Προς το περιεχόμενο

Κινέζικα στον Firefox

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε ένα mail και φαίνονται όλα κινέζικα εκτός από τους αριθμούς και τους λατινικούς χαρακτήρες.

Μάλιστα φαίνονται κινέζικα όχι μόνο το κείμενο του mail αλλά και τα από κάτω που είναι το ιστορικό της συνομιλίας (και εμπεριέχεται στο mail και ήταν στα ελληνικά)

Γενικά όμως είναι η πρώτη φορά που δεν μου εμφανίζει ελληνικά και αν πάω στα sent mails μου τα υπόλοιπα ελληνικά τα εμφανίζει κανονικά όπως και παλιά. Δηλαδή δεν έχω γενικευμένο πρόβλημα μη εμφάνισης ελληνικών χαρακτήρων αλλά μόνο το συγκεκριμένο δεν φαίνεται.

Δοκίμασα όλες τις επιλογές από το character encoding αλλα τπτ.

Επίσης στον πινακα ελεγχου στο regional είναι ελληνικα.

Τι να κάνω?????? Πρέπει να το διαβάσω άμεσα!!!

---------- Προσθήκη στις 13:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:49 ----------

Τίποτα??????????

Δημοσ.

..............

πανε προβολή->κωδικοποιηση χαρακτήρων->unicode (utf-8)

Δοκίμασα όλες τις επιλογές από το character encoding αλλα τπτ.

Καμία άλλη ιδέα??????????

Δημοσ.

Μόνο στο συγκεκριμένο mail είναι το πρόβλημα; Δοκίμασες με άλλο browser (πχ. Internet explorer ή chrome);

edit: Με πρόλαβε ο WoodSell3r.

Δημοσ.
δοκιμασε με αλλον browser, δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο τωρα

Δοκίμασα και με ΙΕ. Επίσης δοκίμασα να επικολλήσω το κείμενο στο word και στο notepad αλλά τπτ.

Δημοσ.

Τότε μάλλον το encoding του mail είναι κατεστραμμένο. Ζήτα από τον αποστολέα να στο ξαναστήλει. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δημοσ.
Μόνο στο συγκεκριμένο mail είναι το πρόβλημα; Δοκίμασες με άλλο browser (πχ. Internet explorer ή chrome);

edit: Με πρόλαβε ο WoodSell3r.

Μόνο στο συγκεκριμένο. Μόλις δοκίμασα και με chrome αλλά τπτ.

Δημοσ.

κατερινα τη λαμακια την εχει κανει ο αποστολέας. Δοκίμασε κάποια από τις παρακάτω κωδικοποιήσεις (εκτός απο την utf-8 που ήδη προτάθηκε)

Greek windows 1253

Greek iso 8859-7

Iso 8859-1

Δεν είναι θέμα firefox ή browser

Δημοσ.
κατερινα τη λαμακια την εχει κανει ο αποστολέας. Δοκίμασε κάποια από τις παρακάτω κωδικοποιήσεις (εκτός απο την utf-8 που ήδη προτάθηκε)

Greek windows 1253

Greek iso 8859-7

Iso 8859-1

Δεν είναι θέμα firefox ή browser

Τα δοκίμασα αλλά τπτ. Καλός λαλακας ο αποστολέας, τον πήρα τηλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...