Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες ξανά!

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα φίλε μου γιατί υποστηρίζεις με τέτοιο φανατισμό την ποιότητα των ΤΕΙ και προσπαθείς να τα ισοβαθμήσεις με τα ΑΕΙ...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανείς εδώ μέσα δε προσπαθεί με φανατισμό να υποστηρίξει τα ΤΕΙ.Η ποιότητα των σπουδών σου να ξέρεις επηρεάζεται κι απο ένα άλλο σημαντικό παράγωντα.Το ενδιαφέρον το δικό σου.

Αν εσύ νομίζεις ότι με 700.000 μόρια στο λύκειο θα περάσεις στο Μ.Θ.Γ.Δ(Μάνα θα γίνω δικηγόρος) του ΑΠΘ και όλα είναι πλέον τελειωμένα κάνεις μεγάλο λάθος.

Ο κομπλεξισμός της ελληνικής κοινωνίας σε όλο του το μεγαλείο.

Υ.Γ Ένας απόφοιτος του ΤΕΙ Κρήτης.

Δημοσ.
Τώρα κατάλαβα φίλε μου γιατί υποστηρίζεις με τέτοιο φανατισμό την ποιότητα των ΤΕΙ και προσπαθείς να τα ισοβαθμήσεις με τα ΑΕΙ...

και εγω που σπουδαζω σε ΑΕΙ υποστηριζω οτι υπαρχουν ΤΕΙ πολυ καλητερα απο ΑΕΙ οσον αφορα τη μετεπειτα επαγγελματικη εξελιξη(γιατι αυτο εχει πλεον τη μεγιστη σημασια)

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζω την ποιότητα οποιουδήποτε ιδρύματος, αλλά την ποιότητα του ανθρώπου, κάτι που δεν έχεις καταλάβει. Να... ισοβαθμήσω τα ΤΕΙ με τα ΑΕΙ δεν προσπαθώ, αφού δεν έκατσα να τα συγκρίνω, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που εννοείς. Έτσι κι αλλιώς τα ΤΕΙ δεν θα είναι ποτέ... ισόβαθμα με τα ΑΕΙ, αφού έχουν διαφορετικές βάσεις εισαγωγής. Ούτε ένα ΑΕΙ είναι ισόβαθμο με κάποιο άλλο. Νόμιζα πως το ήξερες αυτό.

Από εκεί και πέρα, τα ίδια θα έλεγα και σε έναν ΤΕΙτζή που θα μίλαγε υποτιμητικά για κάποιον ΑΕΙτζή, όπως επίσης και σε κάποιον που πέρασε σε υψηλόβαθμο ΤΕΙ και θα σχολίαζε άκομψα κάποιον που πέρασε σε ένα πιο χαμηλόβαθμο. Αν έγραφε στο στυλ το δικό σου προφανώς.

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και δες πώς ξεκίνησε το θέμα. Άμα διαφωνούσα μόνο εγώ μαζί σου, θα έλεγες "Αυτός έχει πρόβλημα" και θα είχες δίκιο. Στην προκειμένη όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και διάβασε ξανά τι έχω γράψει αν θες, γιατί μου δίνεις την εντύπωση πως δεν κατάλαβες τίποτα και είδες ό,τι εσύ ήθελες, βγάζοντας εσφαλμένα συμπεράσματα.

Δημοσ.

συμασια εχει να σαρεσει αυτο που σπουδαζεις.......ασχετως του τι θα τελειωσεις ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ κολεγιο η οτι αλλο.αν δε δωσεις εσυ σημασια και με 20000 μορια να μπεις το ιδιο ειναι....το επιπεδο στη σχολη το κανεος εσυ οχι οι αλλοι δεν ειναι σα το λυκειο για να μιλας σε επιπεδο τα3ης.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά!

Αν σπουδάζεις κάτι που δε σου αρέσει δεν πα να είσαι και στο Harvard; Δε θα γίνεις ποτέ καλός γιατί απλα θα κάνεις αγκαρεία.

Το επίπεδο των ιδρυμάτων δεν εξαρτάται από το αν έχουν Α ή Τ μπροστά ή από το αν έχουν 10000 ή 20000 μόρια, εξαρτάται από το έμψυχο δυναμικό τους που είναι οι φοιτητές και οι καθηγητές.

Για παράδειγμα οι 4 πρώτοι του έτους μου είναι απ τους τελευταίους στις επιδόσεις στα μαθήματα και σίγουρα χειρότεροι από έναν μέτριο που φοιτά σε αντίστοιχο ΤΕΙ!

ΥΓ: Φοιτητής ΑΕΙ.

Δημοσ.

