Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι καιρός λοιπόν κάποιος να γράψει "Γιατί να μην αποφύγετε τα mlm δίκτυα;"

1. Χαμηλές τιμές στα προϊόντα-υπηρεσίες άρα οικονομία στις μέρες μας...

2. Πολύ υψηλότερη ποιότητα, άρα δεν συμβιβαζόμαστε...

3. Προστασία του περιβάλλοντος και του ανθρώπινου παράγοντα...

4. Βολικές αγορές από το σπίτι μας, μέσο internet, τηλεφώνου, φαξ, άρα εξοικονόμηση χρόνου, κόπου, ίσως και χρημάτων...

5. Παραλαβή προϊόντων/υπηρεσιών στο χώρο μας...άρα...το ίδιο με το 4...

6. Εγγυήσεις: τιμής, ποιότητας, λειτουργίας, αποτελέσματος, επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης....

Τέλος, αποκλειστικά μόνο όταν έχουμε εξακριβώσει οι ίδιοι τα παραπάνω....

7. Δυνατότητα δημιουργίας παθητικού εισοδήματος για εμάς, τα παιδιά, τα εγγόνια μας....

8. Μέσο του 7, δυνατότητα να βοηθήσουμε ανθρώπους προσφέροντας οτιδήποτε από τα νούμερα 1-7....

Κατέθεσα κάποιες απόψεις από προσωπικές εμπειρίες, εννοείται όποιος θέλει μπορεί να συμπληρώσει ή να διορθώσει... :-)

Αχαχα.Γελαει ο κοσμος με αυτα που γραφεις...Για παμε..

1.Χαμηλες τιμες στα προιοντα/υπηρεσιες?Ποια προιοντα?Ποιες υπηρεσιες?Και χαμηλοτερες τιμες σε σχεση με τι?

2.Την υψηλοτερη ποιοτητα ποιος την εγγυαται?Εσυ?Αχαχα.

3."Προστασία του περιβάλλοντος και του ανθρώπινου παράγοντα..." Ναι,μου ειστε και οικολογοι....

4.Δεν εφευρατε τον ηλεκτρισμο αγαπητε.Αγορες μεσω Ιντερνετ?Για πες περισσοτερα,πρωτη φορα το ακουω...

5.Το ιδιο με το 4,οπως λες και εσυ.

6.Εγγυησεις?Πω,πω...Εντυπωσιαστηκα.

7-8. Κλασικη επικληση στο συναισθημα.Ναι,η κυρατζα που θα παρει 10 κιλα χλωρινη σε σκονη ή σκευασματα για να χασει κανα κιλο

θα βοηθησει τα "παιδια μας,τα εγγονια μας".Οτι να ναι..

Συνοψιζοντας,αμα εισαι καποιος ψηλα στην πυραμιδα(που δεν πιστευω) δεν θα σε αγγιξουν αυτα που γραφω.Εισαι επαγγελματιας στο να λες ψεματα και να ταζεις λαγους με πετραχηλια οποτε δεν θα ασχοληθεις με μενα.

Αμα εισαι ενας απο τους χιλιαδες νεους/νεες/ανεργους/ανεργες ο οποιος επεσε στην φακα της herbalife ή της amway ή οποιασδηποτε παρομοιας εταιριας που ξεπεταγεται με σκοπο να εκμεταλευτει παιδια που εχουν βαρεθει την μιζερια υποσχοντας μισθους των "3000 ευρω δουλευοντας απο το σπιτι" βαλε καλα στο μυαλο σου το παρακατω.

Δεν θα βγαλεις ποτε λεφτα απο αυτη την δουλεια.Θα σπαταλησεις λεφτα,θα σπαταλησεις ενεργεια και χρονο και θα καταστρεψεις τις διαπροσωπικες σχεσεις με τα ατομα του περιβαλλοντος σου οπου θα προσπαθεις εναγωνιως να "σπρωξεις" τα θαυματουργα προιοντα μηπως και βγαλεις 1 ή 2 ευρω την μερα.Μαλιστα,οσο θα προχωραει το πραγμα και θα γινεσαι πιεστικος,τοσο περισσοτερο οι γνωστοι σου θα σε θεωρουν ανοητο που καθησες και πιστεψες παραμυθακια.Γιατι περι παραμυθιων προκεινται.

