Προς το περιεχόμενο

ενοχλητικα κινεζικα!!!

flight126

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες..εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.προχτες εγκατεστησα microsoft office 2010 professional και απο τοτε μου εεμφανιζονται στην γραμμη εργασιων στις γλωσσες εκτος απο αγγλικα και ελληνικα που ειχα και κινεζικα,κορεατικα,ιαπωνεζικα κλπ..επειδη ακομα δεν εχω μαθει να τα μιλαω(!) θα ηθελα να μου πειτε πως να τα βγαλω..ολες οι υπολοιπες γλωσσες φευγουν αμα πατησω καταργηση στις ρυθμισεις αλλα οταν πατησω στα κινεζικα το πληκτρο καταργηση ειναι ανενεργο.εσβησα τα office αλλα και παλι τιποτα.ξερετε τι μπορει να φταιει?ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Θα έπρεπε κατά την εγκατάσταση να πήγαινες σε προσαρμοσμένη εγκατάσταση και να απέκλειες τις περιττές γλώσσες που είναι τσεκαρισμένες από default προς εγκατάσταση.

Αφού αυτές οι γλώσσες εμφανίζονται στην taskbar θα πει ότι έχουν προστεθεί στο σύστημα, άρα αν δεν κάνω λάθος μπορείς να τις απεγκαταστήσεις και από τα Regional Settings των Windows ( σε Win 7 πας: Start>Control Panel>Region and Languages>Keyboards and Languages> Install/uninstall languages...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...