Προς το περιεχόμενο

Benchmark CPU και GPU Mobility!

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω ο ι7-980Χ ΕΕ κτυπα 11αρη εσυ πως το κατεβασε ετσι?

---------- Προσθήκη στις 04:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:27 ----------

ασε να το τρεξω κι εγω αυριο να δω τι πειζει!

πρεπει να απενεργοποιησω το physx, ή δε παιζει ρολο?

---------- Προσθήκη στις 04:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:29 ----------

θα τρεξω δοκιμαστικα ολα κ οταν καθαρισω το κομπιουτερ θα τα ξανα τρεξω,για να δω διαφορες;)

---------- Προσθήκη στις 04:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:34 ----------

εχεις και το προγραμα που μετρα το boot time?

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εδω ο ι7-980Χ ΕΕ κτυπα 11αρη εσυ πως το κατεβασε ετσι?

---------- Προσθήκη στις 04:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:27 ----------

ασε να το τρεξω κι εγω αυριο να δω τι πειζει!

πρεπει να απενεργοποιησω το physx, ή δε παιζει ρολο?

---------- Προσθήκη στις 04:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:29 ----------

θα τρεξω δοκιμαστικα ολα κ οταν καθαρισω το κομπιουτερ θα τα ξανα τρεξω,για να δω διαφορες;)

---------- Προσθήκη στις 04:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:34 ----------

εχεις και το προγραμα που μετρα το boot time?

Δημοσ.

Το κατέβασα με πολύ κόπο, πίστεψέ με.

Βασικό ρόλο παίζουν οι θερμοκρασίες και οι διεργασίες που τρέχουν στο background. Ο χρόνος που βλέπεις είναι σε Windows 7.

To physx δεν παίζει ρόλο σε αυτό

Πάτα στην υπογραφή μου στο χρόνο που βλέπεις για το boot timer, θα σε πάει στο videaki στο youtube, ακριβώς από κάτω απο το video έχει οτι χρειάζεσαι, συμπεριλαμβανομένου και του link για το πρόγραμμα

Περιμένω τα αποτελέσματά σου

Δημοσ.

Το κατέβασα με πολύ κόπο, πίστεψέ με.

Βασικό ρόλο παίζουν οι θερμοκρασίες και οι διεργασίες που τρέχουν στο background. Ο χρόνος που βλέπεις είναι σε Windows 7.

To physx δεν παίζει ρόλο σε αυτό

Πάτα στην υπογραφή μου στο χρόνο που βλέπεις για το boot timer, θα σε πάει στο videaki στο youtube, ακριβώς από κάτω απο το video έχει οτι χρειάζεσαι, συμπεριλαμβανομένου και του link για το πρόγραμμα

Περιμένω τα αποτελέσματά σου

Δημοσ.

Στο SuperPI θα δουν πιο καλά αποτελέσματα όσοι έχουν καλύτερο turbo mode πχ i7 620M

Στο boot timer είναι άλλη ιστορία, μιλάμε για πολύ σκάλισμα όμως

Δημοσ.

Στο SuperPI θα δουν πιο καλά αποτελέσματα όσοι έχουν καλύτερο turbo mode πχ i7 620M

Δημοσ.

επιδη βλεπω καπως ανεβασμενα τα νουμερα μου στο cinebench r10,εχω κατι ενεργοποιημενω που επιρεαζει αυτα τα νουμερα?

και κατι αλλο,οταν το βαζω να τρεξει το multprocessor тο cpu-z μου δειχνει οτι τρεχει με 1734mhz,ενω θα επρεπαι να τρεχει στα 1600mhz!

---------- Προσθήκη στις 04:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:53 ----------

αυτο καταλαβα κι εγω!

υπαρχει προγραμα που το μετρα,ή ειναι καποιες πατενταριμενες καταστασεις?

Δημοσ.

επιδη βλεπω καπως ανεβασμενα τα νουμερα μου στο cinebench r10,εχω κατι ενεργοποιημενω που επιρεαζει αυτα τα νουμερα?

και κατι αλλο,οταν το βαζω να τρεξει το multprocessor тο cpu-z μου δειχνει οτι τρεχει με 1734mhz,ενω θα επρεπαι να τρεχει στα 1600mhz!

---------- Προσθήκη στις 04:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:53 ----------

αυτο καταλαβα κι εγω!

υπαρχει προγραμα που το μετρα,ή ειναι καποιες πατενταριμενες καταστασεις?

Δημοσ.

Με το cinebench δεν έχω παίξει καθόλου και δε μπορώ να σε βοηθήσω ή να σου πω αν επιρεάζει κάτι. Δες αν εχεις κ την τελευταία έκδοση του cpu-z

Για τη δεύτερη ερώτηση, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να μετρήσεις και για ποιές καταστάσεις μιλάς, δώσε περισσότερες πληροφορίες...

Δημοσ.

Με το cinebench δεν έχω παίξει καθόλου και δε μπορώ να σε βοηθήσω ή να σου πω αν επιρεάζει κάτι. Δες αν εχεις κ την τελευταία έκδοση του cpu-z

Για τη δεύτερη ερώτηση, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να μετρήσεις και για ποιές καταστάσεις μιλάς, δώσε περισσότερες πληροφορίες...

Δημοσ.
για το boot-timer!

Για το boot timer μπες στο thread που αναφέρω κάτω από το video. Εκεί έχει κάποια post δικά μου που περιγράφω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να έχεις όσο το δυνατών μικρότερο χρόνο. Θέλει ώρα να το διαβάσεις γιατί είναι μεγάλο αλλά πιστεψέ με θα βρεις πολλά tips για τον SSDs σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...