Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούριου του απόλυτου Gaming Pc

Miltos82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι ενώ το τροφοδοτικό πάει πίσω, 270 euro για 1200w LC-Power...

καλα ναι μαζι σου...απλα δεν ασχοληθηκα περισσοτερο...

μαλιστα πολυ ασχοληθηκαμε με τη φαντασιωση του τυπου...καλυτερα να το κλεισε ο αντιμ το θεμα, αφου δεν θα αγορασει τωρα ειδικα...:mrgreen:

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πειράζει πολύ? δε θα δουλευεί καλά χωρίς? :lol:

Μου φάνηκαν λίγο ακριβές αυτή την περίοδο.:lol::lol::lol:

Έβαλα τελικά είναι στην 2η σελίδα πάνω πάνω.

Λογικό, θα σου τράβηξε την προσοχή το κάτω μέρος της σελίδας.:-)

Δημοσ.

λολ.. ναι όντως.. πήγε το μάτι στο σύνολο..

anyway.. για οποιον λέει οτι "κράζουν" μερικοί απο κόμπλεξ.. μπορεί να ναι και τσι αλλα νομίζω πως οι περισσότεροι δε το κάνουν γι αυτο.

Ειναι καλό να λές σε κάποιον την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι οτι pc με 4χιλιάρικα ειδικά για κάποιον που δεν ξέρει είναι πααρα πολύ.. (θα μπορούσαμε να επεκταθούμε και στο κοινωνιολογικό-ψυχολογικό [και ισως και πολιτικοοικονομικό] επίπεδο της κατάστασης.. αλλά θα πάει αλλού το θέμα)

Παντως αφου θες παιγνίδια.. πάρε ενα PS3 και να xbox, αμα θες και να wii να σαι πλήρης. Χτύπα και ενα pc με 500-600ευρω για ιντερνετ. Και τα ρέστα παγωτό ή καμια οθόνη της προκοπής..

Δημοσ.
Πρωτον γιατι αυτην την εχει σιγουρη και δευτερον για να μην την κακομαθει και του ζητα πολλα και διαφορα μετα.Ξυπνηστε εσεις η μικρη νεολαια ρε παιδι μου,που σας τρεχουνε οι γκομενιτσες.:devil:

Τrue story bro. Η Μεγαλη αληθεια.

Και τωρα στο θεμα μας,Δεν ειναι κανενα κομπλεξ,απλα ολοι εχουμε δει κατα καιρους να γινονται τετοια θεματα.Να το κανει τι?,ενα pc των 4000?Προφανως ο TS δεν ξερει και πολλα απο hardware...και θελει ενα υπερμηχανημα των 4000 χιλιαδων για να παιξει ολα τα παιχνιδια στο max.

Μπορουμε να σου πουμε φιλε Μιλτο και οτι και ο πιο απαιτητικος να εισαι στα fps και στις αναλυσεις με 1500-2000 (ισως και να υπερβαλλω) 8α μπορεις να παιξεις τους περισσοτερους τιτλους .

Οποτε, δινεις τα παραπανω χρηματα για να αγορασεις ενα μηχανημα το οποιο θα κατατροπωνει τα παιχνιδια που θελεις να παιξεις και οταν ερθει ο καιρος με τα λεφτα που περισσευουν κανεις αναβαθμιση.

Μια καλη ιδεα ,για να γουσταρεις να παιζεις τα παιχνιδακια σου,ειναι να επενδυσεις σε οθονη.(3D σε pc ,πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις και δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει η ιδεα,αλλα οντως ειναι πολυ νωρις.)Παρε 3 dell και βαλτες μαζι.

Τωρα αν τα εβγαλε ο πατερας του η ο ιδιος και αν θελει να τα ξοδεψει δικο του προβλημα και οχι ουτε τον ζηλευω ουτε τα εχω με τον δικο μου πατερα που δεν μου εδωσε 4000 ευρω για να παρω pc....απλα μπορω να σκεφτω οτι 4000 για pc εινια υπερβολη και δεν υπαρχει περιπτωση να προτεινω ενα τετοιο pc σε καποιον που απο ο,τι φαινεται δεν ξερει και πολλα...γιατι προφανως τζαμπα θα τα δωσει.Και για αυτο μας ρωτησε για να του προτεινουμε τι ειναι καλο να αγορασει.

Καποιος ailouros νομιζω το εχει πει....Οτι η αποσταση απο το πληκτρολογιο μεχρι τον χρηστη ειναι μεγαλη.

Φιλικα.

