god21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, έχω το filezilla κοιτάξτε τι λέει και που κολλάει: >Κατάσταση: Ανάλυση διεύθυνσης για www3.hosting.hol.gr Κατάσταση: Σύνδεση στο 194.30.193.172:21... Κατάσταση: Σύνδεση εδραιώθηκε, αναμονή για μήνυμα υποδοχής... Απάντηση: 220 www3 Microsoft FTP Service (Version 5.0). Εντολή: USER χχχ Απάντηση: 331 Password required for χχχ. Εντολή: PASS χ Απάντηση: 230- Απάντηση: 230- Απάντηση: 230- Απάντηση: 230-Welcome to Hellas On Line's Hosting Server. Απάντηση: 230-For comments or suggestions, please contact [email protected] Απάντηση: 230- Απάντηση: 230- Απάντηση: 230- Απάντηση: 230 User χχχ logged in. Κατάσταση: Συνδεδεμένος Κατάσταση: Ανάκτηση λίστας φακέλου... Εντολή: PWD Απάντηση: 257 "/χχχ" is current directory. Εντολή: TYPE I Απάντηση: 200 Type set to I. Εντολή: PASV Απάντηση: 227 Entering Passive Mode (194,30,193,172,4,156). Εντολή: LIST Απάντηση: 425 Can't open data connection. [b]Σφάλμα: Άνοιγμα φακέλου απέτυχε[/b] Ξέρει κανένας τίποτα; Διάβασα ότι πρέπει να ανοίξω την θύρα 21 για να έχω πρόσβαση, αληθεύει; Αν, ναι για πείτε μου πως την ανοίγω; Έχω το netfaster IAD 2(PSTN). Ευχαριστώ, εκ των προτέρων... ---------- Προσθήκη στις 23:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:54 ---------- [/color]Κανένας ρε παιδιά;
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 εφοσον θες να κατεβασεις σε ftp η να ανεβασεις και οχι να κανεις το pc σου ftp δεν χρειαζεται να την ανοιξεις.μηπως κανα θεμα απο τον isp?
god21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνώμη αλλά δεν σε καταλλαβένω, ποιά να ανοίξο και τι να βάλώ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk
lexmark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν χρειαζεται να κανεις κατι εσυ οπως ειπε και ο poulinos απο πανω, παρα μονο να ενημερωσεις αυτον που εχει το ftp site για το σφαλμα που σου βγαζει για να το δει αυτος.
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνώμη αλλά δεν σε καταλλαβένω, ποιά να ανοίξο και τι να βάλώ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk οτι δεν χρειαζεται Port.μπορει εσυ να τα κανεις σωστα και να εχει καποιο προβλημα με τα δικαιωματα ο isp.οποτε ριξτους ενα email να το δουν πρωτα αυτοι και αμα σου πουν οτι μπηκαν με τα στοιχεια σου το ξανακοιτας και εσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.