gogosds Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα, εχω τν χρεωστικη της τραπεζας κυπρου αλλα μιας που ληγει ηθελα να ρωτησω αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη που να μπορω να ελεγχω το υπολοιπο μεσω internet αλλα και η φορτηση της να ολοκληρωνετε τν ιδια μερα και να ειναι και VISA
EvilEyes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Visa electron Enter της Alpha Bank. Κάνεις και μία αίτηση για Internet Banking και είσαι έτοιμος.
ApSiMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν σου λήγει η prepaid της κύπρου και την έχεις χρησιμοποιήσει πρόσφατα (<3μήνες) θα σου έρθει αυτόματα η καινούργια. Αν δεν θέλεις να ξαναβγει επικοινώνησε μαζί τους. Τουλάχιστον έτσι έγινε στην περίπτωση μου
athlios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γνωριζετε αν ο κατοχος πρεπει να εχει ενηλικιωθει ή οχι ?
kage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 βεβαια αλλο χρεωστικη και αλλο prepaid... παντως το ατμ στην γλυφαδα απεναντι απο feticcio δηλωνονται απευθειας τα χρηματα(δεν χρησιμοποιει φακελο αναγνωριζει τα χαρτονομισματα) δεν κανει αυτο το banking?https://ebanking.bankofcyprus.gr/psp/ps/?cmd=login&languageCd=GRK
ApSiMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα, εχω τν χρεωστικη της τραπεζας κυπρου αλλα μιας που .... Αν σου λήγει η prepaid της κύπρου ... βεβαια αλλο χρεωστικη και αλλο prepaid... Damn....:X:X:X:X:X
athlios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εγω λιγο που το εψαξα ,στην alpha μου ειπανε πως η enter "τραβαει" λεφτα απο λογαριασμο...
Haldol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εγω λιγο που το εψαξα ,στην alpha μου ειπανε πως η enter "τραβαει" λεφτα απο λογαριασμο... Ναι, αυτό κάνει μια χρεωστική κάρτα. Οποιασδήποτε τράπεζας.
athlios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τοτε η giftcard της αττικης που εχω πως λεγεται ? Γιατι δεν εχω λογαριασμο , απλα "γεμιζω" την καρτα...
damastes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Prepaid........ sent from my HTC Magic using tapatalk
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα, εχω τν χρεωστικη της τραπεζας κυπρου αλλα μιας που ληγει ηθελα να ρωτησω αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη που να μπορω να ελεγχω το υπολοιπο μεσω internet αλλα και η φορτηση της να ολοκληρωνετε τν ιδια μερα και να ειναι και VISA Εφόσον η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό μπορείς να την ελέγχεις απ το internet. Έχω της Κύπρου κι αυτό κάνω.
SuPeRsAyIaN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Kαλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν το paypal δέχετε και Prepaid ή μόνο χρεωστικές?Επίσης αν δεν δέχετε προπληρωμένες πρέπει αναγκαστικά να ανοίξω και λογαριασμό σε μια τράπεζα που να δέχετε όμως και προπληρωμένες(Γιατί μπορεί να μου χρειαστεί πουθενά αλλού ) οπότε απο το λίγο που το ψαξα συγκλίνω στις εξής τράπεζες:Πειραιώς,Κύπρου και Eurobank.Ξέρετε ποια είναι ποιο εύχρηστη και με τις περισσότερες υπηρεσίες?(αν και απ οτι είδα ολες λίγο πολύ ίδιες είναι)Επίσης ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με τις προμήθεις και όσο περίπου κάνει να εκδοθεί μια χρεωστική γιατί απ οτι είδα η προπληρωμένη βγαίνει αμέσως?
gerr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Kαλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν το paypal δέχετε και Prepaid ή μόνο χρεωστικές?Επίσης αν δεν δέχετε προπληρωμένες πρέπει αναγκαστικά να ανοίξω και λογαριασμό σε μια τράπεζα που να δέχετε όμως και προπληρωμένες(Γιατί μπορεί να μου χρειαστεί πουθενά αλλού ) οπότε απο το λίγο που το ψαξα συγκλίνω στις εξής τράπεζες:Πειραιώς,Κύπρου και Eurobank.Ξέρετε ποια είναι ποιο εύχρηστη και με τις περισσότερες υπηρεσίες?(αν και απ οτι είδα ολες λίγο πολύ ίδιες είναι)Επίσης ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με τις προμήθεις και όσο περίπου κάνει να εκδοθεί μια χρεωστική γιατί απ οτι είδα η προπληρωμένη βγαίνει αμέσως? Κύπρου που ξέρω, πληρώνεις 1ευρο για κάθε φόρτηση με όσα χρήματα θες. Αλλά πλέον πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό (υπόθεση 10λεπτών ταυτότητα, ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ πχ ΔΕΗ και εκαθαριστικό εφορίας). Από τη στιγμή που θα ανοίξεις έτσι κ αλλιώς λογαριασμό θα σου πρότεινα να βγάλεις χρεοστική. Το ίδιο πράγμα είναι έτσι κ αλλιώς μόνο που δεν α πληρώνεις προμήθεια. Στην κύπρου, η propaid αλλα ΚΑΙ η χρεωστική βγαίνει την ίδια στιγμή. Το ίδιο ισχύει κ για πειρεώς (νομίζω). Εγώ έβγαλα Κύπρου αλλά τώρα θα επέλεγα Πειραιός γιατί έχει πιο πολλά υποκαταστήματα.
panos2171 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως ξερετε αν μπορω να γεμισω την prepaid της Κυπρου σε καποιο καταστημα της χωρις να εχω την καρτα μαζι μου???
Pantelwolf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικά και ναι. Για προηγούμενη ερώτηση: Στη Eurobank με το ebanking τα χρήματα είναι διαθέσιμα στην κάρτα το επόμενο δευτερόλεπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.