bloodlessz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά Έχω εδώ και μέρες ένα θέμα και κάνει συνέχεια ο υπολογιστής επανεκινήσεις Τα χαρακτηριστικά είναι αυτά: MB: msi 785GM-E51 CPU: AMD Athlon II X3 425 PSU: CORSAIR 400CXEU HDD: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST3500418AS 500GB SATA2 RAM: KVR 1333D3N9/2G DDR3 VGA: Connect3D HD4850 OS: WIN7 32bit Δεν έχω ξανασυναντήσει αυτά που κάνει Λοιπον, ο υπολογιστης ξαφνικά παγώνει και κάνει επανεκίνηση ενώ δουλεύω ή ενώ είναι σε idle. Μερικές φορές έβγαλε και μπλέ οθόνη Άλλες φορές κολλάει όταν ξεκινάει και μου βγάζει no boot device κτλ κτλ και δεν βλέπει τον δίσκο ούτε στο bios Έχω δοκιμάσει χωρίς vga και κόλλησε Άλλαξα psu και κόλλησε Έκανα memtest και test με τα Diagnostics Tools του δίσκου και δεν μου έβγαλε κανένα σφάλμα Οι θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή είναι αυτές
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 αφού τέσταρες και της μνήμες και τον δίσκο και δεν έβγαλαν πρόβλημα..... ....τότε δοκίμασε την ram σε όλα τα slot και κανε test η ακόμη καλύτερα μετά το test αν έχεις δοκίμασε και άλλη ram η θερμοκρασίες καλές μου φαίνονται
bloodlessz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Το άφησα κάνα 2ωρο να κάνει memtest σε άλλο slot και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα. Δυστηχώς δεν έχω άλλο dimm να δοκιμάσω. Κάτι μου λέει ότι δεν είναι hardware θέμα γιατί όταν πάγωνε αναβόσβηναν κανονικά τα caps lock και num lock.
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Το άφησα κάνα 2ωρο να κάνει memtest σε άλλο slot και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα.Δυστηχώς δεν έχω άλλο dimm να δοκιμάσω. Κάτι μου λέει ότι δεν είναι hardware θέμα γιατί όταν πάγωνε αναβόσβηναν κανονικά τα caps lock και num lock. στο άλλο slot σου κάνει επανεκκίνηση;; η απλος δεν εβγαλε προβλημα στο memtest ;;
bloodlessz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μου έκανε επανεκκίνηση και στο άλλο slot Ένα άλλο περίεργο ας πούμε είναι ότι το πρωί έκανε 2-3 επανεκκινήσεις ενώ απο το πρωί μέχρι τώρα δεν έκλεισε καθόλου και ας το στρεσάρω με το everest και ας παίζω το batman
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μου έκανε επανεκκίνηση και στο άλλο slotΈνα άλλο περίεργο ας πούμε είναι ότι το πρωί έκανε 2-3 επανεκκινήσεις ενώ απο το πρωί μέχρι τώρα δεν έκλεισε καθόλου και ας το στρεσάρω με το everest και ας παίζω το batman δεν έμεινε και τίποτε άλλο να δοκιμάσεις μόνο η mobo μπορεις να βρεις ;
bloodlessz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Και μένα το μυαλό μου εκεί πάει Σκεφτόμουν μήπως της έκανα και κανένα update Μια mobo για δοκιμή τώρα θα ήταν ότι πρέπει αλλά δεν έχω Θέλαμε και ddr3 βλέπεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.