Προς το περιεχόμενο

Benchmark CPU και GPU Mobility!

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εν το μεταξι,εχουμε κι ενα που πηρε το Asus g73jx.

Ουτε αυτος φανηκε!

Στο ειπα οτι θα τους τρομαξεις,αλλα δε μ'ακουσες!:fear:

Κατι ηξερα και σε αποκλεισα,στην αρχη!:devil:

Δημοσ.

LOL, μα δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιός έχει το πιο γρήγορο ή το πιο όμορφο ή δεν ξέρω και γω τι άλλο... απλά στοιχεία μαζεύουμε τίποτα παραπάνω...

Δημοσ.

Εγω το ξερω,αλλα φενεται να τους ενδιαφερει η συγκριση παρα η πληροφορηση!

Γι'αυτο βαλε σε single gpu και αν γινεται και δεν ειναι δυσκολο,ο i7-940m να ειναι σε default!

Οταν βρεις χρονο φυσικα!

Εγω σκοπευω να του κανω ενα γερο καθαρισμα,γιατι κανταντησε η ραμ(6gb) να ειναι στα 30%usage,оταν ειμαι μονο στο ιντερνετ!

Και να τα ξανα τρεξω απ'την αρχη ολα τα benchs!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ειναι ηδη μια overclock 4650, δεν ξερω ποσο μπορει να παει

οταν λεμε οτι 5165 ειναι μια κλοκαρισμενη 4650,δεν εννοουμε,οτι η ΑΤΙ πηρε την 4650,την κλοκαρε και την ονομασε 5165!

Απλα εφτιαξε μια αλλη,με βαση την 4650,αλλα με ψηλοτερες συχνοτητες(συχνοτητες που μπορει να φταση και 4650 με κλοκαρισμα).

Οποταν στο κλοκαρισμα θα φτανει πιο ψηλες συχνοτητες,απ'οτι η 4650!

---------- Προσθήκη στις 19:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:44 ----------

Καλησπέρα παιδια,να ρωτησω..η ati mobility 5165 λετε να περνει λιγο clockαρισμα?και αν ναι..πως?

Θα το μαθεις με ψαξημο στο google,για να βρεις απο αλλου μ'αυτη την καρτα.Ή με το να το ψαξεις με πολυ υπομονη μονο σου,μαζει με καποια εργαλια κλοκαρισματος και ελενχου σταθεροτητας των συχνοτητων.

Δες πρωτα εδω:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222779

Δημοσ.
ποσα αφινει το πρωτο βραβειο?

ιδέα δεν έχω, δεν πρέπει να υπάρχει και κάποιο εδώ που τα λέμε, εξάλλου δεν το κάνω για να κατέβω σε διαγωνισμούς κτλ... για πλάκα έκατσα χτες να στίσω το benchmarking partition κ έβγαλα το νούμερο που είδες

Δημοσ.
Δε μπορεις να το ανεβασεις στον διαγωνισμο,ετσι οπως ειναι το σκορ?

Με ES CPU ? Θα με κλείσουν φυλακή, δεν νομίζω όμως οτι υπάρχουν κ διαγωνισμοί για λάπτοπ...

Δημοσ.

кαλα τι ειναι το ES CPU?

Ειναι λογικο οτι δε θα υπαρχου,γιατι ειναι και περιορισμενοι,αυτοι που μπορουν να κλοκαρουν?

---------- Προσθήκη στις 01:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:21 ----------

кαλα τι ειναι το ES CPU?

Ακιρο,κατατοπιστικα,επι του θεματος!

Πως επεσε στα χερια σου ES εκδοση?

Δημοσ.
кαλα τι ειναι το ES CPU?

Ειναι λογικο οτι δε θα υπαρχου,γιατι ειναι και περιορισμενοι,αυτοι που μπορουν να κλοκαρουν?

---------- Προσθήκη στις 01:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:21 ----------

Ακιρο,κατατοπιστικα,επι του θεματος!

Πως επεσε στα χερια σου ES εκδοση?

Ebay... γιατί να δώσω $1150++ για OEM αφού όταν τον αγόρασα τον έβρισκα με 750-800?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...