Προς το περιεχόμενο

Benchmark CPU και GPU Mobility!

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άντε, θα προσπαθήσω σε λίγο να ανεβάσω κι εγώ κάνα αποτέλεσμα με το ταπεινό μου λαπτοπάκι.. :P

Καλοδεχουμενο οτι και να ειναι :-) φυσικα παραπανω αστειευομαι ε? :o

Δημοσ.

οταν βρω χρονο θα ανεβασω τα αποτελεσματα απο το τοσιμπα μου με την GT230m και απο το macbookpro με την 330m τα οποια με πολυ απλες παρεμβασεις πιανουν 7245 και 8166 αντιστοιχα στο 3dmark 06.

μοναδικο παραπονο ειναι τα κολληματα στο battlefield 2 τα οποια δεν καταλαβαινω που οφειλονται καθως απο θερμοκρασιες δεν παιρνανε τους 70 και σε κανενα αλλο παιχνιδι ή εφαρμογη δεν εχω προβλημα...(με τελευταιους drivers απο το site της nvidia στο τοσιμπα)

---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:14 ----------

Πως μπορω να μαθω αν το bios μου τον υποστηριζει?

Κοιτα για θερμοκρασιες τον 720 τον κρατα σε κανονικη χρησει απο 40-50βαθμους.Το μαξιμουμ που ειδα ηταν 80βαθμους σε ψηλο στρεσαρισμα!

Αυτο με χωρις το physx,ειναι σε default,γιατι δε θελω να την ταλαιπορισω παιρισοτερο!Τον τελευταιο μηνα το'χω γ@μ#σ# το λαπτοπ με προγραμματα,παιχνιδια και ενα σορο αλλες βλακιες!Νιωθω οτι δεν τραβαει οπως πριν και του χρειαζεται ενα γερο καθαρισμα και στου 2 δισκους, και να βαλω και το καινουριο Chipset!

clean install και μετα περνας οτι πραγματικα χρειαζεσαι ειδικα στην εκκινηση, ενα avira και super antispyware για να μην βαρυνει το συστημα και ενα γερο defragment και στο τελος το tuning και θα σαι ταχυτατος. το physx βαλτο στο gpu για να πηγαινει καλυτερα.

---------- Προσθήκη στις 19:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ----------

Οταν εχει γεμισει ο κοσμος απο 5470 και κατω.......:-) :lol: :devil:

οτι βολευει τον καθενα για βασικη χρηση και για να το κουβαλαω μαζι μου εχω λαπτοπ 13αρι (3810ΤΖ) με culv στο 1.3 και ιντελ 4500mhd που κανει τα παντα πολυ γρηγορα ακομα και sims 3 και προ σηκωνει αλλα το θεμα ειναι οτι το πηρα γιατι εχει μεγαλη μπαταρια και ειναι πολυ ελαφρυ. οποτε ο καθενας εχει οτι του χρειαζεται. για παιχνιδια εχω το λαπτοπ του αδερφου μου ενα τοσιμπα με την GT230 Μ και για τις βαριες δουλειες και το OSIRIX macbookpro 15αρι με 330Μ

Δημοσ.

Ορίστε και από μένα.. Γενικά επειδή το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει με το laptop είναι το football manager, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εως σήμερα..

3dmark.png

Δημοσ.

@slimdata Ποια ati εχεις ακριβως? εχω την εντυπωση οτι το gpu-z εχει λαθη....επισης τι cpu εχεις τελικα?

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:07 ----------

@goldeneye οταν λες απλες παρεμβασεις? ποσο σηκωνεις την GT230M? πανω απο μενα? επισης το mac με την GT330M? μου φαινονται λιγο ανεβασμενα τα νουμερα που αναφερεις.....ποσταρε τα bench να δουμε....

Δημοσ.
@slimdata Ποια ati εχεις ακριβως? εχω την εντυπωση οτι το gpu-z εχει λαθη....επισης τι cpu εχεις τελικα?

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:07 ----------

@goldeneye οταν λες απλες παρεμβασεις? ποσο σηκωνεις την GT230M? πανω απο μενα? επισης το mac με την GT330M? μου φαινονται λιγο ανεβασμενα τα νουμερα που αναφερεις.....ποσταρε τα bench να δουμε....

υπαρχει συμφορουμιτης που με ιδια χαρακτηριστικα σε vaio και την 230 εχει κανει πολυ μεγαλυτερο σκορ στο 3dmark 06 (πολυ πανω απο 7000 αν θυμαμαι καλα και με οκ θερμοκρασιες) και στο vantage απο μενα και τα χει ποσταρει εδω.

με αυτη την μεθοδο http://forum.notebookreview.com/hp-compaq-voodoo-pc/451877-how-overclock-nvidia-gt2xx-gt3xx.html#post5749575 αλλα η μπαταρια παει περιπατο αν τα αφησεις και μετα τα παιχνιδια

και για το mac http://img294.imageshack.us/f/screenshot013ii.jpg/ ακομα καλυτερο σκορ απο αλλο πιο θαρραλεο χρηστη του forum που ειδα το tutorial http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=903097&page=2

φυσικα δεν προτεινω καμμια απο τις δυο μεθοδους αν καποιος ειναι ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις του εκτος και αν γουσταρει να το κανει για την επιδοση στα μετροπρογραμματα και αν η τσεπη του τον παιρνει να παιζει με τις μητρικες...

εγω το εκανα μονο και μονο για να παιζει καλα το battlefield στην τηλεοραση με full HD αναλυση και high settings (γιατι το crysis δεν μας κανει την χαρη...)

ειμαι σε διακοπες αυτη την περιοδο και δεν εχω μαζι μου καποιο απο τα δυο και δεν μπορω να τα ανεβασω αμεσα.

