GoldenEye Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη μου μπηκαν διαολοι μιλησα με e-shop και μου ειπαν οτι μαλλον υπαρχει προβλημα στην τροφοδοσια. Το πακεταρω αυριο και θα μου κανουν αντικατασταση μου ειπαν. Γ@μωτο το 2 φορητο μεσα σε 8 μηνες που μου βγαζει προβλημα......ειμαι πολυ γκαντεμης......και να φανταστειτε οτι ειχα πριν το turbo x dominus (clevo m570u) 2μιση χρονια χωρις κανενα απολυτωε προβλημα και ακομη δουλευει μια χαρα απο τι μου λεει αυτος που του το πουλησα..... δεν εισαι γκαντεμης. εκανες το κεφι σου εκανες και τις μετρησεις σου και τα δυο μηχανακια που ειχες ηταν αριστα στα χαρτια για τα λεφτα τους και την κατηγορια τους αλλα η επιλογη εταιριας ηταν μαλλον ατυχης (eshop acer fujitsu - ποιοτικα υποδεεστερα). γκαντεμης μονο γιατι χρειαστηκε να στησεις 2 μηχανακια απο την αρχη και να ξεβολευτεις για αλλη μια φορα δεν λες παλι καλα που δεχονται να σου κανουν αντικατασταση και δεν τραβας οτι ειχα τραβηξει περσι... e-shop 4 ever
kostasfalcon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εισαι γκαντεμης. εκανες το κεφι σου εκανες και τις μετρησεις σου και τα δυο μηχανακια που ειχες ηταν αριστα στα χαρτια για τα λεφτα τους και την κατηγορια τους αλλα η επιλογη εταιριας ηταν μαλλον ατυχης (eshop acer fujitsu - ποιοτικα υποδεεστερα). γκαντεμης μονο γιατι χρειαστηκε να στησεις 2 μηχανακια απο την αρχη και να ξεβολευτεις για αλλη μια φορα δεν λες παλι καλα που δεχονται να σου κανουν αντικατασταση και δεν τραβας οτι ειχα τραβηξει περσι... e-shop 4 ever Εχω αριστη εμπειρια απο πλευρας εξυπηρετησης απο το e-shop του ευοσμου θεσ/νικης Και πολυ καλη εγγυηση (αντικατασταη ή πιστωση) μου ειπαν τα παιδια φερτο και παιρνεις αλλο
GoldenEye Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 πριν λιγο εβγαλα τους beepdrivers της nvidia που ακομα και με γερο overclock δεν περναγα τα 6800 στο 3dmark06 και υψηλες θερμοκρασιες. ξαναπερασα τους drivers της toshiba και με 62 βαθμους μεγιστο και τις εξης ρυθμισεις οπως φαινονται παρακατω επιασε 7717 στο 3dmark06 http://img225.imageshack.us/f/nvidiapanel.jpg/ http://img52.imageshack.us/f/3dmark06k.jpg/ μαλλον παιρνει παραπανω και τωρα το metro 2033 παει τελεια. ---------- Προσθήκη στις 23:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:50 ---------- Εχω αριστη εμπειρια απο πλευρας εξυπηρετησης απο το e-shop του ευοσμου θεσ/νικης Και πολυ καλη εγγυηση (αντικατασταη ή πιστωση) μου ειπαν τα παιδια φερτο και παιρνεις αλλο κριμα γιατι εδω στην αθηνα δεν πανε καλα τα πραγματα...πολυ κοροιδια
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 GoldenEye,αν μπορεις,ανεβαζε τα Ling,απο το Imageshack,που βρησκονται στο Embed this image στο τετραγωνακι του Forum,για να μας εμφανιζονται καπως ετσι: Eπισεις θα ηταν καλο στα 3DMarks να βαζεις το τετραγωνακι με τα σκορ στο πλαϊ για να φενεται η αναλυση που το τρεχεις και το GPU-Z,για να φενοντε οι χρονισμοι χωρις να χρειαζεται να ανεβαζεις εξτρα Ling γι'αυτα! Περιμενουμε και ενα 3DMark06 σε στοκ χρονισεις και 3DMark Vantage! Kαι επισεις το μοντελο του λαπτοπ! Αυτα τα λιγα!
