ElChat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Γνωρίζει κάποιος κάποιο πρόγραμμα για windows σαν το windows media maker απλό για να φτιάξω ένα βιντεάκι που θέλω;; thanks!
Chrisad Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 πολλά είναι τα προγράμματα, εξαρτάτε από το τι θέλεις να κάνεις (πόσο πολύπλοκο θέλεις να είναι. Γράψε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και αν σε αποσχολει το αν είναι free ή όχι το πρόγραμμα.
ElChat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σίγουρα δεν θέλω να είναι πολύπλοκο. θέλω κάτι απλό σαν το movie maker. Κυρίως με ενδιαφέρει να έχει το εφέ της επιτάχυνσης. Αυτό που 40 λεπτά βίντεο το δείχνει σε γρήγορη κίνηση. Θα προτειμούσα να είναι free αν υπάρχει, αν υπάρχει κάποιο και είναι σχετικά οικονομικό θα το πάρω αρκεί να ξέρω αν θα μου κάνει.
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Για δωρεάν δεν ξέρω άλλο στην κατηγορία του movie maker. Με πληρωμή υπάρχουν πάρα πολλά. Pinnacle studio, Adobe Premiere Elements, Magix Video Editor κτλ. Οι τιμές κυμαίνονται από 50$ (magix) μέχρι 80$ (τα άλλα 2). Το Magix το βρήκα στα 55€ ΕΔΩ. Το Pinnacle studio 14 στα 66.50€ ΕΔΩ. Το Premiere Elements 8 στα 90€ ΕΔΩ. Τo premiere έχei και pro εκδόσεις που κοστίζουν και αξίζουν παραπάνω. Μετά υπάρχουν και τα sony vegas, canopus edious και αρκετά ακόμα.
ElChat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Για δωρεάν δεν ξέρω άλλο στην κατηγορία του movie maker. Με πληρωμή υπάρχουν πάρα πολλά. Pinnacle studio, Adobe Premiere Elements, Magix Video Editor κτλ. Οι τιμές κυμαίνονται από 50$ (magix) μέχρι 80$ (τα άλλα 2). Το Magix το βρήκα στα 55€ ΕΔΩ. Το Pinnacle studio 14 στα 66.50€ ΕΔΩ. Το Premiere Elements 8 στα 90€ ΕΔΩ. Τo premiere έχei και pro εκδόσεις που κοστίζουν και αξίζουν παραπάνω. Μετά υπάρχουν και τα sony vegas, canopus edious και αρκετά ακόμα. Thanks!!
Chrisad Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου αν θέλεις μόνο αυτό το Effect τότε μπορείς να το κάνεις και από το Windows Movie Maker ευκολα. δες το βιντεάκι και θα δεις πόσο έυκολο είναι. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=g159D-y6gaY[/ame]
ElChat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου αν θέλεις μόνο αυτό το Effect τότε μπορείς να το κάνεις και από το Windows Movie Maker ευκολα. δες το βιντεάκι και θα δεις πόσο έυκολο είναι. http://www.youtube.com/watch?v=g159D-y6gaY Ναι το ξέρω το movie maker αλλά δεν μου αρέσει διότι είναι ολόκληρη ιστορία. ένα πρόβλημα που μου κάνει είναι ότι μου χαλάει την ανάλυση πολύ συν ότι δεν δέχεται αρχεία .Mov
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.