καμμια βοηθεια για το battlefield;

Δημοσ.
υπαρχει συμφορουμιτης που με ιδια χαρακτηριστικα σε vaio και την 230 εχει κανει πολυ μεγαλυτερο σκορ στο 3dmark 06 (πολυ πανω απο 7000 αν θυμαμαι καλα και με οκ θερμοκρασιες) και στο vantage απο μενα και τα χει ποσταρει εδω.

με αυτη την μεθοδο http://forum.notebookreview.com/hp-compaq-voodoo-pc/451877-how-overclock-nvidia-gt2xx-gt3xx.html#post5749575 αλλα η μπαταρια παει περιπατο αν τα αφησεις και μετα τα παιχνιδια

και για το mac http://img294.imageshack.us/f/screenshot013ii.jpg/ ακομα καλυτερο σκορ απο αλλο πιο θαρραλεο χρηστη του forum που ειδα το tutorial http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=903097&page=2

φυσικα δεν προτεινω καμμια απο τις δυο μεθοδους αν καποιος ειναι ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις του εκτος και αν γουσταρει να το κανει για την επιδοση στα μετροπρογραμματα και αν η τσεπη του τον παιρνει να παιζει με τις μητρικες...

εγω το εκανα μονο και μονο για να παιζει καλα το battlefield στην τηλεοραση με full HD αναλυση και high settings (γιατι το crysis δεν μας κανει την χαρη...)

ειμαι σε διακοπες αυτη την περιοδο και δεν εχω μαζι μου καποιο απο τα δυο και δεν μπορω να τα ανεβασω αμεσα.

καμμια βοηθεια για το battlefield;

Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι το ασφαλες o/c και οχι να την σπρωξω πολυ πανω για να δειξω ενα προσωρινο σκορ. Τα ρολογια που εχω ποσταρει τα εχω μονιμα στα games και ειμαι μια χαρα....παραπανω δεν ρισκαρω

Δημοσ.
Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι το ασφαλες o/c και οχι να την σπρωξω πολυ πανω για να δειξω ενα προσωρινο σκορ. Τα ρολογια που εχω ποσταρει τα εχω μονιμα στα games και ειμαι μια χαρα....παραπανω δεν ρισκαρω

και γω μονιμα τα χω για gaming και simulations που τρεχουν 2-3 μερες σε δωματιο χωρις κλιματισμο και χωρις βαση (μονο 4 ξυλακια jenga στα ποδαρακια του λαπτοπ για να ειναι λιγο ψιλοτερα και να αναπνεει καλυτερα). δεν ειχα καποιο προβλημα και θερμοκρασιες μεχρι 69 βαθμους τις μερες με τα 40αρια (για το τοσιμπα με την 230).

πολυ καλα κανεις γιατι ετσι θα σου μεινει για πιο πολυ καιρο. ειδικα αν δεν εχεις και θεμα με τα παιχνιδια θα μπορουσες να δοκιμασεις να κανεις και λιγο undervolting γιατι μπορεις να χασεις λιγα καρε αλλα να κερδισεις μεχρι και 5-7 βαθμους κατω που ειναι τρελο νουμερο για την μακροζωια του λαπτοπ

Δημοσ.

clean install και μετα περνας οτι πραγματικα χρειαζεσαι ειδικα στην εκκινηση, ενα avira και super antispyware για να μην βαρυνει το συστημα και ενα γερο defragment και στο τελος το tuning και θα σαι ταχυτατος. το physx βαλτο στο gpu για να πηγαινει καλυτερα.

Δυστυχος δεν εχω τα windows καθαρα,σε dvd,για να κανω clean install.

Еτσι πρεπει να τα καθαρισω εγω manual.

Επισεις δε χρειαζεται defragment γιατι ειναι ssd.

Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω χρονο ουτε τη διαθεση να το κανω τωρα.Μαλλο θα το αφησω για πιο μετα!:-)

Αν μπορεσεις ποσταρε και για την gt 230m κανενα 3dmark06&3dmark vantage!

Δημοσ.
Ήρθε και η σειρά μου :-D

WEI

wei.png

3DMARK06

23483.png

VANTAGE

seventhrunthrottlestop.png

Αυτά είναι παλιά score, τώρα έχω beta drivers και καινούργιο VΒIOS, υπολογίζω ότι στο Vantage ένα 19Κ+ το έχω ;)

Χρόνο δεν έχω να κάτσω να ξανακάνω όλη τη διαδικασία...

σαραβαλακι εεε;

αυτο ειναι μηχανημα...

---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:10 ----------

Δυστυχος δεν εχω τα windows καθαρα,σε dvd,για να κανω clean install.

Еτσι πρεπει να τα καθαρισω εγω manual.

Επισεις δε χρειαζεται defragment γιατι ειναι ssd.

Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω χρονο ουτε τη διαθεση να το κανω τωρα.Μαλλο θα το αφησω για πιο μετα!:-)

Αν μπορεσεις ποσταρε και για την gt 230m κανενα 3dmark06&3dmark vantage!

θα βρεις τα 7αρια ultimate 64bit (απο οποιαδηποτε πηγη) και θα δεις τρελη διαφορα. οσο καλα και να το καθαρισεις αν θες να δεις διαφορα πρεπει να ζοριστεις λιγο αλλα αξιζει.

για την 230 ειχα τρεξει το mark06 οταν ειχα αγορασει το λαπτοπ και επαιζε απο 6130 default μεχρι 7245 με ρυθμισεις που το εκαναν να παιζει σταθερα (δεν θυμαμαι ακριβως παει καιρος) vantage δεν θυμαμαι ποσο ειχε βγαλει και το χα τρεξει μονο default. οταν γυρισω απο διακοπες και βρω χρονο θα τα ποσταρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...