, στρατιώτες, μοναστήρια κτλ. Επομένως δεν έχει την αποκλειστικότητα η εκκλησία. Το φαί είναι τσάμπα και τρώς όσο θες. Μια χαρά είναι αρκεί να μην έχεις ντελικάτο στομαχάκι ταϊζόμενο μόνο με βιολογικά προϊόντα
Adon1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 οκ απλα μια συμβουλη...μακρυα απο το μπιφτεκι και γενικα οτι εχει να κανει σχεση με κιμα.... τα μπιφτεκια ειδικα ειναι κατι σαν πλαστελινη ή καουτσουκ..αν τα ριξεις στον τοιχο θα γυρισουν πισω.... μπλιαξ μονο οταν εχει ρυζι και κοτοπουλο πηγαινω εγω αλλιως,σπιτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.