nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Πάντως αυτό που είπε ότι η καπνίλα γερνάει τη φάτσα ισχύει 100%. Η κάλυψη από το μακιγιάζ δεν μετράει. Και στους άντρες όχι μόνο στις γυναίκες. Εντάξει εγώ δείχνω μικρότερος έχω ένα πρόσωπο σαν κώλος μωρού και ας καπνίζω! Το πολύ πολύ σε λίγα χρονια να γίνω σαν κώλος γερου.. σιγά μωρέεεε! ΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
mindtrapper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Εμένα με έχει πιάσει σήμερα άγρια. Σε μερικές ώρες κλείνω μια εβδομάδα άκαπνος αλλά με έχει φάει να κάνω τσιγάρο. Δεν ξέρω γιατί αλλά πολύ δύσκολα να πέσω για ύπνο και να μην έχω κάνει. Απ' ότι κατάλαβα θέλει 100% αφοσίωση για να το κόψεις ενώ εγώ το έκοψα και λίγο από αντίδραση. Τι να πω, ελπίζω να τα καταφέρω...
salliara Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καπως ετσι ειμαι κι εγω, πανω στη βδομαδα. Εννοειται πως χτυπανε ολα μαζι, νευρα, λυσσα για φαι, δυσκοιλιοτητα και τα σχετικα. Αυτο που με εσωνε τοσες μερες ηταν οτι ετρεχα, και εβλεπα οτι δεν μου εβγαινε η ψυχη στο χερι, κι ετσι κρατηθηκα. Εννοειται δεν εχω παει πουθενα για καφε/ποτα κλπ, αλλα σημερα δεν βγηκα ουτε για τρεξιμο, ολη μερα τρωω, και μου ξυνεται και για ενα τσιγαρο ΑΑΑΑΑΑ να πω οτι καπνιζω αρκετα χρονια, στριφτο, αλλα το τελευταιο 6μηνο στο ελαχιστο, 1 2 τη μερα, καποιες μερες και καθολου. τωρα ετυχε να αρρωστησω κ για κανα 3 4 μερες να μην το αναψω, ε και ειπα να συνεχισω οσο αντεξω.
freedubus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ένα προβληματάκι υγείας, ελάχιστο, ίσα να σου θυμίσει οτι είσαι φθαρτός και να χεστείς λίγο πάνω σου και θα δείς πώς κόβεται μαχαίρι από τη μια μέρα στην άλλη. Σ' εμένα δούλεψε πάντως. 1 χρόνο χωρίς ούτε 1 τσιγάρο (κανονικό, τα άλλα είναι αμελητέα ποσότητα). Θα σβήσω και τούρτα.
freedubus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δεν έχει σημασία. να σου θυμίσει οτι είσαι φθαρτός και να χεστείς λίγο πάνω σου αυτό έχει σημασία.
ioannnis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Mπορει να κοψαμε το τσιγαρο, αλλα ευτυχως υπαρχουν οι πιπες και τα τσιμπουκια. Σκέφτομαι να κόψω το τσιγάρο.Κάτι που μου δημιουργεί απίστευτο άγχος και μόνο σαν ιδέα Και μόνο που σκέφτομαι το ποτό και τον καφέ χωρίς τσιγάρο μου έρχεται να βάλω τα κλάματα..... Για να το ολοκληρωσεις, καλο ειναι να κοψεις και τη ζαχαρη απ τον καφε. Μην ανησυχεις, τελικα ολα μια συνηθεια ειναι.
trihas4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ολα ειναι καθαρα ψυχολογικα η αρχη ειναι δυσκολη αλλα θα τα καταφερεις αν το εχεις παρει πραγματικα αποφαση.το ειχα κοψει για 8 μηνες αλλα λογω παρεας και τροπου ζωης το ξαναρχισα τωρα ειμαι παλι στην προσπαθεια.
ioannnis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Υποψην οτι πρεπει να κοψετε παραλληλα ΚΑΙ το παθητικο καπνισμα, αλλιως δε κανατε και πολλα πραγματα lol...
3leven Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Υποψην οτι πρεπει να κοψετε παραλληλα ΚΑΙ το παθητικο καπνισμα, αλλιως δε κανατε και πολλα πραγματα lol... +1..
marantonis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγω ειμαι πρωην παθητικος καπνιστης. Μετραει;
3leven Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγω ειμαι πρωην παθητικος καπνιστης. Μετραει; Παθητικο=Ενεργητικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.