Προς το περιεχόμενο

Σκιτσογραφος κανεις;

petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Xαχαχα ρε αφου το εχεις το θεμα και μπορεις.Γιατι δεν μπου κανεις ενα σχεδιο να με εξυπηρετησεις?:o

Το θέμα μπορεί να το 'χω, χρόνο όμως δεν έχω καθόλου.Όλη μέρα τρέχω με την δουλειά, στον λίγο ελεύθερο χρόνο μου έκανα αυτά τα σκιτσάκια, αν σου έκαναν, να τα 'σωζες στον υπολογιστή σου και να τα εκτύπωνες.Μακάρι να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο να έκανα το σχέδιο όπως το θες.

Καλό βράδυ.:-)

---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:07 ----------

Ναι και 'μενα..δε με χαλάει. =ρ

Όπως είπα και στο φίλο μας πιο πάνω, ο χρόνος μου δυστυχώς είναι περιορισμένος slygeo87:-)

Δημοσ.

Δεν πειράζει αγόρι, άλλωστε δεν θα ήταν και πολύ επαγγελματικό απ' τη μεριά σου να αναλάβεις μία δουλειά δωρεάν.

Δημοσ.
Το θέμα μπορεί να το 'χω, χρόνο όμως δεν έχω καθόλου.Όλη μέρα τρέχω με την δουλειά, στον λίγο ελεύθερο χρόνο μου έκανα αυτά τα σκιτσάκια, αν σου έκαναν, να τα 'σωζες στον υπολογιστή σου και να τα εκτύπωνες.Μακάρι να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο να έκανα το σχέδιο όπως το θες.

Καλό βράδυ.:-)

---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:07 ----------

Όπως είπα και στο φίλο μας πιο πάνω, ο χρόνος μου δυστυχώς είναι περιορισμένος slygeo87:-)

Να εισαι καλα φιλος:-):-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...