Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εσωτερικο σκληρο WD1001FALS

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιποοον, μετα απο 1 βδομαδα στο service σημερα μου ειπαν οτι οντως ο δισκος εχει προβλημα και θα μου πιστωσουν το ποσο του.

Τους ρωταω ποιο ειναι το ποσο αυτο και μου λενε 100 ευρω, εγω ομως το δισκο τον ειχα αγορασει 114 ευρω.

Τους εξηγω οτι το πιστωτικο κοβεται στο ποσο που ειναι γραμμενο στην απόδειξη αλλα εκεινοι μου λενε οτι ο δισκος τωρα κοστιζει 100 ευρω και τετοιο πιστωτικο θα μου κοψουν.

Πως να το χειριστω απο εδω και περα ? Ειμαι σιγουρος οτι ο νομος λεει αυτο που τους ειπα εγω.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
( ...μα έμεινe και κανένας 1ΤΒ FALS να δουλεύει τελικά; Και εγώ 2/2 rma με τον συγκεκριμένο, παλιότερα... wtf! :-) )

...ε με τέτοιο όνομα (FAILS) τί προκοπή περιμένεις;

Πως να το χειριστω απο εδω και περα ? Ειμαι σιγουρος οτι ο νομος λεει αυτο που τους ειπα εγω.

...θα τους πας τυπωμένο τον νόμο και θα τους ψιλοτρίξεις τα δόντια (όντως όπως τα λες είναι)

Δημοσ.
...θα τους πας τυπωμένο τον νόμο και θα τους ψιλοτρίξεις τα δόντια (όντως όπως τα λες είναι)

Φιλε επικοινώνησα με ινκα και μου ειπαν οτι το πιστωτικο κοβεται στην τρεχουσα τιμη του προϊόντος και οχι σε αυτην που γραφει η αποδειξη αγορας.

Αν μπορεις να μου πεις που βρισκεται αυτος ο νομος που λες (που πιστευα και εγω οτι υπαρχει) θα σου ημουν υπόχρεος.

Καλο θα ηταν να υπαρχει ενα θεμα sticky στο forum οπου ολα αυτα θα ξεκαθαριζονται με τις αναλογες αναφορες στους νομους και ολα τα σχετικα.

edit: τωρα μιλησα και με τη γεν. γραμματεία καταναλωτη και μου ειπαν το ιδιο που μου ειπαν και στο ινκα

Δημοσ.

...κάποιοι νόμοι κυκλοφοράνε στο φόρουμ (κάνε σερτς πχ με "νόμος" "επιστροφή" κτλ αναφορικά με το μέλος paredwse, στην κατηγορία Hardware Γενικά αλλά και στο Μπλα-Μπλα νομίζω) (κι αναρωτιέμαι γιατί δεν έγινε πουθενά sticky- ΑΝ δεν έχει γίνει)

Δεν ξέρω τί γράφουν, ή μάλλον δεν θυμάμαι - αλλά νομίζω να θυμάμαι να αναφέρεται (αυτό που σ' ενδιαφέρει).

'Οπως επίσης απ' τη μια αμφιβάλλω (...) για την εγκυρότητα των πληροφοριών που σου έδωσαν απ' τις σχετικές Υπηρεσίες, ενώ δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα 33.90 Ευρώ που μου είχαν επιστρέψει από το e-shop για ένα χαλασμένο DVD-RW, ενώ καινούριο (θα) το πούλαγαν (αλλά τους είχαν τελειώσει) γύρω στο 20άρι (είχαν μεσολαβήσει 23 μήνες από τη στιγμή που το είχα αγοράσει).

Όπως και δεν αμφιβάλλω για το ότι οι Ησοπατζήδες δεν είναι οι γοργόνες, ενώ οι Πλαισιοτέτοιοι είναι οι μάγκες.

Μια επιφύλαξη την κρατάω για την περίπτωση (έκτοτε=2008) αλλαγής του νόμου.

(...αλλά γενικά έχω σχηματίσει την εντύπωση απ' όσα έχω διαβάσει, ότι οι του Πλαισίου, όταν μπαίνει μαλλί στη μέση, κινεζοφέρνουν, αντισταθμίζοντας έτσι ίσως την καλύτερη συγκριτικά τεχνική υποστήριξη/εξυπηρέτησή τους, από το έτερον τους δέος)

Δημοσ.

Ο μονος σχετικός νομος που βρηκα ειναι ο 3043/2002 αρθρο 540 αλλα δεν το ξεκαθαριζει αρκετα.

Τεσπα σημερα πηγα απο τα multirama να παρω το πιστωτικο των 100 ευρω και τον WD Caviar Black WD1002FAEX που ειχα παραγγειλει και δυστυχως οταν τον εβαλα στο pc ηταν και αυτος χαλασμενος.

Αντε παλι 2 βδομαδες στο περιμενε. Μεγαλη γκαντεμια.

Δημοσ.

Εφτασε και ο 2ος WD1002FAEX και ναι λοιπον καναμε το 2/2, προβληματικος και αυτος.

Ευτυχως στα Multirama μου εδωσαν πισω μετρητα αυτη τη φορα και τωρα σκεφτομαι ποιον να αγορασω στα 1,5Tb για αποθηκευση ταινιων και μουσικης.

Καμια προταση ?

Δημοσ.

Δυο καινουριοι δισκοι κατα σειρα χαλασμενοι .... ??

Πολυ περιεργο ...

Τι ειδους προβλημα ειχαν αν επιτρεπεται και οι δυο νεοι δισκοι ....:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...