EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πέρασε κάποιος χρόνος μέχρι να το φωτογραφήσω οπότε μια διαρροή ήταν αναπόφευκτη. α! και δεν το γεμίζω μέχρι πάνω γιατί δεν θέλω πολύ αφρογαλο.
liopyr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Άμα το αφήσεις κάνα πεντάλεπτο δε γίνεν να μη διαρρεύσει ρε υπερβολικέ! (edit δεν είχα κάνει refresh).
Members gsarig Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Άμα το αφήσεις κάνα πεντάλεπτο δε γίνεν να μη διαρρεύσει ρε υπερβολικέ! (edit δεν είχα κάνει refresh). Εσύ δεν αφήνεις την κουβέντα για να ανεβάσεις και καμιά φωτογραφία; Προτείνω να μετονομάσουμε το topic σε "Οι καφέδες των insomniacs με photo!"
freedubus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πέρασε κάποιος χρόνος μέχρι να το φωτογραφήσω οπότε μια διαρροή ήταν αναπόφευκτη. Την επόμενη φορά φρόντισε η φωτό να είναι δευτερολέπτων. Μόλις ήπια κι εγώ ένα φραπέ, να βγάλω φωτό το άδειο ποτήρι με το καλαμάκι και τους ξεραμένους αφρούς και να γράψω "ω ναι, κοιτάχτε τι γαμάτη φραπεδια έφτιαξα" ;
Thessalos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 περιμενετε μεχρι να ανεβασω εγω φοτο απο το δικο μου αλλα το 8εμα μοθ δεν ειναι "πως ομορφο αφρογαλο" αλλα πως κανεις το αφρογαλο να μην χαλαει μετα απο λιγη ωρα
Thessalos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 εχω ενα προβλημα δεν ξερω πως ανεβαζουμε φοτο.....ας πει καποιος α και μεχρι ποσα μεγαβιτε πρεπει να ειναι αν εχει οριο
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 1) τοσο επιστημη ειναι πια αυτο το αφρογαλο; 2) για να πιειτε ενα καφε κανετε τοσο κοπο χτυπατε αλυπητα γαλα; 3) μηπως ειναι παρενεργεια του καλοκαιριου;
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δείξε μου το αφρόγαλό σου να σου πω ποιος είσαι!
panagos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν θα το χαρακτήριζα επιστήμη το αφρόγαλο αλλά.. για του λάτρεις του καλού καφέ έχει σημασία. Επίσης έχει πλάκα να δίνεται τόση σημασία σε ένα τόσο απλό θέμα. Σπάει η μονοτονία της ημέρας.
Members gsarig Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στο τέλος μπορούμε να φτιάξουμε και ένα διαδραστικό παιχνιδάκι όπου θα πρέπει να αντιστοιχίσεις τη φωτογραφία του αφρόγαλου με το χρήστη που το έφτιαξε (liopyr άντε, ακόμα περιμένουμε φωτογραφία από σένα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.