sentoner Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Eνας φιλος μου εχει ενα pc με am2+ μητρικη και το pc ξαφνικα σταματησε να bootαρει,δεν εδινε σημα στην οθονη.Εκανε clear cmos,το pc bootαρε,πατησε load default settings στο bios,αλλα μετα κολλησε,η οθονη παραμενει μαυρη... Υποψιαζομαι μητρικη,παιζει να ειναι τιποτα αλλο;
sentoner Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Eνας φιλος μου εχει ενα pc με am2+ μητρικη και το pc ξαφνικα σταματησε να bootαρει,δεν εδινε σημα στην οθονη.Εκανε clear cmos,το pc bootαρε,πατησε load default settings στο bios,αλλα μετα κολλησε,η οθονη παραμενει μαυρη... Υποψιαζομαι μητρικη,παιζει να ειναι τιποτα αλλο;
filip123go Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πως έκανε clear cmos, αφού το pc δεν μπορούσε να bootarei..?
sentoner Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σορρυ,λαθος,bootare αρχικα,αλλα μεχρι την οθονη που βγαζει στο μοντελο της μητρικης και μετα μαυρη οθονη
damastes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 πριν πάμε σε μητρική να αποκλείσουμε κάποια αλλα πρώτα; 1.αν βάλει ενα Linux live cd ανοίγει; 2. με αλλη gpu δοκίμασε;
rafail1994 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 έχει άλλο να δοκιμάσει; αν έχει δυο dimm ram ας βγάλει την μια και να την δοκιμάσει μονή της
sentoner Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Με αλλη gpu ναι...ραμ εχει ενα dimm...linux δεν εχει να δοκιμασει και δυσκολα θα βρει...
rafail1994 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Με αλλη gpu ναι...ραμ εχει ενα dimm...linux δεν εχει να δοκιμασει και δυσκολα θα βρει... πρώτα δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό αφού δεν κάνει καν boot δεν μπορείς να δοκιμάσεις και τα linux τα linux τα κατεβάζεις από εδω και τα καίς σε ένα cd και τρέχεις live
sentoner Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το ξερω για τα linux,απλα ο φιλος μου μενει σε αλλη πολη και ειναι ασχετος με τα pc...Δεν εχει hardware για να κανει δοκιμες,για αυτο θελω να βρω τι εχει,αλλιως θα το παει πλαισιο για ελεγχο...Απλα θελει να γλιτωσει αυτα τα λεφτα αν γινεται...
rafail1994 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το ξερω για τα linux,απλα ο φιλος μου μενει σε αλλη πολη και ειναι ασχετος με τα pc...Δεν εχει hardware για να κανει δοκιμες,για αυτο θελω να βρω τι εχει,αλλιως θα το παει πλαισιο για ελεγχο...Απλα θελει να γλιτωσει αυτα τα λεφτα αν γινεται... αφού δεν ξέρει από pc καλυτέρα να μην πειράξει κάτι που δεν ξέρει γιατί μπορεί να δημιουργούν κιάλια προβλήματα (((εκτός και αν έχει κανένα φίλο που να ξέρει και του δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό,ram ……)))
sentoner Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον,τελικα η μητρικη ειναι...Εχει πιστωτικο απο eshop 70 ευρω,cpu εχει τον Athlon II X3 440,μνημες ddr2... Ποια μητρικη μεχρι 80 ευρω να παρει απο eshop(AM2,λογω ram)? Υπαρχει μια σκεψη να παει σε AM3 με ddr3 μνημες,αν τελικα καταληξει σε αυτο,ποια AM3 μητρικη να προτιμησει?Σε αυτη την περιπτωση μπορει να δωσει και κατι παραπανω,μεχρι 90-100 ας πουμε...
filip123go Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Όποια και να διαλέξει, καλή του επιτυχία με το service του e-shop...
sentoner Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω ακουσει για το eshop και το αποφευγω οσο μπορω,αλλα αυτη τη φορα ηταν μια χαρα...Πεμπτη τους πηγε το pc,σημερα τον πηραν τηλεφωνο και του ειπαν οτι ειναι η μητρικη και του κοψαν πιστωτικο ακριβως στην τιμη που την ειχε παρει πριν 1,5 χρονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.