ektor7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 σαραβαλακι εεε; αυτο ειναι μηχανημα... Ναι,και με λιγες πενταροδεκαρες το περνεις κ φευγεις...!
GoldenEye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι,και με λιγες πενταροδεκαρες το περνεις κ φευγεις...! κοιτα γι αυτα που φοραει μια χαρα ειναι η τιμη αντιστοιχα toshiba και vaio (παντα πιο αδυναμα συστηματα) δεν πανε πισω απο τιμη. μονη παρατηρηση το design. ειναι λιγο...αλλα με τετοιες επιδοσεις τα ξεχνας ολα.
ektor7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 θα βρεις τα 7αρια ultimate 64bit (απο οποιαδηποτε πηγη) και θα δεις τρελη διαφορα. οσο καλα και να το καθαρισεις αν θες να δεις διαφορα πρεπει να ζοριστεις λιγο αλλα αξιζει. για την 230 ειχα τρεξει το mark06 οταν ειχα αγορασει το λαπτοπ και επαιζε απο 6130 default μεχρι 7245 με ρυθμισεις που το εκαναν να παιζει σταθερα (δεν θυμαμαι ακριβως παει καιρος) vantage δεν θυμαμαι ποσο ειχε βγαλει και το χα τρεξει μονο default. οταν γυρισω απο διακοπες και βρω χρονο θα τα ποσταρω. Τα ultimate τα εχω στο αλλο λαπτοπ και ξερω σιγουρα οτι δε σου δινουν περισοτερες επιδωσεις απ'οτι το premium! τη διαδικασια πως να το καθαρισω κ να του αυξησω τις επιδωσεις,τη ξερω.Απλα δεν εχω χρονο κ ορεξη αυτη τη στιγμη να το κανω! Και κατι γενικο,τα περισσοτερα λαπτοπ ειναι με αναλυση οθονης 1366 x 768 pixel,ενω το default στα 3dmark ειναι 1280χ1024! Ετσι υπαρχει μια μικρη αποκλιση στα αποτελεσματα,μ'αυτα που δινονται στο notebookckeck! ---------- Προσθήκη στις 14:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:36 ---------- κοιτα γι αυτα που φοραει μια χαρα ειναι η τιμη αντιστοιχα toshiba και vaio (παντα πιο αδυναμα συστηματα) δεν πανε πισω απο τιμη. μονη παρατηρηση το design. ειναι λιγο...αλλα με τετοιες επιδοσεις τα ξεχνας ολα. Η διαφορα του δικου μου(1360ευρο) με του stamatisx σε τιμη ειναι στα 2500ευρο+++! Απο αμερικη και τα 2! Ο stamatisx εχει αλλαξει απο μονος του τον ι7-820μ που ερχοταν απο την ετερεια και εβαλε τον ι7-940χm(που δεν ειναι καθολου αμελητεα η διαφορα στις επιδωσεις τους)! Αυτο δε σημενει οτι δεν αξιζει η αγωρα ενως τετοιου μηχανηματος,φτανει ομως να εχεις να διαθεσεις τοσα λεφτα! Εγω προσωπηκα μολις ξεκινησω δουλεια και αρχισω να βγαζω αρκετα,μαλλον με βλεπω και μενα με ενα τετοιο.Φτανει μονο η Dell να μη τα υποβαθμισει μεχρι τοτε!
GoldenEye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Τα ultimate τα εχω στο αλλο λαπτοπ και ξερω σιγουρα οτι δε σου δινουν περισοτερες επιδωσεις απ'οτι το premium!τη διαδικασια πως να το καθαρισω κ να του αυξησω τις επιδωσεις,τη ξερω.Απλα δεν εχω χρονο κ ορεξη αυτη τη στιγμη να το κανω! Και κατι γενικο,τα περισσοτερα λαπτοπ ειναι με αναλυση οθονης 1366 x 768 pixel,ενω το default στα 3dmark ειναι 1280χ1024! Ετσι υπαρχει μια μικρη αποκλιση στα αποτελεσματα,μ'αυτα που δινονται στο notebookckeck! ειμαι σιγουρος οτι θα δεις διαφορα. ειχα τα ultimate στο παλιο τοσιμπα που ειχα και στο καινουργιο με ολα τα χαρακτηριστικα πολυ καλυτερα με τα ιδια προγραμματα και ρυθμισεις σαν αισθηση τα windows δειχνουν οριακα πιο αργα μαλλον εξ αιτιας των home premium και οτι δεν ειναι clean install (αλλα εχοντας καθαρισει τα παντα απο προγραμματα τοσιμπα εφαρμογες στην εκκινηση registry defrag καθε 3 μερες ελαφρυ αντιβαιρους)
ektor7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Οι διαφορες αν θα υπαρξουν,θα ειναι πολυ μικρες για να φυγω απο τα premium!Καλυτερα να του ριξω ενα καθαρισμα πρωτα και μετα βλεπουμε τι μπορω να κανω αλλο! Στου αδελφου μου,το decktop,εβαλα τα ultimate,σε συστημα με ι7-920,ocz platinum 6gb(1333mhz,7-7-7-20) ram και hdd wd black 7200rpm, και παλι το θεωρω οτι ειναι πολυ αργο στο μπουταρισμα κ στο ανοιγμα αρχειων και προγραμματων,σε συγκιση με το δικο μου,με οχι και τοσο γρηγορο ssd που εχει!
