Προς το περιεχόμενο

Benchmark CPU και GPU Mobility!

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον i7 940ΧM πρέπει να σιγουρευτείς οτι τον υποστηρίζει το BIOS αλλιώς δε θα παίξει και τσάπα τα λεφτά. Δε ξέρω και από ψύξη αν τα καταφέρνει το λαπτοπ σου γιατί με αυτόν θα ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία και θα πέφτει τρελό throttle. Θέλει λίγο ψάξιμο.

Ναι το WEI το τόνισα έτσι γιατί πολλοί θα πουν με 2χ ΑΤΙ 5870Μ και μόνο 7.2 (Το score της GPU ειναι με stock clocks)? (οχι οτι το WEI λέει και τίποτα...) (Η CPU είναι με 3% BIOS overclock που το έχω για καθημερινή χρήση)

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πως μπορω να μαθω αν το bios μου τον υποστηριζει?

Κοιτα για θερμοκρασιες τον 720 τον κρατα σε κανονικη χρησει απο 40-50βαθμους.Το μαξιμουμ που ειδα ηταν 80βαθμους σε ψηλο στρεσαρισμα!

Αυτο με χωρις το physx,ειναι σε default,γιατι δε θελω να την ταλαιπορισω παιρισοτερο!Τον τελευταιο μηνα το'χω γ@μ#σ# το λαπτοπ με προγραμματα,παιχνιδια και ενα σορο αλλες βλακιες!Νιωθω οτι δεν τραβαει οπως πριν και του χρειαζεται ενα γερο καθαρισμα και στου 2 δισκους, και να βαλω και το καινουριο Chipset!

Δημοσ.

Για να δεις άμα τον υποστηρίζει πρέπει να ψάξεις σε κανένα forum άμα έχει προσπαθίσει κανένας άλλος να τον βάλει και να δει άμα έπαιξε η όχι. Η εταιρία θα σου πεί λογικά όχι αν δεν τον έχει ήδη στους υποστηριζόμενους επεξεργαστές. Δές άμα υποστηρίζει τον 920XM επίσης.

Δημοσ.
Ψάξε για το ThrottleStop και δες άμα μπορείς να κάνεις κάτι με αυτό, αλλιώς δύσκολα τα πράγματα

Για τον 720 ξερεις τιποτα,αν και δε θελω να τον πειραξω,πληροφοριακα!:-)

Δημοσ.

Η μόνη σου ελπίδα είναι το setfsb. Αν το πρόγραμμα υποστηρίζει το λαπτοπ σου τότε είσαι τυχερός και μπορείς να παίξεις λίγο με το BCLK.

Μετά μεγάλο ρόλο παίζουν και οι θερμοκρασίες για το turbo mode.

Δημοσ.

Στη σελιδα της intel γραφει οτι το Mobile Intel® PM55 Express Chipset δεχεται τον ι7-940mx.

Το μονο που βρηκα για το qosmio,ηταν ενας τυπος που ηθελε να βαλει τον ι7-920 και σε sli την gtx280!:rolleyes:

Δημοσ.
Στη σελιδα της intel γραφει οτι το Mobile Intel® PM55 Express Chipset δεχεται τον ι7-940mx.

Το μονο που βρηκα για το qosmio,ηταν ενας τυπος που ηθελε να βαλει τον ι7-920 και σε sli την gtx280!:rolleyes:

Το chipset τον υποστηρίζει, το BIOS του κατασκευαστή είναι αυτό που κάνει τη ζημιά και βάζει ένα σωρο περιορισμούς. Μπές στο forum του notebookreview και ψάξε ή κάνε στο αντίστοιχο section μια ερώτηση. Λογικά κάποιος θα το έχει ψάξει παραπάνω το θέμα στο συγκεκριμένο λαπτοπ.

---------- Προσθήκη στις 03:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:30 ----------

Δυστιχως το προγραμα που μου ειπες δεν κανει τιποτε σε μενα. Μονο αν βρω το clock generator θα κανω δουλεια με το setfsb - αλλα δεν....

Ναι δυστυχώς ο Abo δεν πολυ υποστηρίζει το πρόγραμμα πλέον...

Δημοσ.

τελικα δεν το υποστιριζει το setfbs,ουτε το alienware,ουτε το asusj73!

Ξερω σιγουρα οτι ο ι7-820μ υπαρχει πανω σε qosmiox500!

Δημοσ.

To PLL id είναι ο κωδικός που γράφει πάνω το PLL.

Το BIOS του Μ17χ-R2 έχει επιλογή να αλλάξεις το ρεύμα της RAM από 1.5V σε 1.6V και 1.7V

Το ίδιο και για την τάση της CPU (extra 75mV και 150mV)

Στους extreme επεξεργαστές 920 και 940 να αυξήσεις το BLCK μέχρι 5% πιο πάνω

Στη δική σου περίπτωση είναι πάλι θέμα BIOS

Δημοσ.

τελως με oc της 720,γιατι δε βγαζω ακρη!

Αν και νωμιζω,οτι μια μικρη ακρουλα την βρηκα,αλλα η ολη διαδικασια θελει χρονο κ υπομονη)!

Οταν θα εχω χρονο να ασχοληθω περισοτερο,τοτε βλεπουμε!:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...