GoldenEye Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 GoldenEye,αν μπορεις,ανεβαζε τα Ling,απο το Imageshack,που βρησκονται στο Embed this image στο τετραγωνακι του Forum,για να μας εμφανιζονται καπως ετσι: Eπισεις θα ηταν καλο στα 3DMarks να βαζεις το τετραγωνακι με τα σκορ στο πλαϊ για να φενεται η αναλυση που το τρεχεις και το GPU-Z,για να φενοντε οι χρονισμοι χωρις να χρειαζεται να ανεβαζεις εξτρα Ling γι'αυτα! Περιμενουμε και ενα 3DMark06 σε στοκ χρονισεις και 3DMark Vantage! Kαι επισεις το μοντελο του λαπτοπ! Αυτα τα λιγα! σορρυ αλλα εκεινη την ωρα λογω κουρασης δεν εβλεπα μπροστα μου. αναλυση 1366χ768 (της οθονης του λαπτοπ) με default 6310 στο 3dmark 06 a500-18q toshiba http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=726&Itemid=650
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 σορρυ αλλα εκεινη την ωρα λογω κουρασης δεν εβλεπα μπροστα μου. αναλυση 1366χ768 (της οθονης του λαπτοπ) με default 6310 στο 3dmark 06 a500-18q toshiba http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=726&Itemid=650 Ωραια! Οταν μπορεσεις,ανεβασε κ vantage ή κανενα τεστ για επεξεργαστη,οπως cinebenchR10-R11,5, Super IP,wPrime και σιγουρα το windows experience index! Για να στο βαλω και αυτο στη πρωτη σελιδα,αν δεν εχεις προβλημα φυσικα! ---------- Προσθήκη στις 14:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:53 ---------- Τελικά αναγκαστικά,μπήκαν spoiler στις εικόνες της πρώτης σελίδας: 1.Να κερδίσουμε χώρο,στην πρώτη σελίδα,εφόσων θα μπουν και άλλα αποτελέσματα! 2.Να μην είναι κουραστικό για κάποιον,όλες αυτές οι μαζεμένες εικόνες! 3.Να μπορεί κάποιος,να φτάσει γρήγορα σ'αυτα που τον ενδιαφέρουν! Αν όμως,κάποιοι διαφωνήτε μ'αυτό και πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να επιστρέψουν χωρίς τα spoiler,να το συζητήσουμε!
stamatisx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλά είναι και με spoiler, για να χωρέσουν περισσότερα
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλά είναι και με spoiler, για να χωρέσουν περισσότερα αυτο ειπα κι εγω! Μαλλων θα μπουν και αλλοι και σιγουρα και εγω και εσυ θα προσθεσουμε και αλλα!
stamatisx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε και validations πχ
ektor7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ομορφα,4.2Ghz! Kαι εγω ειμαι κολημενος στα 2.8!!! Θα το προσθεσω πριν απο τα benchs του επεξεργαστη! Εχεις κανενα αποτελεσμα,3dmark για single hd 5870m?
stamatisx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή ιδέα, κάποια στιγμή θα απενεργοποιήσω το Crossfire και θα κάνω μερικά runs να δω τι παίζει...
ektor7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καλο ειναι να εχουμε και καποια αποτελεσματα της single 5870 m. Και τρεξε την,αν γινεται και σε default,με κανονικα windows και οχι,σ'αυτας που χρεισημοποιεις για benchmark! Гια να συγκρινουμε διαφορες στις επιδωσεις!
stamatisx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Default θα την τρέξω κάποια στιγμή γιατί δυστυχώς έχασα το partition με τα Windows που είχα φτιάξει για benchmarks και θέλει μπόλικη δουλειά για να τα ξαναστείσω όλα από την αρχή.... ελεύθερος χρόνος 0 αυτή την περίοδο...
ektor7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 το validation,τις πληροφοριες,πρεπει να το εχω σε public για να μου το βγαλει στη ιδια φορμα,οπως αυτο που αναβασες!
stamatisx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 το validation,τις πληροφοριες,πρεπει να το εχω σε public για να μου το βγαλει στη ιδια φορμα,οπως αυτο που αναβασες! Υποθέτω πως ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.