alquiii Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως εχει στησει κανεις openfiler μεσα σε esxi να ρωτησω σχετικα με ενα μικρο προβλημα που εχω? Ευχαριστω
MetalHead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ESXi οχι σε VMWare ναι. Αλλα ρώτα εσυ γιατι μπορει να ειναι θέμα Openfiler ή ESXi ξεχωριστά και να μπορουμε να βγάλουμε άκρη.
alquiii Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ESXi οχι σε VMWare ναι. Αλλα ρώτα εσυ γιατι μπορει να ειναι θέμα Openfiler ή ESXi ξεχωριστά και να μπορουμε να βγάλουμε άκρη. Αν και βρηκα τι φταει τελικα. ΤΟ προβλημα μου ηταν πως οταν δηλωνα 255.255.255.0 το ACL mask δεν με αφηνε να συνδεσω το iscsi ενω με 255.255.255.255 δουλευει. Περιεργο. Το ολο setup ειναι 5hdd ο ενας μονο του το esxi οι υπολοιποι 4 σε raid10 οπου εχω 2 iscsi volume, τον εναν θα τον κανω Ntfs και τον αλλο ext3.
alquiii Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Επισης εχω ακοημ μια ερωτηση. Εχεισ κανεις υλοποιηση ISCSI σαν Shared volume? Εννοοω multiple concuurrent connection απο διαφορετικους υπολογιστες. Σε ntfs σιγουρα δεν υποστηριζεται . ΜΗπως το εχει υλοποιησει καποιος σε HA περιβαλλον?
Mike21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω έχουμε κοινές ασχολίες αυτή τη περίοδο alquiii! Εμένα δεν βλέπει το lun ο esx ενώ απο windows το 'βλέπω' με ms initiator. Τα shared volumes παίζουν που αναφέρεις αλλά σε ext3 αν απατόμαι.. Θα δοκιμάσω & το subnet που αναφέρεις by the way
alquiii Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκιμασε να αλλαξεις μασκα σε 255.255.255.255 εμενα παιζει κανονικα Τα shared σε nfs παιζει σιγουρα, εισαι σιγουρος για ext3? αν και δεν βρηκα χρονο εχω ενα partition για να το κανω format se linux αλλα κατα την εγκατασταση κολλαει στο formatting. Οταν βρω χρονο θα συνδεσω Isci καθαρα σε linux για να συνδεσω το partition ωστε να το κανω απο εκει format και θα σου πω
Mike21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι άλλο παίζει γιατί πάλι δεν βλέπω φώς δηλ. Lun! Θα σου στείλω pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.