Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το ψηφιακο σημα ...

Παναγιωτης1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια τηλεοραση την PHILIPS PFL5605 και δεν ειναι λιγες οι φορες που υπαρχει προβλημα με το σημα δεν ξερω αν φταιει η τηλεοραση η το σημα το ιδιο αλλα αρκετες φορες κανει πολλα κολληματα εικονας και ηχου .....απλα επειδη εχω νευριασει αρκετα και δεν ξερω τι φταιει εσεις τι πιστευετε? εχετε καλη ποιοτητα σηματος οσοι εχετε ψηφιακο? διαφερει το σημα απο περιοχη σε περιοχη?αυτα......

---------- Προσθήκη 06-09-2010 στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 05-09-2010 στις 19:00 ----------

Εχω μια τηλεοραση την PHILIPS PFL5605 και δεν ειναι λιγες οι φορες που υπαρχει προβλημα με το σημα δεν ξερω αν φταιει η τηλεοραση η το σημα το ιδιο αλλα αρκετες φορες κανει πολλα κολληματα εικονας και ηχου .....απλα επειδη εχω νευριασει αρκετα και δεν ξερω τι φταιει εσεις τι πιστευετε? εχετε καλη ποιοτητα σηματος οσοι εχετε ψηφιακο? διαφερει το σημα απο περιοχη σε περιοχη?αυτα......

γενικα τι θα μου προτεινατε να κανω να παρω τεχνικο να δω αν φταιει η τηλεοραση?

να ρωτησω στο πλαισιο που την αγορασα?υπαρχει καποιο τηλεφωνο που μπορω να απευθυνθω για να ρωτησω για το προβλημα?:fear: (ισως ειναι χαζες οι ερωτησεις αλλα τι να κανω)

Δημοσ.

κωλύματα νομιζω σημαίνει οτι δεν εχει σήμα (χωρις να ξερω πολλα πανω στο θεμα)

καλό είναι να ρωτήσεις κάνα τεχνικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...