RottenLungs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτομαι κι εγω να πάρω ένα UPS και κοίταγα το site της APC. Αλλα δεν ξέρω πιο μου ταιριάζει απο όλα αυτά. Το τροφοδοτικό μου είναι το CoolerMaster Silent Pro PSU (700W) και η οθόνη που θα βάλω απάνω είναι η U2311H Ultrasharp 23¨ Wide.
ikskarda Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 δεν παιζει τοσο ρολο το τροφοδοτικο , παιζει ρολο τα ποσα watts καιει το ολο συστημα σου και συνολικα οι συσκευες που θες να συνδεσεις . αν πχ ο υπολογιστης σου καιει 400watt και αλλα 50-60watt η οθονη τοτε θεωρητικα και με ενα UPS των 550-600 εισαι μια χαρα και ας εχεις 700αρι τροφοδοτικο . απλα οσα περισσοτερα watt σηκωνει το UPS τοσο περισσοτερο θα κρατησει η μπαταρια του και φυσικα τοσο και πιο ακριβο . αν θες μονο για το κουτι και την οθονη UPS τοτε δες ειτε το APC BR1500LCDI ειτε το APC BR1500I
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 δεν παιζει τοσο ρολο το τροφοδοτικο , παιζει ρολο τα ποσα watts καιει το ολο συστημα σου και συνολικα οι συσκευες που θες να συνδεσεις . παίζει ρόλο και το τροφοδοτικό γιατί διότι αν το έχεις κλείσει από το διακοπτάκι του και έχουν αποφορτιστεί οι πυκνωτές τη στιγμή που θα το ξανανοίξεις θα τραβήξει το peak στιγμαία και μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα...
firewalker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 παίζει ρόλο και το τροφοδοτικό γιατί διότι αν το έχεις κλείσει από το διακοπτάκι του και έχουν αποφορτιστεί οι πυκνωτές τη στιγμή που θα το ξανανοίξεις θα τραβήξει το peak στιγμαία και μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα... Τα καλά psu έχουν προστασία. Συνήθως. Τώρα με την Κίνα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.