stamatisx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 για το boot-timer! Για το boot timer μπες στο thread που αναφέρω κάτω από το video. Εκεί έχει κάποια post δικά μου που περιγράφω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να έχεις όσο το δυνατών μικρότερο χρόνο. Θέλει ώρα να το διαβάσεις γιατί είναι μεγάλο αλλά πιστεψέ με θα βρεις πολλά tips για τον SSDs σου.
ektor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ok θα το κοιταξω! Ευχαριστω παντως,για ολη την βοηθεια! εχω πολλα να κοιταξω,για αυριο, τελικα!
ektor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ok θα το κοιταξω! Ευχαριστω παντως,για ολη την βοηθεια! εχω πολλα να κοιταξω,για αυριο, τελικα!
kostasfalcon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 @ektor7 Σαφως και κλοκαρεται και η 5650. Σκεψου ομως οτι εχει 80 cores εναντι 48 της δικης μου. Επισης εγω εχω εναν P7450 και τα συστηματακια που ανεφερα core i ! . Για αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση. Τα ρολογια δεν τα ανεβαζω αλλο, καλα ειμαι εδω
kostasfalcon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 @ektor7 Σαφως και κλοκαρεται και η 5650. Σκεψου ομως οτι εχει 80 cores εναντι 48 της δικης μου. Επισης εγω εχω εναν P7450 και τα συστηματακια που ανεφερα core i ! . Για αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση. Τα ρολογια δεν τα ανεβαζω αλλο, καλα ειμαι εδω
ektor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 @ektor7 Σαφως και κλοκαρεται και η 5650. Σκεψου ομως οτι εχει 80 cores εναντι 48 της δικης μου. Επισης εγω εχω εναν P7450 και τα συστηματακια που ανεφερα core i ! . Για αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση. Τα ρολογια δεν τα ανεβαζω αλλο, καλα ειμαι εδω To ξερω οτι υπαρχουν αυτες οι διαφορε! Επισεις ξερω οτι η gt 240m δυνατη καρτα για gaming και δεν χρειαζεται να το αποδηξεις! ---------- Προσθήκη στις 18:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:28 ---------- Μερικα καινουρια αποτελεσματα! SUPER-IP[1M] SUPER-IP[2M] MAXXMEM wPrime 32M & 1024M Και εδώ κάτι περίεργο για τον i7-720QM-είναι στα 1728mhz και στους 4ης πυρηνες!!! Συγκρινοντας με τα αποτελεσματα του notebookcheck,παρατηρησα αρκετη αποκλιση στα αποτελεσματα!
ektor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 @ektor7 Σαφως και κλοκαρεται και η 5650. Σκεψου ομως οτι εχει 80 cores εναντι 48 της δικης μου. Επισης εγω εχω εναν P7450 και τα συστηματακια που ανεφερα core i ! . Για αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση. Τα ρολογια δεν τα ανεβαζω αλλο, καλα ειμαι εδω To ξερω οτι υπαρχουν αυτες οι διαφορε! Επισεις ξερω οτι η gt 240m δυνατη καρτα για gaming και δεν χρειαζεται να το αποδηξεις! ---------- Προσθήκη στις 18:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:28 ---------- Μερικα καινουρια αποτελεσματα! SUPER-IP[1M] SUPER-IP[2M] MAXXMEM wPrime 32M & 1024M Και εδώ κάτι περίεργο για τον i7-720QM-είναι στα 1728mhz και στους 4ης πυρηνες!!! Συγκρινοντας με τα αποτελεσματα του notebookcheck,παρατηρησα αρκετη αποκλιση στα αποτελεσματα!
kostasfalcon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κατι συμβαινει σημερα και δεν μου αρεσει......και με μπαταρια και με ρευμα την μια κανει τερματισμο μονο του την αλλη μπαινει σε αναμονη. Παρατηρω οτι τα ρολογια της καρτας επανερχονται απο μονα τους στην εργοστασιακη ρυθμιση. Απο την αλλη δεν εχω υψηλες θερμοκρασιες πουθενα. Τι να φταιει?
kostasfalcon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κατι συμβαινει σημερα και δεν μου αρεσει......και με μπαταρια και με ρευμα την μια κανει τερματισμο μονο του την αλλη μπαινει σε αναμονη. Παρατηρω οτι τα ρολογια της καρτας επανερχονται απο μονα τους στην εργοστασιακη ρυθμιση. Απο την αλλη δεν εχω υψηλες θερμοκρασιες πουθενα. Τι να φταιει?
ektor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν μπορεις επανεφερε τους εργοστασιακους drivers της καρτας!Και πες μας πως παει μ'αυτους!
