Προς το περιεχόμενο

Προσωπική δημιουργία: testdriveme.gr - web app εκμάθησης Κ.Ο.Κ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλεια. Τι εφταιγε τελικά στο περίπου;

Την εκπομπή παντως μπορει να την ανεβάσει καποιος youtube. Εχει αρκετά του Imagine. Ισως το αναφέρουν και στο Ραδιο Αρβύλα τωρα που ξεκινάει, οπότε stay tuned(αν και αυτό θα το βρεις 100% youtube.)

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει να κάνει με το πως εφαρμόζεται το padding της κάθε ερώτησης (επειδή ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο οριζόντιο div του οποίου κρύβεις το overflow και το κάνεις scroll υπολογίζοντας πάντα το μέγεθος του viewport + το πόσες μονάδες(μήκος οθόνης) θες να το πας μπροστά)...

Το div της κάθε ερώτησης έχει και ένα padding, το οποίο ο Opera δεν σέβεται και αρχίζει και χάνει /"τρώει" όσο μεγαλώνει το πλήθος των ερωτήσεων, με αποτέλεσμα όταν φτάσεις στην 24-25 ναι μεν να σου παρουσιάζει την ερώτηση σωστά, αλλά να σου έχει σκίσει λίγο το padding - και να μην φαίνεται γιατί έχεις κρύψει το overflow (όπως και εντόπισες εσύ ότι στην 25η μπορείς να το πατήσεις στο δεξί μισό μόνο, στην 26η δε, έχει πάει περίπατο). Ενώ στις 10 ερωτήσεις δε στο σκίζει...

Θα σου στείλω περισσότερες λεπτομέρειες όταν το ανεβάσω... :-)

Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρω αν σε έχουν ξαναρωτήσει αλλά λίγο αδύνατον αυτή την στιγμή να διαβάσω και τις 17 σελίδες... αλλά την λίστα με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που την βρήκες ?

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θέλω να βρω μία λίστα με όλες τις ερωτήσεις του μηχανακιού... που μπορώ να την βρω ?

Δημοσ.

Μου άρεσε πολύ το Site.

Πολύ καλή δουλειά.

Να προτείνω τα εξής:

1) Στατιστικά --> Να έχει και στατιστικά από όλους τους χρήστες πουν έκαναν το τέστ (και ίσως και με το πόσα λάθη έχουν κάνει).

2) Remember KOK mode--> Να προσθέσεις και ένα Mode που όλοι όσοι έχουν και κατέχουν δίπλωμα και θέλουν να ξαναθυμηθούν ίσως κάποια πράγματα ή να δοκιμάσουν αν τα θυμούνται όλα σωστά, να μπορούν να κάνουν όλες τις ερωτήσεις. Θα μου άρεσε πχ. κάποια στιγμή να κάνω όλες τις ερωτήσεις και μέσω πιθανών λαθών μου να ξανα-θυμηθώ κάποια πράγματα που ίσως να είχα ξεχάσει. Έτσι η σελίδα βοηθάει και τον κόσμο που ήδη έχει δίπλωμα να ξανα-καλιμπραριστεί και να συνεχίσει να είναι σωστός οδηγός.

3) Τις ερωτήσεις που ανά καιρούς καταργεί το κράτος, να τις αφαιρείς ναι μεν από τα Tests αλλά να υπάρχουν και κάπου καταχωρημένες με περίοδο χρήσης/ύπαρξης. Πχ. οτι οι παρακάτω ερωτήσεις (που θα είναι σε ξεχωριστό παράρτημα), διαγράφηκαν και ήταν ενεργές από - έως (ημερομηνία) και όλο αυτό σε ξεχωριστό menu.

Σίγουρα θα μπορούσε να βελτιωθεί από άποψη γραφικών αλλά δεν με χάλασαν τα γραφικά του (γραμματοσειρές, χρώματα, κλπ).

Γενικά πάντως πολύ καλή δουλειά. Έχω εντυπωσιαστεί και μπράβο σου και από εμένα.

Δημοσ.

@G-pal

θα σου απαντήσω με πμ

@AshesNRoses

ευχαριστώ, noted!

(πάντως το λευκό background δεν είναι το πιο ξεκούραστο (βλέπε πολύ light πράσινο))

@vag3d

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πολύ καλές οι προτάσεις σου...

(βέβαια θα πρέπει να εξετάσω κατά πόσο είναι εφικτό να τις προσθέσω άμεσα λόγω του πολύ περιορισμένου χρόνου - το 1 ας πούμε το είχα αλλά το έβγαλα...τα δημοσιεύω εδώ κατά καιρούς...

το 2 είναι πολύ καλή ιδέα και την έχουν προτείνει και άλλοι... το 3 δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται να το κάνω τώρα γιατί έχω καθαρίσει τη βάση μου...θα το δω όμως...)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχην να πω οτι ειναι πολυ ωραια η σελιδα και πολυ χρησιμη! Εντοπισα ενα bug δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα το λεω εδω. Στο τεστ για την μοτοσυκλετα ειναι μια ερωτηση που λεει: Σε μια διασταυρωση εχετε προτεραιοτητα οδηγωντας το δικυκλο σας. Την διεκδικειται επιμονα: και οι απαντησεις: 1Ναι,γιατι αυτο ειναι νομιμο...2μια μεγαλη που δεν εχει σημασια...3Οχι,για αυτο ειναι επικυνδινο! Την πρωτη φορα απαντησα το 3 και στο τελος το ειχα λαθος και το σωστο ηταν το 1 ενω την δευτερη φορα που εδωσα απαντησα το 1 και μου εβγαλε λαθος οτι ηταν το 3...

Δημοσ.

@Γιάννης Platano

χαίρομαι...

@Gi0

μη μου βάζεις ιδέες! :-)

@Maldino

Η σειρά των πιθανών απαντήσεων είναι (ψευδο)τυχαία κάθε φορά (όπως είναι κ η επιλογή των ερωτήσεων βασικά).

Μήπως σε μπέρδεψε αυτό;

Θα το κοιτάξω όμως...thank you...

• 7 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το testdriveme.gr παρουσιάστηκε χτες από την εκπομπή esc στην ET1( http://www.esctv.gr/shows.php?id=23). :-)

Δεν πρόλαβα να το δω όμως.

Ξέρετε που μπορώ να το βρω/ κατεβάσω; (για archiving λόγους);

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το testdriveme.gr παρουσιάστηκε χτες από την εκπομπή esc στην ET1( http://www.esctv.gr/shows.php?id=23). :-)

Δεν πρόλαβα να το δω όμως.

Ξέρετε που μπορώ να το βρω/ κατεβάσω; (για archiving λόγους);

Ευχαριστώ

Εχεις pm φιλε μου.

Και παλι ευγε για την δημιουργια σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...