Δημοσ.
σωστος ο tolisrx8..δεν ειναι κομπλεξ ειναι απλα ζηλεια και παραπονο που δεν εχουν (ειχαν) μερικοι το μπαμπα τους

να τσονταρει πολλα φραγκα για PC..κλασσικο ελληνικο φαινομενο..

Το ΒΡΗΚΕΣ μεγαλε ψυχολογε !!!

Δημοσ.

ετσι ειναι ρε μαν...και να λειπει η ειρωνια (αν καταλαβα λαθος σορρυ..)

εγω τον 1ο μου η/υ τον πηρα 450.000δρχ και ηταν pentium 120 !! και τοτε οι πιο πολλοι στη σχολη μου ειχαν κατι τρελλους amd και p200 pro !!

δεν εκατσα ομως να τους κραζω, ειπα θα κανω με αυτο τη δουλεια μου και σιγα σιγα θα παλεψω και θα το

αναβαθμιζω σιγα σιγα οπου εχω αναγκη χωρις υπερβολες..

ηταν το 1ο και τελευταιο pc που τα εσκασε ο πατερας μου και αυτο επειδη πηγαινα σε ενα ιεκ η/υ

και το ειχα αναγκη αλλιως...

Δημοσ.

εγω τον 1ο μου η/υ τον πηρα 450.000δρχ και ηταν pentium 120 !! και τοτε οι πιο πολλοι στη σχολη μου ειχαν κατι τρελλους amd και p200 pro !!

δεν εκατσα ομως να τους κραζω, ειπα θα κανω με αυτο τη δουλεια μου και σιγα σιγα θα παλεψω και θα το

ηταν το 1ο και τελευταιο pc που τα εσκασε ο πατερας μου και αυτο επειδη πηγαινα σε ενα ιεκ η/υ

Προσωπικα δεν ειρωνευτικα,αλλα επιμενω οτι κανεις λαθος.

Σε καμια περιπτωση δεν ζηλευω και ουτε τα εχω βαλει με τον πατερα μου που δεν μου εδωσε 4000 ευρω για να παρω pc.

Δημοσ.

καλα οκ σεβαστη η αποψη σου αλλα ας μην βγουμε αλλο offtopic..

ας αφησουμε τον ανθρωπο που μας ρωτησε να βρει μια λυση και να επιλεξει

το καλυτερο για αυτον και οχι για εμας..

Δημοσ.

Και εγω ειχα δωσει 900.000 για P στα 75mhz...

Ποτε δεν ζηλεψα κατι ... ΟΤΙ ΘΕΛΩ παω και το παιρνω ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ... θεωρω κοροιδια και χαζο μια κινηση σαν την παραπανω που θελει να κανει ο φιλος μας... *εαν ειναι καν αληθεια ολο αυτο...

Μπορει με τα μισα λεφτα να παρει οτι καλυτερο κυκλοφορει και να παρει και αλλα πραγματα που ισως γουσταρει ...

Δε σημαινει οτι επειδη εχει λεφτα πρεπει να τα ξοδεψει και σε ΜΑΛΑΚΙΕΣ ... αποψη μου ειναι ...

Και ναι ειμαι ειρωνικος γιατι εγω την πλακιτσα μου κανω στο thread και ερχεσαι να μου πεις οτι ζηλευω ... ημαρτον δηλαδη..

Δημοσ.

εγω δεν αναφερθηκα προσωπικα σε καποιον και ξερω πλεον οτι τα ποιο πολλα θεματα

που ανοιγουν σε αυτο το στυλ ειναι απλα και μονο για να κανει καποιος ποστ και να

ανεβασει τα πμ του..

οταν ο αλλος σου λεει θελω να χαλασω 4000 σε η/υ τελος..

δεν θα του πουμε εμεις τι θα κανει τα λεφτα του...δικα του ειναι ας τα κανει οτι θελει..

τωρα το τι ειναι σωστο και λαθος τι πρεπει και τι δεν πρεπει αυτα ειναι να λογια να χαμε να λεγαμε..

αποψη μου..

το αν ειναι χαζο η μ@λ@κι@ η οχι δεν εχουμε δικαιωμα να το κρινουμε εμεις..

εγω πιστευω οτι μπορει να υπαρχει υπερπληρες συστημα η/υ που μπορει να φτασει τα 4000 ανετα

οταν ο φιλος ειναι ετοιμος να αγορασει θα μας και τοτε μα μονο τοτε με τα δεδομενα της περιοδου

εκεινης θα ποσταρω και γω με την σειρα μου μια ολοκληρωμενη και δηκαιολογημενη λυση η/υ και

περιφεριακων..

