Προς το περιεχόμενο

Texas holdem στο λουτρακι??

stefan_nos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν παιζεις σαν noob στα καζινο και ποσο μαλλον με αλλους που δεν γνωριζεις!

πιστευω να ξερεις την εννοια "καρχαριες".π.χ. μια ομαδα εναντιων σου=αυτομαto call σε οτι εχεις:P!!!

κοιταξτε ακομη και τωρα στο bj και ποκερ που χουν, για να ανοιξεις χαρτι θες 10ε.

στο τεξας οταν ολοι θα παιζουν κανα 200ε για να σε πεταξουν εξω...στην ουσια δεν ειναι για αρχαριους και χωρις πολλα λεφτα το παιχνιδι.

αν ισχυει το minimum BUY in 200e θες τουλ 200ε για να κανεις μαρκες.Βεβαια βγαινεις οποτε θες.

<<έχουμε τραπέζια με blinds 2-4 euro, rake 5% και το καλό της υπόθεσης cap 3BB!!!

(Δηλαδή maximum rake στο 2-4, 12 ευρώ!!)

Στα μεγάλα τραπέζια 25-50 euro το rake θα είναι 3% με μεγαλύτερο cap... >>

Ye, καταλαβαίνω τι παίζει, απλά είχα την κρυφή ελπίδα να μπορεί κάποιος να πάει να παίξει ένα casual (το noob βασικά ήταν αστοχία :P) παιχνίδι με ένα πενηντάρικο ξέρω γω buy-in. ;)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Δηλαδή, έχεις 500 Euros στην τσέπη. Βρίσκεις ένα τραπέζι που παίζουν 5 άτομα. Βάζεις το 500άρικο, κάθεσαι. Τα χώνεις, παίρνεις το κόλπο. Έχεις τώρα, ας πούμε, 2000 Euros. Σηκώνεσαι και φεύγεις; Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός; Δεν πρέπει να παίξεις κάποια ελάχιστη ώρα, ας πούμε, όπως γίνεται στην πόκα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Δηλαδή, έχεις 500 Euros στην τσέπη. Βρίσκεις ένα τραπέζι που παίζουν 5 άτομα. Βάζεις το 500άρικο, κάθεσαι. Τα χώνεις, παίρνεις το κόλπο. Έχεις τώρα, ας πούμε, 2000 Euros. Σηκώνεσαι και φεύγεις; Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός; Δεν πρέπει να παίξεις κάποια ελάχιστη ώρα, ας πούμε, όπως γίνεται στην πόκα;

Ευχαριστώ.

Όχι, όποτε γουστάρεις σηκώνεσαι και φεύγεις.

Μπαίνεις, παίζεις μια γύρα, τους τα παίρνεις, έχεις δικαίωμα να πεις γεια σας.

Δημοσ.

Χθες είχε 2 με 3 ώρες αναμονή για να παίξεις, χώρια του ότι χρειάζεται εγγραφή από πριν για να μπεις στη λίστα αναμονής. Μόνο οι παίχτες επιτρέπεται να μπουν στο χώρο που βρίσκονται τα τραπέζια, οπότε δε κατάφερα να δω πως παίζουν.

Ξενέρωμα :-(

Δημοσ.

Χαχα, και γω χτες λουτρακι ήμουν και είδα την ουρά στο poker.Εχασα καμια 30 ευρώ στα φρουτάκια αλλά μου τα έδωσε πίσω και με το παραπάνω η ρουλέτα.

Ασχετο, ξέρει κανείς να μου πει αν το καζίνο της πάρνηθας είναι πιο μεγάλο, τι διαφορετικό έχει , τι είσοδο έχει σε σχέση με αυτό του λουτράκι?

Στο λουτράκι πχ είχε 15 ευρώ είσοδο, μπορούσες να φας κάτι αν ήθελες δωρεαν, να πιεις τα περισσότερα ποτά δωρεάν, και γενικότερα με 50-70 ευρώ ή γενικότερα με όσα ήθελες εσύ να ξοδέψεις περνούσες ευχάριστα 5-6 ώρες, ειδικά αν είσαι με μεγάλη παρέα που ήμουν εγώ.