Επενδυσε τον χρονο σου μαθαινοντας κατι χρησιμο,οτι και αν ειναι αυτο.Απο υδραυλικος μεχρι γλωσσες προγραμματισμου,οι πιθανοτητες να βγαλεις χρηματα απο κατι τετοιο ειναι πολυ περισσοτερες.

Τεσπα,ποια εταιρια προμοταρεις?Herbalife?

• Like 6
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Δεν είμαι εδώ για να προμοτάρω καμία εταιρία...ποιο το όφελος;;;;;

2. 

"Δεν θα βγαλεις ποτε λεφτα απο αυτη την δουλεια.Θα σπαταλησεις λεφτα,θα σπαταλησεις ενεργεια και χρονο και θα καταστρεψεις τις διαπροσωπικες σχεσεις με τα ατομα του περιβαλλοντος σου οπου θα προσπαθεις εναγωνιως να "σπρωξεις" τα θαυματουργα προιοντα μηπως και βγαλεις 1 ή 2 ευρω την μερα.Μαλιστα,οσο θα προχωραει το πραγμα και θα γινεσαι πιεστικος,τοσο περισσοτερο οι γνωστοι σου θα σε θεωρουν ανοητο που καθησες και πιστεψες παραμυθακια.Γιατι περι παραμυθιων προκεινται."

Αν κρίνω από αυτό πρέπει να παίρνεις θέση από προσωπική εμπειρία;

3. "3000 ευρω δουλευοντας απο το σπιτι".....ακόμα ψάχνω αυτή τη μαγική δουλειά...

4. Τι είναι πυραμίδα;

Σε παρακαλώ αν μπορείς δώσε μια απλή ερμηνεία  με 2-3 δικά σου απλά λόγια, μη ποστάρεις 10 link θα είναι βαρετή η συζήτηση, άσε που δε πιστεύω να υπάρχει συμφορουμίτης που να μη τα έχει δει...

5.

"Συνοψιζοντας,αμα εισαι καποιος ψηλα στην πυραμιδα(που δεν πιστευω) δεν θα σε αγγιξουν αυτα που γραφω.Εισαι επαγγελματιας στο να λες ψεματα και να ταζεις λαγους με πετραχηλια οποτε δεν θα ασχοληθεις με μενα."

Σε έχουν εξαπατήσει και τα λες αυτά;

6. 

"

1.Χαμηλές τιμές στα προϊόντα-υπηρεσίες της κάθε σοβαρής εταιρίας συγκριτικά με τα αντίστοιχα ανταγωνιστικά προϊόντα υπηρεσίες του παραδοσιακού εμπορίου...αυτή ήταν ρητορική ερώτηση;

2.Την υψηλότερη ποιότητα την εγγυώνται οι μεγαλύτεροι ανεξάρτητοι φορείς εγκρίνοντας και δίνοντας τις πιστοποιήσεις και τα διαπιστευτήρια τους...στις σοβαρές εταιρίες τουλάχιστον...

3."Προστασία του περιβάλλοντος και του ανθρώπινου παράγοντα...Οι μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο ήταν πολύ πριν από εσένα και εμένα,,,άσε που εγώ δεν είμαι και ιδιαίτερα...αγαπάω τη βενζίνα και ότι την καταναλώνει...

4.Αγορες μεσω Ιντερνετ? Τι δεν καταλαβαίνεις; Αγορές μέσο internet...pc...internet...e-shop...ηλεκτρονικό καλάθι αγορών...πιστωτική/χρεωστική κάρτα....αγορά....παραλαβή στο χώρο μας...τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.....

