silkakos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ποστάρω εδώ, μιας και μου φαίνεται περισσότερο για θέμα hardware, παρά software, αν και ελπίζω να είναι software. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Ενώ όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά και δουλεύω μια χαρά, τρώει ένα κόλλημα μπαμ και κάτω, είτε δουλεύει στο φουλ είτε στο ρελαντί, δεν έχει σημασία. Μπορεί δηλαδή να το έχω φορτώσει με τον επεξεργαστή στο φουλ, ή να το έχω αφήσει μόνο με τόρρεντ ανοιχτό (ή και χωρίς), θα κολλήσει χωρίς καμιά προειδοποίηση, μετά από κάποιο χρόνο που δεν έχω προσδιορίσει, πάντως μου φαίνεται μεγαλύτερος από μία ώρα. Με το που θα κολλήσει, κολλάνε τα πάντα, οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο, ήχος, ανεμιστήρας (είναι μεταβλητών στροφών και τον ακούω ότι συνεχίζει να δουλεύει όπως δούλευε), όπως και τα ενδεικτικά LED. Ακόμη και screen saver να έχει εκείνη την ώρα, μένει εκεί. Για να ξεκολλήσει και να επανεκκινήσω, ακούει μόνο σε hard reset. Αφού λοιπόν τα laptop δεν έχουν κουμπάκι reset, ανταποκρίνεται μόνο στο κουμπί της τροφοδοσίας κρατώντας το πατημένο για τα γνωστά 7 δευτερόλεπτα. Άρχισε να μου το παρουσιάζει αν θυμάμαι καλά από τότε που είχα τα Windows Vista Home Premium x86 επάνω, αλλά σίγουρα το είχα κανονικότατα με τα x64. Επίσης σίγουρο είναι πως η αναβάθμιση σε Windows 7 Ultimate x64, που έκανα χθες, δεν έλυσε το πρόβλημα. Παίζει να μου την κάνει τη δουλειά κάποιος driver; Θα κολλούσε όμως τόσο άγαρμπα; Δε θα μου έβγαζε κάποια μπλε οθόνη, κάτι; Το laptop είναι τριετίας (προσφάτως εκτός εγγύησης). Παίζει να μου βρούνε το πρόβλημα αν τους το πάω στο service; Ναι, θα με χρεώσουν, παίζει να με πούνε τι φταίει, όμως; Πόσο πάνε οι χρεώσεις σε τέτοια πράγματα συνήθως; Όποια ιδέα ευπρόσδεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.