Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος στο κουτί! :S

panosxry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα, κάθε φορά που παίζω κάποιο παιχνίδι (όχι flash-game στο internet) είτε βρίσκεται σε CD/DVD είτε σε αρχείο στο σληρό δίσκο, ακούγεται ένας δυνατός συνεχόμενος ήχος από το κουτί έπειτα από 10-15 λεπτά ο οποίος συνεχίζει όσο η εφαρμογή-παιχνίδι τρέχει και σταματάει κανένα 5λεπτο μετά τον τερματισμό της. Υπάρχει κάποια εξήγηση? Έχει πρόβλημα κάποιο εξάρτημα, μπορεί να φταίει τυχόν σκόνη που μπορεί να έχει συσσωρευτεί..?:confused:

Αυτό συμβαίνει με πολλά παιχνίδια που έχω δοκιμάσει οπότε το πρόβλημα δεν πρέπει να βρίσκεται στην εφαρμογή.;)

Όποια βοήθεια και γνώμη ευπρόσδεκτη!:o

Δημοσ.

η του επεξεργαστή

κατέβασε το speed fan και πες μας τι στροφές έχει οταν ακούς τον θόρυβο

αν είναι γύρο στις 3000 (που ειναι normal) τοτε είναι της κάρτας γραφικών..

αυτό διορθώνετε είτε με καθάρισμα της κάρτας είτε με το msi afterburner(ή riva)

και η δικια μου επιδη της εχω κανει o/c αν την ζορισω κανει σαν πλυντήριο(εγώ την ρύθμισα έτσι )

Δημοσ.

Eimai se safe mode giati ton ipie to laptop kai den mpennei normal kai etsi den mporo na grapso ellinika!

An iparxei problem delete this.

Exo na proteino to exis : Anoixe to kouti ! Simple as that.

Etsi tha matheis an exeis skoni kai episis apo pou proerxetai o thorivos (anemistiras tis gpu i cpu cooler)

Δημοσ.

"off topic"

απο 576/1242/999 στα 600/1440/1099 (για safe)

αλλα την εχω παει και στα 650/1440/1099 χωρις προβλημα ,σε full load παει λιγο πιο πανω απο 80

(ειναι στα 55nm)

με λιγι τυχη μπορεις να το πας στα 702/1479/1150 το οποιο ειναι max αλλα δεν στο σινιστο να το εχεις σινεχεια τοσο.. για κανα game ναι αλλα οχι ολη τη μερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...