6.Εγγυησεις?Πω,πω...Εντυπωσιαστηκα....και πολύ καλά έκανες και εντυπωσιάστηκες ..είμαι σίγουρος πως δεν στις δίνουν εκεί που ψωνίζεις τώρα...τουλάχιστον αν ψωνίζεις από εκεί που ψώνιζα και εγώ...

7-8. Κλασικη επικληση στο συναισθημα.Ναι,η κυρατζα που θα παρει 10 κιλα χλωρινη σε σκονη ή σκευασματα για να χασει κανα κιλο

θα βοηθησει τα "παιδια μας,τα εγγονια μας".Οτι να ναι..

Στο τελευταίο πραγματικά λες ότι να 'ναι...

"

7. Μόνο εσένα "βλέπω" να γελάς....

Δημοσ.

Στο οτι σε περιπτωση που δεν τρολαρεις,απλα εχεις πιστεψει κι εσυ τα παραμυθακια των απο πανω οποτε δεν εχει νοημα να κατσω να σε μεταπησω.Αργα ή γρηγορα θα καταλαβεις κι εσυ τι σημαινει mlm.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να με πείσεις για κάτι όπως ούτε και εγώ εσένα...ο καθένας πείθεται από τις προσωπικές του εμπειρίες...

Το δικτυακό marketing....προκαλεί τη μεγαλύτερη αναδιανομή κεφαλαίων στην παγκόσμια αγορά...

Σε τζίρο έχει ξεπεράσει αυτόν του παραδοσιακού εμπορίου...

Οι μεσάζοντες πεθαίνουν ολοένα και περισσότερο....χωρίς παρεξήγηση δε το λέω με χαρά...

Ουσιαστικά ο μοναδικός τρόπος να "επιχειρήσει" κάποιος, με ανύπαρκτο εως και ελάχιστο κόστος στις μέρες μας είναι το δικτυακό marketing....

Δημοσ.

Δεν μπορείς να με πείσεις για κάτι όπως ούτε και εγώ εσένα...ο καθένας πείθεται από τις προσωπικές του εμπειρίες...

Το δικτυακό marketing....προκαλεί τη μεγαλύτερη αναδιανομή κεφαλαίων στην παγκόσμια αγορά...

Οι μεσάζοντες πεθαίνουν ολοένα και περισσότερο....χωρίς παρεξήγηση δε το λέω με χαρά...

Ουσιαστικά ο μοναδικός τρόπος να "επιχειρήσει" κάποιος, με ανύπαρκτο εως και ελάχιστο κόστος στις μέρες μας είναι το δικτυακό marketing....

α) Δεν εχω κανενα κερδος να σε πεισω.Οπως ειπα και πριν,ειτε τρολαρεις,ειτε εισαι ψηλα στην πυραμιδα,ειτε απλα εισαι κι εσυ ενας απο αυτους που εχουν πιστεψει παπατζιλικια.

β)Παρατηρησα οτι χρησιμοποιησες τον ορο δικτυακο μαρκετινγκ.Γιατι οχι τον ορο πυραμιδα?Συνωνυμα ειναι.

http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing

γ)Λες οτι οι μεσαζοντες πεθαινουν αλλα δεν εχεις καταλαβει το βασικο,κι εσυ μεσαζοντας εισαι.

δ)''Ουσιαστικά ο μοναδικός τρόπος να "επιχειρήσει" κάποιος, με ανύπαρκτο εως και ελάχιστο κόστος στις μέρες μας είναι το δικτυακό marketing....''. Αυτη ειναι η παπατζα που ακουγεται κατα κορον στα ξενοδοχεια οπου οι πυραμιδοεταιριες οργανωνουν συνεδρια με σκοπο να τους κανουν ολους πλουσιους.Και φυσικα υπαρχει προσφορο εδαφος. Ατομα με χαμηλο μορφωτικο επιπεδο/''απονηρευτα''/με οικονομικα προβληματα/με ονειρα οτι θα καποια στιγμη θα τα κονομησουν χοντρα...

