Nikos G7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω την παραπανω LG εδω και 3 χρονια.. Τις τελευταιες μερες οταν ανοιγω τον υπολογιστη, η οθονη κανει σαν strobe light για κανενα 5λεπτο και μετα στρωνει. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει?? Φτιαχνει ή να τσιμπίσω καμια καινουρια??
panoramix222000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 To strobe light, είναι που σαν αναβωσβήνει? Γιατί έχω και εγώ την L1900R και μου κάνει σαν τρεμόπαιγμα ότα μπαίνει στα windows, αλλά σταθεροποιήτε μετά από λίγο! Και εγώ 3 χρόνια την έχω!
Nikos G7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 To strobe light, είναι που σαν αναβωσβήνει? Γιατί έχω και εγώ την L1900R και μου κάνει σαν τρεμόπαιγμα ότα μπαίνει στα windows, αλλά σταθεροποιήτε μετά από λίγο! Και εγώ 3 χρόνια την έχω! Ε, ναι..αυτο εννοω. Δοκιμασα μια αλλη LG και δν εχει προβλημα, οποτε εχει προβλημα η οθονη και οχι καποια καρτα γραφικων...
PCharon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ή οι λάμπες οπίσθιου φωτισμού έχουν αρχίσει να τα παίζουν ή το κύκλωμα που τις ανάβει (μάλλον το πρώτο). Εϊναι παρόμοιο μάλλον με αυτό που συμβαίνει σε λάμπες φθορισμού όταν τρώνε τα ψωμιά τους ή όταν χαλάει το starter. Δυστυχώς δε μπορείτε να κάνετε κάτι. Κι ακόμα πιο δυστυχώς, νομίζω έχω την ίδια, οπότε αν είναι να παθαίνει γήρανση όπως λέτε θα το δω κι εγώ αυτό το φαινόμενο μάλλον... (τί στο καλό, δεν ήταν τυχαία η 3χρονη εγγύηση, ε; WTF!) Υ.Γ. Έχει υποστεί "βαριά" χρήση (εννοώ πολλές ώρες) η οθόνη σας παίδες; Επίσης τη φωτεινότητα την είχατε μειώσει καθόλου ή την τρέχατε πάντα στο full; (ρωτάω για να ξέρω τί να περιμένω)
Nikos G7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ή οι λάμπες οπίσθιου φωτισμού έχουν αρχίσει να τα παίζουν ή το κύκλωμα που τις ανάβει. Δυστυχώς δε μπορείτε να κάνετε κάτι. Κι ακόμα πιο δυστυχώς, έχω την ίδια, οπότε αν είναι να παθαίνει γήρανση όπως λέτε θα το δω κι εγώ αυτό το φαινόμενο μάλλον... (τί στο καλό, δεν ήταν τυχαία η 3χρονη εγγύηση, ε; WTF!) 3 χρονια ή 2 ειναι η εγγυηση??
panoramix222000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ την είχα πάρει από το e-shop και έλεγε 3 χρόνια on site εγγύηση!
PCharon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η δική μου L1900E > 3 χρόνια (και στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου το είχαν πει, έχω και το χαρτί της εγγύησης που το γράφει ρητά). Ρώτησα κι εγώ κάποια πράγματα, ε; Υ.Γ. Έχει υποστεί "βαριά" χρήση (εννοώ πολλές ώρες) η οθόνη σας παίδες; Επίσης τη φωτεινότητα την είχατε μειώσει καθόλου ή την τρέχατε πάντα στο full; (ρωτάω για να ξέρω τί να περιμένω)
Nikos G7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η δική μου L1900E > 3 χρόνια (και στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου το είχαν πει, έχω και το χαρτί της εγγύησης που το γράφει ρητά). Ρώτησα κι εγώ κάποια πράγματα, ε; Υ.Γ. Έχει υποστεί "βαριά" χρήση (εννοώ πολλές ώρες) η οθόνη σας παίδες; Επίσης τη φωτεινότητα την είχατε μειώσει καθόλου ή την τρέχατε πάντα στο full; (ρωτάω για να ξέρω τί να περιμένω) Η δικια μου, καθημερινη χρηση ιντερνετ και κανενα προ.. Η φωτεινοτητα στο full..
PCharon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η φωτεινοτητα στο full.. Αμ γι αυτό την έπαθες μωρή! Τα έπαιξε η κακομοίρα. Εγώ την έχω μειώσει τη φωτεινότητα (πρώτα απ' όλα να μη με τυφλώνει) και αυτό δεν είναι τυχαίο όσον αφορά τέτοιου είδους "χαλάσματα". Εκτός του ότι το λέω εγώ σε αυτό το post, το αναφέρουν νομίζω και κάποια manuals πως αν την τρέχεις στο full μειώνεις τη διάρκεια ζωής. Ουφ, ησύχασα.
Nikos G7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν...παμε για καλυτερη οθονη!!
PCharon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Έτσι, έτσι. Εϊναι και πιο φτηνές τώρα πια (εγώ 205€ την είχα πάρει). Πάντως αυτή την οθόνη τη γουστάρω πολύ λόγω ανάλυσης. 1280Χ1024 > 5:4 αναλογία, είναι μια χαρά για προγραμματισμό που τη θέλω εγώ.
panoramix222000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Και εμένα έχει βαρία χρήση, αλλά η φωτεινότητα δεν την έχω στο full!
batistapao13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια την φωτεινοτητα αφηστε τη αφοβα στο τερμα..1 μηνα πριν λιξει η εγγυηση τησ w1934s δεν αναβε καν και μεσα σε δυο μερες την αντικατεστησαν με 21αρα....για την lg να ξερετε οτι σεβεται τους πελατες της
PCharon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 1 μηνα πριν λιξει η εγγυηση ...άμα λεω εγώ δεν είναι τυχαία τα χρόνια της εγγύησης, χα! για την lg να ξερετε οτι σεβεται τους πελατες της Καλά, αυτό ισχύει όντως. Πάντως ο κύριος λόγος που πρέπει να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα είναι για να μη κουράζεις τα μάτια σου, ειδικά αν ο γύρω χώρος έχει μέτριο φωτισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.