Προς το περιεχόμενο

απόρριψη domain gr

v5net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το com δεν ήταν ελεύθερο.

όπως και νάχει έχω πάρει άλλα 6 domains την τελευταία εβδομάδα,με άλλα ονόματα εννοείται,3 σε .gr και 3 σε .com,org,net

πολύ αργά για να τα παρατήσω τώρα χεχεχεχε

Δημοσ.

Έχεις επικοινωνήσει με την εταιρία που κάνει τη δέσμευση του .gr?

Εγώ σε παρόμοια περίπτωση είχα επικοινωνήσει με την εταιρία (όχι με την ΕΕΤΤ) και είχε λυθεί άμεσα το πρόβλημά μου.

Δημοσ.

τι εννοείς ακριβώς; την εταιρεία που κάνω την καταχώρηση; εννοείται πως ναι.

πάντως το θέμα είναι ότι θα λυθεί το ζήτημα,με την έγκριση της νέας αίτησης.

και όσον αφορά το ranking,το περιστατικό μάλλον πέρασε τελείως ανώδυνα γιατί έδρασα άμεσα και δεν κόπηκε το site ούτε λεπτό.

απόδειξη ότι κρατάει τις θέσεις και ενισχύεται στο google αλλά και στο alexa σήμερα βελτιώθηκε κατά 100.000 θέσεις από χτες.

Δημοσ.

Βλέπω ότι το domain σου έχει γεωγραφικη ονομασία μέσα, καμία φορά τα απορρίπτουν αυτά τα domain. Έχει έρθει η επικύρωση ότι εγκρίθηκε το όνομα; Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα, απλώς λέω για να το έχεις και αυτό στο νου σου.

Δεν θα έχεις πρόβλημα με το google που ξανά έκλεισες το domain σου.

Δημοσ.

Η ακύρωση δεν έχει σχέση με τοπωνύμιο ή άλλη αιτία.

Όπως αναφέρεις η αιτιολογία ήταν ‘Δεν προκύπτει η ταυτότητα του Καταχωρούμενου - αρ. 8.1.θ. του Κανονισμού’ που σημαίνει πως δεν ύπαρχε σωστά το ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη στην αίτηση ή το domain που καταχώρησες ήταν πχ το papdimitriou.gr και το όνομα ιδιοκτήτη είναι το Ελευθερίου Δημήτριος όπου και δεν υπάρχει σχέση.

Το λάθος όπως είπες ήταν από το script του καταχωρητή ( έδωσε το username σου στο πεδίο ονοματεπώνυμο) Πρόσεξε αυτό είναι κάτι που μπορούσες να ελέγξεις και εσύ από το emai που ήρθε από το μητρώο σε εσένα με την αίτηση σου ( δεν σου ρίχνω ευθύνες - σίγουρα περισσότερο βάρος στο λάθος έχει ο καταχωρητής αν είναι έτσι όπως αναφέρεις).

Αν μπλέξεις με ακύρωση δεν βγάζεις άκρη με την ΕΕΤΤ ( Απορρίπτουν domain χωρίς λόγους με την συνήθη αιτιολογία)

1) Επίσης εξάχρονη ανανέωση δεν υπάρχει!!!

Μόνο για 2 χρόνια δέχεται αιτήσεις το μητρώο. Τα υπόλοιπα 4 είναι στην κρίση ή στο schedule του καταχωρητή ώστε να ανανεώνετε το domain πριν την λήξη.

2 ) Θα αναρτηθεί λίστα με τα τοπωνυμία που δεν μπορούν να καταχωρηθούν στην σελίδα της ΕΕΤΤ σύντομα.

3 ) Επίσης από όσα καταλαβαίνω αναμένετε η διαγραφή τουλάχιστον 250 καταχωρητών τους επόμενους 4 μήνες.

---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:13 ----------

¨Όπα το βρήκα

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ που δεν καταχωρούνται

https://www.gr/greek/geo_en.html μην φοβηθείς το https ?

Δημοσ.

Το λάθος όπως είπες ήταν από το script του καταχωρητή ( έδωσε το username σου στο πεδίο ονοματεπώνυμο) Πρόσεξε αυτό είναι κάτι που μπορούσες να ελέγξεις και εσύ από το emai που ήρθε από το μητρώο σε εσένα με την αίτηση σου ( δεν σου ρίχνω ευθύνες - σίγουρα περισσότερο βάρος στο λάθος έχει ο καταχωρητής αν είναι έτσι όπως αναφέρεις).

ακριβώς αυτό,έχω και εγώ ευθύνη που δεν έλεγξα πιο προσεκτικά το τι έγραφε η φόρμα.

όσον αφορά το email που ήρθε μετά και να το έβλεπα δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι αφού η αίτηση είχε πάει ηδη αυτοματοποιημένα στο μητρώο,απλά έπρεπε να το περιμένω.

ήταν ένα λάθος και ότι έγινε έγινε,απλά πήρε μια παράταση το θέμα,τίποτα περισσότερο.

πολύ καλός και χρήσιμος αυτός ο κατάλογος αλλά είναι σίγουρο ότι είναι μόνο αυτά τα τοπωνύμια που δεν εκχωρούνται;,σαν λίγα μου φαίνονται.

όπως και νάχει τίποτα από το domain μου δεν είναι μέσα στη λίστα..

Δημοσ.

Σχετικά με το e-mail που λες εάν το έβλεπες από αυτό ότι δεν ήταν σωστό το όνομα, μπορούσες να επικοινωνήσεις με τον καταχωρητή εντός 5 ημερών ώστε να ακυρώσει την αίτηση και να στείλει νέα με το σωστό όνομα.

Δημοσ.

ναι,μάλλον θα μπορούσε να γίνει αυτό αλλά η ουσία είναι ότι δεν το είδα η καλύτερα δεν το πρόσεξα

η νόμισα ότι το user name ήταν γραμμένο μόνο στο email και όχι στην αίτηση.

μερικές φορές όταν θεωρούμε κάτι σαν δεδομένο δεν δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή,να πω την αλήθεια κοίταξα προσεκτικά τα email μόνο μετά την απόφαση...για να

ανακαλύψω τελικά τι έφταιγε.

μια παροιμία λέει αν δεν πάθεις δε θα μάθεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...