Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εσωτερικο σκληρο WD1001FALS

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα δισκο wd 1tb εσωτερικο και συγκεκριμενα τον WD1001FALS ο οποιος στο Hard Disk Sentinel μου εμφανιζει αυτο το μήνυμα

24189878.jpg

στο hd tune pro ομως δε μου εμφανιζει bad sector μετα απο quick scan.

70097712.jpg

O δισκος σιγουρα εχει προβλημα γιατι και τα windows 7 μου βγαζουν κατα καιρους μυνηματα για να κανω backup το συγκεκριμενο δισκο.

Μπορω να τον στειλω απο εκει που τον αγορασα για αντικατασταση ή πρεπει να εχει bad sectors για να μπορω να κανω κατι τετοιο ?

Ο δισκος εχει 5 χρονια εγγυηση και τον αγορασα απο το multirama πριν απο 1,5 χρονο.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κατεβασε και το diagnostic test της western digital και αν σου βγαλει προβλημα παντον πισω :-)

Απ' ο,τι φαινεται υπαρχει προβλημα και θα τον παω για αλλαγη.

27292108.jpg

Πρεπει να τον επιστρεψω στα multirama απ'οπου τον αγορασα ή γινεται και σε αλλο υποκαταστημα ?

Δημοσ.
Απ' ο,τι φαινεται υπαρχει προβλημα και θα τον παω για αλλαγη.

27292108.jpg

Πρεπει να τον επιστρεψω στα multirama απ'οπου τον αγορασα ή γινεται και σε αλλο υποκαταστημα ?

Επειδή στα multirama είναι ψιλοπερίεργοι καλύτερα εκεί που τον πήρες.

Δημοσ.
Επειδή στα multirama είναι ψιλοπερίεργοι καλύτερα εκεί που τον πήρες.

Επειδη ομως δε με βολευει καθολου υπαρχει κανεις που να γνωριζει σιγουρα αν κατι τετοιο γινεται ?

Δημοσ.
( ...μα έμεινe και κανένας 1ΤΒ FALS να δουλεύει τελικά; Και εγώ 2/2 rma με τον συγκεκριμένο, παλιότερα... wtf! :-) )

Αν μου πουν να τον αλλαξω με αυτον (φθηνοτερος απο την τιμη που ειχε ο fals) να το δεχθω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...