Προς το περιεχόμενο

Shaker φραπε

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως προσφορα,δεν ηξερα ομως σε ποια ενοτητα να το βαλω...Απο νεοκτιστο σουπερ μαρκετ στη καλλιθεα,αγορασα το γνωστο μιξερακι που ψαχναμε σε καααποιο topic προσφορα σε κουτι των 2 μεγαλων nescafe...Δε ξερω αν καποιος αλλος εχει προσεξει τη προσφορα απλα ειπα να ενημερωσω :-)

edit: ειναι των 30W

ελπιζω να φανηκα χρήσιμος :) :D

Δημοσ.
Δεν ειναι ακριβως προσφορα,δεν ηξερα ομως σε ποια ενοτητα να το βαλω...Απο νεοκτιστο σουπερ μαρκετ στη καλλιθεα,αγορασα το γνωστο μιξερακι που ψαχναμε σε καααποιο topic προσφορα σε κουτι των 2 μεγαλων nescafe...Δε ξερω αν καποιος αλλος εχει προσεξει τη προσφορα απλα ειπα να ενημερωσω :-)

edit: ειναι των 30W

ελπιζω να φανηκα χρήσιμος :) :D

ότι έψαχνα ένα τέτοιο μιξεράκι..αλλά επειδή είμαι Πάτρα, το super market ανήκει σε κάποια αλυσίδα μήπως μπορέσω να το βρω κι εδώ;

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303710

Εδώ μπορούν όλα τα μέλη να αναφέρουν, τις όποιες προσφορές (ή αντιπροσφορές) αγορών υλικού τεχνολογίας ή λογισμικού συναντούν σε πάσης φύσεως καταστήματα φυσικά ή διαδικτυακά.

Ο μόνος περιορισμός που τίθεται -για ευνόητους λόγους- είναι να είναι δυνατή η αγορά ή η αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα.

που να μην είχαμε και οδηγίες ρε γμτ...

Δημοσ.

sorry thersh ας το μετακινησει καποιος!!! απλα πανω στη βιασυνη μου και μη σκεπτομενος που αλλου μπορει να μπει για να το δουν ολοι...το βαλα εδω :Ρ

szaf σκλαβενιτη το πηρα.....

Δημοσ.
ο φραπές είναι τεχνολογική προσφορά, μπροστά στο pc με έναν καφέ είμαι όλη την ώρα εγώ. :D

+1.....................

Δημοσ.

Αν τροφοδοτούνταν από τη USB θα ήταν πιο ταιριαστό... Παρακαλείται ο προμηθευτής να τροποποιήσει πάραυτα τα specifications!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...