GoldenEye Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κατι συμβαινει σημερα και δεν μου αρεσει......και με μπαταρια και με ρευμα την μια κανει τερματισμο μονο του την αλλη μπαινει σε αναμονη. Παρατηρω οτι τα ρολογια της καρτας επανερχονται απο μονα τους στην εργοστασιακη ρυθμιση. Απο την αλλη δεν εχω υψηλες θερμοκρασιες πουθενα. Τι να φταιει? οσο δεν εχεις μπλε οθονες δεν εχει θεμα. κατι εχει μπλεξει με το προγραμματακι της nvidia. οταν λες κανει τερματισμο δεν εννοεις κλεινει ξαφνικα; απλα οτι κανει shutdown ε; απ την αλλη βεβαια δες αν οι θερμοκρασια κολλαει σε μια ενδειξη μετα απο καποια ωρα που δουλευει. ενα fujitsu που ειχα (δεν θυμαμαι μοντελο αλλα ειχε την nvidia 6600 και ειχε τρελα κολληματα) οταν εφτανε η μπαταρια στο 100% κολλαγε η ενδειξη θερμοκρασιας σταματαγε το ανεμιστηρας και μετα σε μερικα δευτερολεπτα τσουρουφλαγε και εκλεινε.
kostasfalcon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 οσο δεν εχεις μπλε οθονες δεν εχει θεμα. κατι εχει μπλεξει με το προγραμματακι της nvidia. οταν λες κανει τερματισμο δεν εννοεις κλεινει ξαφνικα; απλα οτι κανει shutdown ε; απ την αλλη βεβαια δες αν οι θερμοκρασια κολλαει σε μια ενδειξη μετα απο καποια ωρα που δουλευει. ενα fujitsu που ειχα (δεν θυμαμαι μοντελο αλλα ειχε την nvidia 6600 και ειχε τρελα κολληματα) οταν εφτανε η μπαταρια στο 100% κολλαγε η ενδειξη θερμοκρασιας σταματαγε το ανεμιστηρας και μετα σε μερικα δευτερολεπτα τσουρουφλαγε και εκλεινε. shutdown κανει δεν κλεινει ξερα. ουτε το λαπτοπ ειναι ιδιατερα ζεστο.
ektor7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Тο λοιπον,παιδες! Σκεφτομαι οτι θα ηταν καλο,οτι ολοκληρομενο ή σχεδον ολοκληρομενο,Benchmark προφιλ καποιων λαπτοπ που εχουμε,αν γινεται να τα μεταφερουμε στην πρωτη σελιδα. Ετσι θα να ειναι ολα πιο μαζεμενα,για να μπορει καποιος να εχει μια πιο καλη εικονα και προσβαση στις πληροφοριες που δινουμε! Θα ηθελα τη γνωμη και την εγκριση,αυτων που θα ηθελαν να μεταφερθουν στη αρχη του θεματος, τα benchmarks που εχει ποσταρει! Προς το παρον,μπορω να μεταφερω,αυτα του stanatisx,αν το εγκρινει φυσικα! Του kostasfalcon,δε ξερω αν μπορω να το κανω,εκτος αν τα ποσταρει διαφορετικα!
stamatisx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Тο λοιπον,παιδες!Σκεφτομαι οτι θα ηταν καλο,οτι ολοκληρομενο ή σχεδον ολοκληρομενο,Benchmark προφιλ καποιων λαπτοπ που εχουμε,αν γινεται να τα μεταφερουμε στην πρωτη σελιδα. Ετσι θα να ειναι ολα πιο μαζεμενα,για να μπορει καποιος να εχει μια πιο καλη εικονα και προσβαση στις πληροφοριες που δινουμε! Θα ηθελα τη γνωμη και την εγκριση,αυτων που θα ηθελαν να μεταφερθουν στη αρχη του θεματος, τα benchmarks που εχει ποσταρει! Προς το παρον,μπορω να μεταφερω,αυτα του stanatisx,αν το εγκρινει φυσικα! Του kostasfalcon,δε ξερω αν μπορω να το κανω,εκτος αν τα ποσταρει διαφορετικα! Ναι κάνε οτι θες δεν έχω πρόβλημα
kostasfalcon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη μου μπηκαν διαολοι μιλησα με e-shop και μου ειπαν οτι μαλλον υπαρχει προβλημα στην τροφοδοσια. Το πακεταρω αυριο και θα μου κανουν αντικατασταση μου ειπαν. Γ@μωτο το 2 φορητο μεσα σε 8 μηνες που μου βγαζει προβλημα......ειμαι πολυ γκαντεμης......και να φανταστειτε οτι ειχα πριν το turbo x dominus (clevo m570u) 2μιση χρονια χωρις κανενα απολυτωε προβλημα και ακομη δουλευει μια χαρα απο τι μου λεει αυτος που του το πουλησα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.