petros_samurai Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια υπαρχει κανενας σκιτσογραφος εδω περα?Θελω ενα σχεδιο και θα ηθελα να μαθω τιμη και τετοια....
badwolf_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια υπαρχει κανενας σκιτσογραφος εδω περα?Θελω ενα σχεδιο και θα ηθελα να μαθω τιμη και τετοια.... Εγώ είμαι ζωγράφος. Η τιμή είναι ανάλογα το τι ζητάς, τι είδος σχέδιο, ένα απλό σκιτσάκι; ένα σύνθετο σχέδιο που είναι αντίστοιχο με ολοκληρωμένο πίνακα; τι μέγεθος; είναι πολύ γενική η ερώτησή σου, αν μπορείς δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για να καταλάβω τι θέλεις ακριβώς. αυτό σε γελοιογραφία Καλοπροαίρετα σου λέω ότι,το συγκεκριμένο έργο, δεν προσφέρεται για γελοιογραφία και διακωμώδηση. Όχι γιατί δεν μπορεί να αποδοθεί γελοιογραφικά, αλλά γιατί είναι ένα έργο που παρουσιάζει ένα τραγικό γεγονός,τον βομβαρδισμό της πόλης Γκουέρνικα, κατά την διάρκεια του Ισπανικού εμφυλίου πολέμου, από Ιταλούς και Γερμανούς που συνεργάζονταν με τον δικτάτορα Φράνκο. Αυτό το γεγονός απέδωσε ο Πάμπλο Πικάσο με την παλέτα του, δείχνοντας την απόλυτη φρίκη του πολέμου παίζοντας με το άσπρο μαύρο. Δεν είμαι fun του Πικάσο, αλλά κάποια έργα του ανεξαρτήτως τεχνοτροπίας, είναι αριστουργήματα και κατά την γνώμη μου αξίζει να τα σεβόμαστε.
petros_samurai Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 τι σχέδιο θέλεις? Εγώ είμαι ζωγράφος.Η τιμή είναι ανάλογα το τι ζητάς, τι είδος σχέδιο, ένα απλό σκιτσάκι; ένα σύνθετο σχέδιο που είναι αντίστοιχο με ολοκληρωμένο πίνακα; τι μέγεθος; είναι πολύ γενική η ερώτησή σου, αν μπορείς δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για να καταλάβω τι θέλεις ακριβώς. Θελω σε στυλ κομικ μια μελισσα ντυμενη με πυγμαχικη στολη και γαντια.Εχρωμη περιπου 12χ7 εκατοστα παιδια
nickarmy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 σορρυ για το σπαμ αλλά εσύ ήθελες μια τέτοια εικόνα και έψαγχνες ?
petros_samurai Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 σορρυ για το σπαμ αλλά εσύ ήθελες μια τέτοια εικόνα και έψαγχνες ? Mαλλον και ακομα ψαχνω.... ΠΑιδια καμια απαντηση???????????:cry:
slygeo87 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου δε ξέρω αν θα σε βοηθήσω, μόνο για καρικατούρα ξέρω επειδή έχω ρωτήσει, γύρω στο 100άρικο υπολόγισε.
badwolf_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό είναι ένα γρήγορο σκίτσο που έκανα, αν το θες αποθήκευσέ το στον υπολογιστή σου.φυσικά για ένα τέτοιο γρήγορο σκίτσο θα ήταν το λιγότερο γυφτιά από μέρους μου να σου ζητήσω χρήματα.Ελπίζω μόνο να είναι έτσι όπως το ήθελες.
flo1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Mαλλον και ακομα ψαχνω.... ΠΑιδια καμια απαντηση???????????:cry: πως ακριβως θελεις το σχεδιο? απλα ενα σχεδιο σε ενα χαρτι?
petros_samurai Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου δε ξέρω αν θα σε βοηθήσω, μόνο για καρικατούρα ξέρω επειδή έχω ρωτήσει, γύρω στο 100άρικο υπολόγισε. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Σε ευχαριστω φιλε μου,το εχω δει αυτο το σχεδιο ειναι πολυ προχειρο για την δουλεια που το θελω αλλα να εισαι καλα που ασχοληθηκες Αυτό είναι ένα γρήγορο σκίτσο που έκανα, αν το θες αποθήκευσέ το στον υπολογιστή σου.φυσικά για ένα τέτοιο γρήγορο σκίτσο θα ήταν το λιγότερο γυφτιά από μέρους μου να σου ζητήσω χρήματα.Ελπίζω μόνο να είναι έτσι όπως το ήθελες. Εισαι φοβερος φιλε μου.Τι αλλο να πω?Βεβαια εχει τα τσιροτα και υποτιθεται πως δεν τρωει ξυλο χαχαχαχα παντως ειναι γαματο και κατι σε τετοιο υφος θελω αλλα διαφορετικη κατασταση.Εισαι φοβερος παντως
badwolf_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει, τον πήγα μέχρι τον Φουστάνο να του φέρει λίγο στα ίσα του την φάτσα από τα πολλά μπουνίδια και τον ξανάφερα
petros_samurai Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει, τον πήγα μέχρι τον Φουστάνο να του φέρει λίγο στα ίσα του την φάτσα από τα πολλά μπουνίδια και τον ξανάφερα Xαχαχα ρε αφου το εχεις το θεμα και μπορεις.Γιατι δεν μπου κανεις ενα σχεδιο να με εξυπηρετησεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.