Προς το περιεχόμενο

Διαφορετικές Ενδείξεις ταχύτητας download

George1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον υπολογιστή μου έχω το armor filrewall το οποίο όταν κάνεις download/upload αναγράφει τις ταχύτητες σε ένα web traffic monitor.

Αυτό που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι πως γίνετε ενώ πρακτικά έχω μέγιστo download speed 350 KΒ/sec το firewall να μου βγάζει τιμές από 700 kbps ενώ έχει φτάσει και τα 5.5 MB/sec.

Τώρα κατεβάσω από torrent και ενώ στο πρόγραμμα γράφει 284 KB/sec το firewall γράφει 3.23 ΜΒ/sec ! Και να επισημάνω οτι δεν κατεβάζω από πουθενά αλλού,πάντα μέχρι 350 KB/sec φτάνει μέγιστο....

Δημοσ.

5.5 MB/sec σε ADSL2+;

Πιθανές εξηγήσεις που μου έρχονται στο μυαλό:

1. Πρόκειται περί bug του προγράμματος

2. Το πρόγραμμα παρακολουθεί τη συνολική κίνηση στο δικτυακό interface του PC σου, όχι μόνο αυτήν που προέρχεται από το Internet. Όπερ σημαίνει ότι αν εκείνη τη στιγμή έχεις κάποια κίνηση εντός του εσωτερικού LAN (π.χ. τραβάς αρχείο/αρχεία από κάποιον shared folder άλλου μηχανήματος στο LAN ή το αντίστροφο), το πρόγραμμα είναι πολύ πιθανό να προσθέτει αυτήν την κίνηση στην Internet κίνηση

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις του router αναφέρει DSL 3323 kbit / 510 kbit και το router το συνδέω στο pc μέσω LAN καλωδίου από την erthenet. Άλλο μηχάνημα δεν έχω. Το θέμα είναι οτι και από το ctrl+alt+del στην χρήση δυκτίου,όταν το firewall εβγαζε 3 MB/sec τότε και η χρήση δυκτίου πήγαινε γύρω από 3% με ταχύτητα κάρτας ethernet 100 mbps άρα πραγματικό download 3MB/sec :rolleyes:

Δημοσ.
Στις ρυθμίσεις του router αναφέρει DSL 3323 kbit / 510 kbit και το router το συνδέω στο pc μέσω LAN καλωδίου από την erthenet. Άλλο μηχάνημα δεν έχω. Το θέμα είναι οτι και από το ctrl+alt+del στην χρήση δυκτίου,όταν το firewall εβγαζε 3 MB/sec τότε και η χρήση δυκτίου πήγαινε γύρω από 3% με ταχύτητα κάρτας ethernet 100 mbps άρα πραγματικό download 3MB/sec :rolleyes:

To 3% της κατοστάρας είναι 3Mbps ~= 375kB/s. Άλλο bit άλλο byte.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...