Σπουδαστης στο ΕΠΠ,

Αν νομιζεις φιλε μου οτι η βαση που εχει διαμορφωθει στην σχολη μου αντικατοπτριζει εστω και στο ελαχιστο την δυσκολια και το επιπεδο σπουδων που εχει εισαι μακρυα νυχτωμενος...

btw καλη τυχη στις πανελληνιες φετος

Δημοσ.

Φίλε μου και γω σε ΑΕΙ σπουδάζω και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος που τα υποτιμάς τόσο πολύ τα ΤΕΙ. Ή μάλλον καταλαβαίνω γιατί είμαι σίγουρος ότι σε πήξαν γονείς και καθηγητές ότι τα ΤΕΙ είναι κατώτερα και τα γνωστά, δεν σημαίνει όμως ότι έχουν δίκιο.

Εσύ εδώ πέρα έχεις βγάλει συμπεράσματα χωρίς να έχεις πατήσει ποτέ σε κάποιο ΤΕΙ και χωρίς να έχεις κάνει την παραμικρή σοβαρή έρευνα.

Αυτό που σου λέω είναι μη τα ισοπεδώνεις όλα και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεις.

Δημοσ.
Δυστηχώς

Σκευτομαι

Δεν πέρνω ουτε καν υποτροφία

θεωρήται κορυφαίο....

θα αναίβοουν οι βάσεις

το αντοίστιχο τμήμα

έχουν συμβηβαστεί

κα θεωρό πιο μαγκιά

με φοβήζει

το περισώτερο αγχος

έχουν ισα ισα περάση τη βάση

ξεκάθαρο προβάδισμα έναντυ όλων των άλλων

εάν είναι τελειώφοιτος ενός ΤΕΙ

προτήμω να ξανά δώσω

δεν στοχέβω και σε ιατρική

είναι καταληλότερο

σκέυτικα να διαμωρφώσω το πρόγραμμα

θεωρούν πόλυ σημαντικό το κατώρθωμα τους

Προτημώ να είμαι εγω ο χειρότερος...

και ο τελευτέος είχε γύρο στα 15250

φαντασομαι στα ΤΕΙ ποιος είναι ο αριθμός των ενδιαφερόντων

Ποια φροντιστίρια

καθρευτίζει 100% το επίπεδο των πρωτοετών

Δεν νομίζω να το αμφησβητείς τώρα και αυτό

όσο φανταζεσε εσυ

χωρίς να θέλω να υποτημήσω κανέναν

πάνω στην οποία εξετάζωνται

διότη δεν βρίσκομαι στο κατάληλο forum

Εχθεση πάντα ήμουν καλός

© slipknot

Ακόμα χωρίς να θέλω να υποτημήσω κανέναν και το επίπεδο των καθηγητων δεν είναι το ίδιο...

Τέλος' date=' δεν μπαίνω καν στον κόπο να πω για τα παιδιά που στην τρίτη γυμνασίου δεν συνέχισαν σε γενικό λύκειο, διότι δεν θα το τελείωναν ποτέ,πήγαν σε ΕΠΑΛ και κατάφεραν με μία [b']γελία[/b] ύλη πάνω στην οποία εξετάζωνται να μπούν σε αυτό το ΤΕΙ...Μην μου πεις ότι αυτό δεν υποβαθμίζει το επίπεδο των ΤΕΙ?!?!?!

Μόνο εγώ πέθανα στα γέλια με τα από πάνω quote?

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχουν πολλά ΤΕΙ που έιναι ανώτερα από πάρα πολλά άλλα ΑΕΙ...Σε προηγούμενα posts μου είχα πέι ότι το τμήμα Εφαμοσμένης Πληροφορικής και Πολύμέσων του ΤΕΙ Κρήτης είναι πολύ δυνατό συγριτικά με πάρα πολλά άλλα ΤΕΙ ...Και επίσης συμπληρώνω ο λόγος που ξανά δίνω πανελλήνιες αφού έχω περάσει στο ΕΠΠ είναι ότι το csd είναι ένα από τα καλύτερα ΑΕΙ πληροφορικής στην χώρα μας πόσο μάλλον σε σχέση με το ΕΠΠ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΑΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ)Το ίδια είναι να έχει τελειώσει κάποιος το ΕΠΠ και το ίδιο να έχει τελειώσει το csd?!?!?!?!?! Υπάρχει καμία αφμiσβητηση για αυτό?

Κανείς εδώ μέσα δε προσπαθεί με φανατισμό να υποστηρίξει τα ΤΕΙ.Η ποιότητα των σπουδών σου να ξέρεις επηρεάζεται κι απο ένα άλλο σημαντικό παράγωντα.Το ενδιαφέρον το δικό σου.

Αν εσύ νομίζεις ότι με 700.000 μόρια στο λύκειο θα περάσεις στο Μ.Θ.Γ.Δ(Μάνα θα γίνω δικηγόρος) του ΑΠΘ και όλα είναι πλέον τελειωμένα κάνεις μεγάλο λάθος.