Δημοσ.
εγω δεν αναφερθηκα προσωπικα σε καποιον και ξερω πλεον οτι τα ποιο πολλα θεματα

που ανοιγουν σε αυτο το στυλ ειναι απλα και μονο για να κανει καποιος ποστ και να

ανεβασει τα πμ του..

οταν ο αλλος σου λεει θελω να χαλασω 4000 σε η/υ τελος..

δεν θα του πουμε εμεις τι θα κανει τα λεφτα του...δικα του ειναι ας τα κανει οτι θελει..

τωρα το τι ειναι σωστο και λαθος τι πρεπει και τι δεν πρεπει αυτα ειναι να λογια να χαμε να λεγαμε..

αποψη μου..

το αν ειναι χαζο η μ@λ@κι@ η οχι δεν εχουμε δικαιωμα να το κρινουμε εμεις..

εγω πιστευω οτι μπορει να υπαρχει υπερπληρες συστημα η/υ που μπορει να φτασει τα 4000 ανετα

οταν ο φιλος ειναι ετοιμος να αγορασει θα μας και τοτε μα μονο τοτε με τα δεδομενα της περιοδου

εκεινης θα ποσταρω και γω με την σειρα μου μια ολοκληρωμενη και δηκαιολογημενη λυση η/υ και

περιφεριακων..

Έχουμε το δικαιωμα απο την στιγμη που απευθυνεται σε μας...

Και μερικοι απο μας ...ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ να τον προστατεψουμε γιατι πολυ απλα την εχουμε κανει ηδη την μαμακια .... 950χιλιαδες για εναν p75 που σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογησε ποτε τα λεφτα του??? και δεν ειναι δυνατον να το κανει .. ουτε ο 980X που θα παρει ο φιλος θα δικαιολογησει τα λεφτα του ... τι θα κανει το τρελο rendering? η θα αποκρυπτογραφει δεδομενα 640bit ??? νταξει μη τρελαθουμε κιολας...το συστημα του σε 2 χρονια θα θελει αλλαγη..και οχι γιατι δεν θα τον φτανει να κανει πραγματα...αλλα ξερει..το τριπακι και οι εξελιξεις...

Δημοσ.
Προσωπικα δεν ειρωνευτικα,αλλα επιμενω οτι κανεις λαθος.

Σε καμια περιπτωση δεν ζηλευω και ουτε τα εχω βαλει με τον πατερα μου που δεν μου εδωσε 4000 ευρω για να παρω pc.

Κοιτά άμα το πας μόνο σε θέμα pc που πλέον κουτσά στραβά ο καθένας μπορεί να φτιάξει ενα, τοτε ναι μαζί σου.

Όταν δεις την όμως την καραμαναρο σερβιτορα που έτυχε να σου είναι γκομενα με πολύ προσπάθεια και μαζί της είχες περάσει το πιο γαματο κυριολεκτικά καλοκαίρι σου να σου σκάει με την cayman που της δάνεισε ο γκομενος τότε πονάει περισσότερο.

Θυμαμε πόσο ειχαμε γελάσει με τα φιλαράκια όταν τους είχα πει ότι και το golf θα το λυπομουν να το οδηγήσει.

Θα πείτε με καλά πόσο ρηχός είσαι και πιθανά θα εχετε και δίκαιο.

Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι θέμα βάθους.

Δεν ηταν ο τύπος που μου φαγε την γκομενα αυτό που με απασχολούσε.

Ήταν που δεν ήμουν εγώ η γκομενα να μπορώ έτσι απλά και εύκολα να βρίσκομαι να οδηγαω ένα υπεροχο αμάξι χωρίς να έχω κουνησει το παραμικρό μου δαχτυλακι.

Θα το πω καλύτερα όπως μας το λέγανε και στο πανεπιστήμιο.

Τα λεφτά δεν φέρνουν ευτυχία, απλά καταπολεμουνε πολλές αιτίες που προκαλούν δυστυχία.

Στην Ελλάδα και παλιότερα και κυριος τις χαλεπες αυτές μέρες βλέπουμε και θα βλέπουμε όλο και περισσότερο επίδειξη από αυτούς που χωρίς να είναι κάτι καλύτερο από εμάς απλά προέρχονται από πλουσιοτερα @@.

Αυτό βλέπουν πολύ στο συγκεκριμένο άρθρο και παίρνουν το παιδί στο ψηλό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...