Βέβαια κάτι φάτσες που είχε μέσα με ψιλοξενέρωσαν, και θεωρώ ότι δεν έπρεπε να τους βάζουν αλλά τεσπα.

Δημοσ.
με ταυτοτητα μπαίνεις απλα?

ναι δεν χρειάζεται τπτ άλλο. Στην βαρκελώνη βέβαια που είχα πάει ήθελε και ένα normal ντύσιμο (πχ τζιν-πουκάμισο) αλλά χτές είχε και αρκετούς τελειωμένους που δεν έπρεπε καν να τους βάλουν μέσα

Δημοσ.
ναι δεν χρειάζεται τπτ άλλο. Στην βαρκελώνη βέβαια που είχα πάει ήθελε και ένα normal ντύσιμο (πχ τζιν-πουκάμισο) αλλά χτές είχε και αρκετούς τελειωμένους που δεν έπρεπε καν να τους βάλουν μέσα

Εγω ειχα φαει πορτα παντως στο Ριο επειδη πηγα με βερμουδα (κυριλε βερμουδα βεβαια αλλα ειχαν dress code μακρια παντελονια και δεν θυμαμαι τι αλλο)

Δημοσ.

Βασικά αν δεν απατώμαι στα καζίνο απαγορεύονται μόνο βερμούδες και σανδάλια...

Δημοσ.

σε ολα απαγορευουν τις βερμουδες,λογικα και σανδαλια.

σαν κοσμο αν δεν σ αρεσε το λουτρακι,μην ανεβεις καν παρνηθα.

Της παρνηθας ειναι μικροτερο και κυριως slot machine.εισοδο φτηνοτερη(6 ή 10ε)με τα ιδια ποτα free.

υ.γ. για να αντεξεις με 50ε 5ωρες μαλλον δεν θα παιζες ολη την ωρα και μαλλον εισουν πολυ τυχερος στην ρουλετα...

Δημοσ.
Μάλιστα...Υποθέτω ότι τελικά, όλοι θα περιμένουμε τα τουρνουά. Προκαθορισμένη γκανιότα, μικρό (ίσως) buy-in, προσδοκία υψηλού κέρδους.

Ευχαριστώ Arcanaloth :)

στο τουρνουα μετραει ακομα περισσοτερο το ταλεντο και λιγοτερο η τυχη σε σχεση με τα απλα παιχνιδια

Δημοσ.
σε ολα απαγορευουν τις βερμουδες,λογικα και σανδαλια.

σαν κοσμο αν δεν σ αρεσε το λουτρακι,μην ανεβεις καν παρνηθα.

Της παρνηθας ειναι μικροτερο και κυριως slot machine.εισοδο φτηνοτερη(6 ή 10ε)με τα ιδια ποτα free.

υ.γ. για να αντεξεις με 50ε 5ωρες μαλλον δεν θα παιζες ολη την ωρα και μαλλον εισουν πολυ τυχερος στην ρουλετα...

Βασικά δεν έχασα 50 ευρώ , αλλά έφυγα κερδισμένος με 150 στο τέλος λόγω ρουλέτας. Απλώς επειδή είμασταν μεγάλη παρέα , και οι περισσότεροι ασχολήθηκαν μόνο με φρουτάκια κυρίως οι κοπέλες ή τα ζευγαράκια της παρέας,(προσωπικά τα βαριέμαι), ακόμα και αυτούς που δεν του πήγαινε χάσανε απο 40-80 ευρώ το άτομο.

Κοιτα απο τις 5 ώρες τη μία κάτσαμε και τσιμπήσαμε, μας φέρανε και τούρτα γιατι είχε ένα παιδι γενέθλια, και κανα μισάωρο συνολικά στο μπαρ, βάλε καθαρά 3,5 ώρες. Αλλά γενικότερα περάσαμε αρκετά καλα.

Λες δλδ ότι θα απογοητευτώ στην πάρνηθα ακόμα περισσότερο, ε? Τεσπα , θα την τιμήσω έτσι και αλλιώς, απλώς θα χω μικρότερες προσδοκίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...