Ο κομπλεξισμός της ελληνικής κοινωνίας σε όλο του το μεγαλείο.

Υ.Γ Ένας απόφοιτος του ΤΕΙ Κρήτης.

Δεν υποστηρίζω την ποιότητα οποιουδήποτε ιδρύματος, αλλά την ποιότητα του ανθρώπου, κάτι που δεν έχεις καταλάβει. Να... ισοβαθμήσω τα ΤΕΙ με τα ΑΕΙ δεν προσπαθώ, αφού δεν έκατσα να τα συγκρίνω, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που εννοείς. Έτσι κι αλλιώς τα ΤΕΙ δεν θα είναι ποτέ... ισόβαθμα με τα ΑΕΙ, αφού έχουν διαφορετικές βάσεις εισαγωγής. Ούτε ένα ΑΕΙ είναι ισόβαθμο με κάποιο άλλο. Νόμιζα πως το ήξερες αυτό.

Από εκεί και πέρα, τα ίδια θα έλεγα και σε έναν ΤΕΙτζή που θα μίλαγε υποτιμητικά για κάποιον ΑΕΙτζή, όπως επίσης και σε κάποιον που πέρασε σε υψηλόβαθμο ΤΕΙ και θα σχολίαζε άκομψα κάποιον που πέρασε σε ένα πιο χαμηλόβαθμο. Αν έγραφε στο στυλ το δικό σου προφανώς.

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και δες πώς ξεκίνησε το θέμα. Άμα διαφωνούσα μόνο εγώ μαζί σου, θα έλεγες "Αυτός έχει πρόβλημα" και θα είχες δίκιο. Στην προκειμένη όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και διάβασε ξανά τι έχω γράψει αν θες, γιατί μου δίνεις την εντύπωση πως δεν κατάλαβες τίποτα και είδες ό,τι εσύ ήθελες, βγάζοντας εσφαλμένα συμπεράσματα.

Γιατ'ι έχω κόμπλεξ??Επειδή πιστεύω ότι τα ΤΕΙ είναι κατώτερες σε ορισμένες περιπτώσεις?? Τι να κάνουμε αφού έτσι είναι...Αλλος είναι Π.Ε. και άλλος Τ.Ε. .... Πάντως φίλε slipknot και Finn ότι και να κάνεται των ΤΕΙ θα είστε και αν δουλέψετε ποτέ σε κάποια ''καλή'' δουλειά τότε θα σκήβετε το κεφάλι να εκτελήτε εντωλές ...Αν τώρα μου βγάζεται το κόμπλεξ σας πάνω μου για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να κάνω τίποτα...Η αλήθεια είναι αυτή και πονάει....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ

συμασια εχει να σαρεσει αυτο που σπουδαζεις.......ασχετως του τι θα τελειωσεις ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ κολεγιο η οτι αλλο.αν δε δωσεις εσυ σημασια και με 20000 μορια να μπεις το ιδιο ειναι....το επιπεδο στη σχολη το κανεος εσυ οχι οι αλλοι δεν ειναι σα το λυκειο για να μιλας σε επιπεδο τα3ης.

Συφφωνώ αλλα μην πιάσουμε πάτο όμως....Δηλαδή κάποιος θέλει να ασχοληθεί σαν ΗΜΜΥ αλλά δεν καταφέρνει να περάσει και πάει σε κάτι παρεμφερές σε ΙΕΚ...Οχι και έτσι....

Τα πράγματα είναι απλά!

Αν σπουδάζεις κάτι που δε σου αρέσει δεν πα να είσαι και στο Harvard; Δε θα γίνεις ποτέ καλός γιατί απλα θα κάνεις αγκαρεία.

Το επίπεδο των ιδρυμάτων δεν εξαρτάται από το αν έχουν Α ή Τ μπροστά ή από το αν έχουν 10000 ή 20000 μόρια, εξαρτάται από το έμψυχο δυναμικό τους που είναι οι φοιτητές και οι καθηγητές.

Για παράδειγμα οι 4 πρώτοι του έτους μου είναι απ τους τελευταίους στις επιδόσεις στα μαθήματα και σίγουρα χειρότεροι από έναν μέτριο που φοιτά σε αντίστοιχο ΤΕΙ!

ΥΓ: Φοιτητής ΑΕΙ.

Δεν διαφωνώ σε τίποτα μαζί σου...Οπως είπα και πριν το csd-που ηταν η πρώτη μου επιλογή-θεωρείται από τις καλύτερες σχολές τις Ελλάδας...

