d-dragon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα σε ολους αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον εξωτερικο μου δισκο.... καταλαθος του εκανα διαμορφωση και εχασα απο μεσα τα παντα και εκτος αυτου δεν τον βρησκω και πουθενα... χρειαζομαι βοηθεια σας παρακαλω... μπορω να τον επαναφερω.. η καποια αλλη λυση? ειναι verbatim 47629 320GB και δουλευω με vista
Τάσος_Δ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε το Photorec. http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec
d-dragon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 δυστυχως δεν καταφερα κατι με αυτο.... μηπωσ πρεπει πρωτα να βρω τουσ drivers για τον σκληρο?????? και αν ναι.... που θα τους βρω/??
d-dragon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 κατεβασα το προγραμματακι που μου ειπες και αφου το εγκατεστησα το εψαξα και δεν εβγαλα καποια ακρη...νομιζω μου εγραφε οτι δεν βρηκε κατι μεσα στο δισκο.. μπορει γιατι δεν το κατεχω και πολυ... αν μπορεις να με βοηθισεις σε παρακαλω βημα βημα πως να το κανω θα σου ημουν ευγνωμων...
isay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271294#%CE%9A%CE%AC%CE%BD%CF%89_%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD_
PCharon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν λες έκανα format, εννοείς από τα Windows κανονικά; Όταν λες δεν τον βρίσκω πουθενά, εννοείς ούτε στο Control Panel > Administrative tools > Computer management > Device Manager ; Υ.Γ. Στο μεταξύ μην κάνεις καμία άλλη κίνηση που θα προκαλέσει εγγραφή στο δίσκο.
alexb_10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 (σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση είχα φτιάξει μόνος μου λογισμικό για να αναγνωρίσω και να επαναφέρω κάποια αρχεία). Πολύ μ'αρέσουν κάτι τέτοια!!! Χρειάζομαι ενα πρόγραμμα που κάνει αυτό. Κάθομαι και το φτιάχνω.... Μπράβο
PCharon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 (έκανα edit το αρχικό post γρήγορα πριν στείλεις, διότι μετράει πρώτα το αν βλέπει το δίσκο, θα το επαναφέρω αν πει πως τον βλέπει) (Υ.Γ. Εννοείται πως ο προγραμματισμός χρησιμεύει σε αυτές τις περιπτώσεις. Τα περισσότερα και πιο "σπουδαία" projects που έχω ξεκίνησαν από δικές μου ανάγκες.)
d-dragon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εγραψα πουθενα οτι εκανα format... αλλα σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας... το προβλημα λυθηκε με το mini tool partition wizard home edition!!! Μου τα επεστρεψε ολα και τον εμφανιζει τον εξωτερικο κανονικα..
isay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 αλλα σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας... το προβλημα λυθηκε με το mini tool partition wizard home edition!!! όλα καλα λοιπόν όσο για το δεν εγραψα πουθενα οτι εκανα format... στο αρχικό σου post εγραψες ...καταλαθος <b>του εκανα διαμορφωση</b> και εχασα απο μεσα τα παντα ... Διαμορφωση ισοδυναμει με format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.