GoldenEye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Οι διαφορες αν θα υπαρξουν,θα ειναι πολυ μικρες για να φυγω απο τα premium!Καλυτερα να του ριξω ενα καθαρισμα πρωτα και μετα βλεπουμε τι μπορω να κανω αλλο!Στου αδελφου μου,το decktop,εβαλα τα ultimate,σε συστημα με ι7-920,ocz platinum 6gb(1333mhz,7-7-7-20) ram και hdd wd black 7200rpm, και παλι το θεωρω οτι ειναι πολυ αργο στο μπουταρισμα κ στο ανοιγμα αρχειων και προγραμματων,σε συγκιση με το δικο μου,με οχι και τοσο γρηγορο ssd που εχει! δυστυχως οτι και να κανες με τα beep_windows αν δεν χωσεις χρημα το μπουταρισμα ειναι τραγικη υποθεση (δεν μιλαω για πετσοκομμενες εκδοσεις και χωρις προγραμματα εγκατεστημενα μιλαω παντα για ενα τυπικο συστημα με 5-10 προγραμματα 2-3 παιχνιδια και μισογεματους δισκους με μονη επεμβαση μονο στο τι μπουταρει και ενα καλο defrag και ενα ελαφρυ antivirus) τετοιες χαρες (18-40 sec μπουταρισμα) και με 5400 δισκο μονο σε linux (fedora kubuntu) και snow leopard
ektor7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Еνα σημαντικο θεμα ειναι οι θερμοκρασιες,σε default ή overclock. Οποταν ζηταμε ακομη και τις αναφορες σε τι θερμοκρασιες κυμενοντε οι cpu και gpu μας! Σε ideal gts 360m & i7-720m Σε furmark overclock gts 360m(22min)=max temp.74°C Max temp για τον i7-720qm που ειδα ηταν στους 85°C
GoldenEye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Furmark (temperature & stability GPU)για τις συχνοτητες 690/1950/1630 σε τι συνθηκες λειτουργει; εχεις βαση; κλιματισμο; καποια αλλη πατεντα;
ektor7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 σε τι συνθηκες λειτουργει; εχεις βαση; κλιματισμο; καποια αλλη πατεντα; μονο βαση, σε κανονικη θερμοκρασια δοματιου,χωρις κλιματισμο ,απογευματακι προς βραδακι στην Κυπρο!
kostasfalcon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια εκδοση των drivers προτεινετε ? (μιλαω για nvidia) εχω τους τελευταιους 258.96 - παιζει κανενας - ταχυτερος?
stamatisx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όσων αφορά το benchmarking εγώ χρησιμοποιώ τα Windows 7 professional (γιατί τα έχω τσάπα). Τα έχω σε ξεχωριστό partition γιατί τα έχω πετσοκόψει και είναι μόνο για benchmarking δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο σε αυτά. Ούτε score να αναιβάσεις στο Internet μπορείς.
GoldenEye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια εκδοση των drivers προτεινετε ? (μιλαω για nvidia) εχω τους τελευταιους 258.96 - παιζει κανενας - ταχυτερος? εχω δοκιμασει και την 258.96 απο nvidia και εχω τωρα τους επισημους της toshiba που βγηκαν μετα απο την 258.96. τους προτιμω γιατι σε default το λαπτοπ ειναι παγωμενο και κερδιζω μεχρι και 15 λεπτα σε διαρκεια μπαταριας.
stamatisx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκα και μερικά άλλα benchmarks αλλά δεν είναι πολύ πρόσφατα και αυτά... RAM Έχω και ένα πιο καλό (κάπου στο 9.355) αλλά δεν το βρίσκω... Μερικά απο Linux, όλα όμως stock, καθόλου Overclocking και παλιούς drivers
kostasfalcon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Διορθωσα εν μερη το ποστ μου στα bench. Πυρηνας 650 (απο 625) mem 948(χωρις αλλαγη) και shaders 1350 (απο 1210) παραπανω δεν θελω να το ζορισω αν και βλεπω οτι οι θερμοκρασια της καρτας ειναι χαμηλη ακομη. 3dmark με τα νεα ρολογια καθως και fumark 65 max αν δεν φανεται καλα. Μερικα συστηματακια με 5650 και καποια απο αυτα με core i τα οποια πατησα
ektor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 stamatisx τι ειναι ολα αυτα τα benchmarks? Αν καταλαβα καλα τα πρωτα ειναι για τις μνημες,ή κανω λαθος! Αν μπορεις κανε μια επεξηγηση,για να δουμε τι παιζει,και αν αξιζει να τα τρεξουμε και μεις, η μη προφεσερος του ειδους! ---------- Προσθήκη στις 03:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:18 ---------- Ποια εκδοση των drivers προτεινετε ? (μιλαω για nvidia) εχω τους τελευταιους 258.96 - παιζει κανενας - ταχυτερος? κι εγω αυτες χρεισημοποιω και μου φενονται μια χαρα,χωρις κανενα προβλημα! ---------- Προσθήκη στις 03:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:20 ---------- Διορθωσα εν μερη το ποστ μου στα bench. Πυρηνας 650 (απο 625) mem 948(χωρις αλλαγη) και shaders 1350 (απο 1210) παραπανω δεν θελω να το ζορισω αν και βλεπω οτι οι θερμοκρασια της καρτας ειναι χαμηλη ακομη. 3dmark με τα νεα ρολογια καθως και fumark 65 max αν δεν φανεται καλα. Μερικα συστηματακια με 5650 και καποια απο αυτα με core i τα οποια πατησα οι θερμοκρασιε της καρτα ειναι πραγματι χαμηλες! Δοκιμασε να ανεβασει ακομη λιγο τους shaders κ την μνημη(+20 και στα 2)! Κ κατι αλλο,ξεχνας οτι και 5650 κλοκαρεται επισεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.