jemadux Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 μερικες φορες οταν ειμαι στο youtube και εχω ανοιχτο το pidgin ο ηχος χανετε και εξαφανηζετε και δεν ακουγετε τπτ εχω debian sid
NullScan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ήχος χάνεται μόνο στο pidgin ή σε όλο το σύστημα; Βρές ένα wav αρχείο στον σκληρό σου >find / -name '*.wav' -exec aplay {} \; με αυτή την εντολή θα αρχίσει να παίζει όλα τα wav που θα βρίσκει με τη σειρά. Δές άν το 1ο ακούγεται και σταμάτα την εντολή με Ctrl+C. Στο youtube πώς βλέπεις videos; Με flash ή με HTML5/Webm; Τήν επόμενη φορά που θα σου ξανασυμβεί κοίταξε επίσης τα sound levels στην κάρτα ήχου σου με alsamiser στο τερματικό. Ο kernel τί σου λέει; Μήπως ο flash crash-άρει κάποιο subsystem; Δώσε ένα dmesg να δείς τα τελευταία kernel events. Άν κλέισεις το pidgin ή/και τον browser, επανέρχεται το σύστημα; Έχεις εγκατεστημένο κάποιο plugin σχετικά με τον ήχο στο pidgin;
jemadux Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 παιζει μια χαρα αλλα το προβλημα ειναι οτι στο pidgin δεν εχω ηχο στα αλλα εχω ηχο
markelos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως έχεις τικαρισμένο το mute sounds στο pidgin. Είναι κάτω απο την καρτέλα tools.
jemadux Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 βασικαι ναι το ειχα βαλει καταλαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.