Σπουδαστης στο ΕΠΠ,

Αν νομιζεις φιλε μου οτι η βαση που εχει διαμορφωθει στην σχολη μου αντικατοπτριζει εστω και στο ελαχιστο την δυσκολια και το επιπεδο σπουδων που εχει εισαι μακρυα νυχτωμενος...

btw καλη τυχη στις πανελληνιες φετος

Συμφωνώ...Δεν είπα κάτι τέτοιο...Συγκριτικά με το csd μιλάω πάντα...

Μόνο εγώ πέθανα στα γέλια με τα από πάνω quote?

Κήτα φηλε δεν έχου ώλη το επείπαιδω σου...

Δημοσ.

Ρε συ, αφού θες τόσο πολύ να πας στο csd κάτσε, στρώσου και ξαναδώσε πανελλαδικές. Οι βάσεις δεν έχουν να κάνουν απόλυτα με τη δυσκολία και το επίπεδο του κάθε τμήματος.

Αν είσαι από Ηράκλειο πήγαινε καμιά βόλτα να δεις τι παίζει στα μαθήματα και στα 2 τμήματα. Μην πας όμως μόνο την πρώτη βδομάδα. Να πας και την τελευτία, να δεις να γίνεται μάθημα με 2 παιδιά στο csd...

Δημοσ.

Άκου εχθρέ μου, γούστο σου και μαγκιά σου να είσαι ελιτιστής αλλά να το κάνεις σωστά. Όταν θεωρείς κατώτερα τα ΤΕΙ και αυτούς που πάνε από ΕΠΑΛ πρέπει τουλάχιστον να έχεις το "επίπεδο" να υποστηρίξεις τον ελιτισμό σου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνεις ορθογραφικά λάθη που ντρέπεται να κάνει απόφοιτος Γυμνασίου, έχεις πιο συγκροτημένη ορθολογική επιχειρηματολογία από παιδάκι του Δημοτικού και κυρίως έχεις πατήσει κάτω τις βάσεις που θεωρείς "κατώτερες".

Γιατί ένας που πέρασε ΦΕΤΟΣ CSD μπορεί να μην ανέχεται αντίστοιχα εσένα που θα περάσεις (αν περάσεις) με την δεύτερη φορά στη σχολή του, να του ρίχνεις το επίπεδο. Γιατί τη δεύτερη φορά θα ανταγωνίζεσαι παιδιά που δίνουν πρώτη φορά οπότε και ΑΕΙ να περάσεις θα είσαι μια σκάλα πίσω τους.

Γιατί ο ελιτισμός θέλει @@.

ΥΓ Απόφοιτος καλαθοπλεκτικής

Η αλήθεια είναι αυτή και πονάει....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ

Αυτή την πίπα τώρα την είδα. Ξέρεις πόσα άτομα σε βάλαν από κάτω τους φέτος ε?

Δημοσ.

Γιατ'ι έχω κόμπλεξ??Επειδή πιστεύω ότι τα ΤΕΙ είναι κατώτερες σε ορισμένες περιπτώσεις?? Τι να κάνουμε αφού έτσι είναι...Αλλος είναι Π.Ε. και άλλος Τ.Ε. .... Πάντως φίλε slipknot και Finn ότι και να κάνεται των ΤΕΙ θα είστε και αν δουλέψετε ποτέ σε κάποια ''καλή'' δουλειά τότε θα σκήβετε το κεφάλι να εκτελήτε εντωλές ...Αν τώρα μου βγάζεται το κόμπλεξ σας πάνω μου για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να κάνω τίποτα...Η αλήθεια είναι αυτή και πονάει....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ

Ναι, φαίνεται...

Δημοσ.
Πάντως φίλε slipknot και Finn ότι και να κάνεται των ΤΕΙ θα είστε και αν δουλέψετε ποτέ σε κάποια ''καλή'' δουλειά τότε θα σκήβετε το κεφάλι να εκτελήτε εντωλές ...Αν τώρα μου βγάζεται το κόμπλεξ σας πάνω μου για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να κάνω τίποτα...Η αλήθεια είναι αυτή και πονάει....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ

Απλώς απαράδεκτος. Συνέχιζε να ζεις στο κόσμο σου και όταν βγεις έξω στον αληθινό κόσμο τα λέμε.

Στο μεταξύ συνέχισε να εκτελείς τον γραπτό λόγο... θα βοηθήσει στην έκθεση.

Δημοσ.

Και τι να λέει που θα ειμαστε των ΤΕΙ; Εσύ δηλαδή πας να σπουδάσεις για να μοστράρεις μετά ένα χαρτί στα μούτρα των άλλων; Εγώ πάντως όχι.

Απλά πρόσεχε μην είσαι εσύ αυτός που θα εκτελεί εντολές κάποια στιγμή απο κάποιον προερχόμενο απο ΤΕΙ.Εκεί θα γελάσει κοσμάκης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...