cyber_katsarida Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά τη νύχτα σε πιάνουν οι κάμερες;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί να φάει πρόστιμο και φυλακή κάποιος που σε προσπέρασε σαν σταματημένο; Επειδή σου πλήγωσε τον εγωϊσμό, ή σε νοιάζει η ασφάλεια των μεταφορών; Δεν θέλω αυστηρότητα στους ελεγκτικούς μηχανισμούς.Θέλω συνέπεια και ρεαλισμό.Αν υπάρξει αυστηρότητα, τότε πρώτα θα κλείσουν την γαμωΣπατών για 1 χρόνο για να στρώσουν καινούρια άσφαλτο, να την διαπλατύνουν να βάλουν διαχωριστικές μπάρες και να ρίξουν πρόστιμα στην candia strom που το βράδυ ποτίζει το γκαζόν και τα νερά πάνε στο δρόμο.
iced Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πρεπει να υπαρχει μια ροη στον δρομο. Ολοι ξερουμε οτι οποιος παει πιο σιγα, οπου μπορει να ειναι συμμορφωμενος με το οριο ταχυτητας, υπαρχει νευρικοτητα απο πισω, γινονται προσπερασματα κτλ. Στον συγκεκριμενο δρομο που μιλαμε 80km ειναι μια παρα πολυ φυσιολογικη ταχυτητα. Αν πηγαινεις με 50 και ειδικα καποιος με μηχανη ειναι επικινδυνα γιατι οι αλλοι πανε με 80-90. Δεν ειναι θεμα εγωισμου
PCharon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το ποδήλατο παίζει να το πιάνει η κάμερα ή είναι πολύ στενό;
Teaser Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 BASSstarlet συμφωνώ ότι θα πρέπει να φτιαχτεί ο δρόμος. Η κακή ποιότητα του δρόμου όμως θεωρείς ότι θα πρέπει να "απαγορεύει" την αυστηρότητα? Δηλαδή πότε θα πρέπει να υπάρχει αυστηρότητα? Στους καλούς δρόμους; Μα εκεί δεν είναι τόσο επικίνδυνη η οδήγηση... Εγώ λέω παντού, αλλά εσυ μου λες "αν θέλουν να είναι αυστηροί και να ελέγχουν την ταχύτητα σε περισσότερα σημεία...ας φτιάξουν τον δρόμο πρώτα" Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Οκ, κακώς δεν έχει φτιαχτεί ο δρόμος, αλλά αφού δεν φτιάχτηκε ο δρόμος και μέχρι να φτιαχτεί, ας τρέχουν τα αυτοκίνητα με 200; Μα το αντίθετο θα έπρεπε να λες, εφόσον ο δρόμος έχει τα χάλια του, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πιο συνεπείς με τον ΚΟΚ. Τέλος πάντων, το έχουμε κουράσει, το βλέπουμε διαφορετικά το θέμα, είμαι και εγώ οδηγός αλλά δεν το βλέπω από τη δική μου ατομική πλευρά μόνο. Είπα ότι με προσπερνάνε σαν σταματημένο όταν εγώ πηγαίνω με 150!!!!!! Δεν το έπιασες! Και δεν αναφέρομαι στη Σπάτων αποκλειστικά. Γενικά μιλάω, για όρια, πρόστιμα, δρόμους, αυστηρότητα, συμμόρφωση.
Adon1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 το να μην τρεχετε στην πολη το σκεφτηκατε??ισως???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.