stefid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μην τα πετατε ετσι αυτα γιατι χωρις στοιχεια θα φατε Ban
stefid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μην τα πετατε ετσι αυτα γιατι χωρις στοιχεια θα φατε Ban
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μην τα πετατε ετσι αυτα γιατι χωρις στοιχεια θα φατε Ban ban?γιατι? αφου το χουν πει και υπαλληλοι του e-chop.
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μην τα πετατε ετσι αυτα γιατι χωρις στοιχεια θα φατε Ban ban?γιατι? αφου το χουν πει και υπαλληλοι του e-chop.
stefid Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κανε ενα Search σε αναλογα threads για συνεργασιες μεταξυ Eshop και Plus4u και θα καταλαβεις την γνωμη των mods... Οτι να`ναι συμφωνω...
damastes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κανε ενα Search σε αναλογα threads για συνεργασιες μεταξυ Eshop και Plus4u και θα καταλαβεις την γνωμη των mods...Οτι να`ναι συμφωνω... Εκτυπωτής από plus4u μου ήρθε με το βανακι του eshop και αυτοκόλλητο του eshop στην συσκευασία, τι να λέμε τώρα. sent from my HTC Magic using tapatalk
Nikosgiann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 αν ηταν να τρωγαμε ban επειδη λεμε eshop=pc1,τοτε το μισο insomnia θα ηταν μπαναρισμενο μηνες τωρα.. γιατι μηνες,χρονο κ βαλε λεμε οτι ισχυει η παραπανω ισοτητα. ισως εσυ θα επρεπε να κανεις search στα threads. εγω τα διαβαζα κ εγραφα σε real-time. /end of offtopic.
Nikosgiann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε stefid, εαν εχεις την καλοσυνη,απαντησε στο παρων θεμα την απαντηση που μου εστειλες μεσω pm.
vasi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 το όνειρο του eshop είναι να γίνει ένα amazon !!!
efo355 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 το όνειρο του eshop είναι να γίνει ένα amazon !!! με το όνειρο θα μείνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.