Τα χω δει φιλε μου αυτα.Και στο μεταπτυχιακο μου,και σε ατομα του περιβαλλοντος μου και απο κοντα σε συνεδριο παρομοιας εταιριας στον Καναδα ή οποιοι εξελιξαν το ολο πανηγυρακι και απο σκευασματα και βιταμινες το πηγαν στο επομενο σταδιο, σε πυραμιδες online πωλησεων.

Αστο,κατι παραπανω ξερω.

Κλασικη φαση.Πιτσιρικια(στο μυαλο),βλαχοχιπστερ,καγκουρες,βυζουδες(για να ρθουν οι προηγουμενοι),2-3 γραβατομενοι να εξηγουν ποσο γαματοι ειναι και πως τον επομενο μηνα θα παρουν 911,επιπεδο και ατμοσφαιρα πανεπιστημιακης παραταξης και οποιος τσιμπησει...

• Like 4
Δημοσ.

4saken με έπιασες αδιάβαστο, δεν την ήξερα την εταιρία...

χμμμ....χρησιμοποιώ τον όρο δικτυακό marketing γιατί ως πυραμίδα αναφέρουμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που εκμεταλλεύεται "τους κάτω",,,

Πράγματι το δικτυακό marketing είναι μια πυραμίδα...η διαφορά του όμως με το παραδοσιακό εμπόριο είναι πως αποτελεί μια ανάποδη πυραμίδα....αυτό όμως είναι δύσκολο να κατανοηθεί πρακτικά και για αυτό το λόγο το αποφεύγω...

Για την ιστορία όμως, στην κορυφή της πυραμίδα του παραδοσιακού εμπορίου, χωράει ένας....αντίθετα στην ανάποδη πυραμίδα του δικτυακού marketing χωράνε....περισσότεροι από έναν....

Μια χαρά το έχω καταλάβει....πλέον λέγεται "παραγωγικός καταναλωτής".....

Τώρα όσον αφορά στο μορφωτικό επίπεδο....οι μεγαλύτεροι δικτυωτές στον κόσμο είναι....γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί αεροσκαφών, οικονομολόγοι,,,,μάλλον δεν φταίει η μόρφωση...

Επίσης πως εξηγείς το γεγονός ότι αρκετοί μεγαλοεπιχειρηματίες και οικονομολόγοι που δεν έχουν πλουτίσει μέσο του δικτυακού marketing το υποστηρίζουν;

Αφού ανεβάζετε βίντεο θα ανεβάσω και εγώ ένα πιο ωραίο από το δικό σας

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

Δημοσ.

Τώρα όσον αφορά στο μορφωτικό επίπεδο....οι μεγαλύτεροι δικτυωτές στον κόσμο είναι....γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί αεροσκαφών, οικονομολόγοι,,,,μάλλον δεν φταίει η μόρφωση...

Ακόμα κιαν "οι μεγαλύτεροι δικτυωτές στον κόσμο είναι γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί αεροσκαφών και.. αστροναύτες", παρόλο που αυτό δεν επαληθεύεται κάπου στο post σου και πρέπει απλά να βασιστούμε στον λόγο σου, όντως δεν φταίει η μόρφωση. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες στον κόσμο, άνθρωποι με πτυχία είναι. Η ηθική μετράει, όχι η μόρφωση. Η ηθική και η αξιοπρέπεια, δεν διδάσκεται σε κανένα πανεπιστήμιο.

Πρόσφατα είχαν ψήσει έναν φίλο μου να τον βάλουνε μέσα σε μια MLM και μου ζήτησε να πάμε μαζί στο interview για βοήθεια. Αντί να μας εξηγήσουν το πως ακριβώς λειτουργεί η "δουλειά", μας έλεγαν συνέχεια το πόσο καλά προϊόντα έχουν, πως είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το κράτος (lol), και άλλες τέτοιες μπούρδες. Εγώ τους ρωτούσα ποιες ακριβώς είναι οι υποχρεώσεις του συνεργάτη, αν είναι ασφαλισμένος από αυτούς και άλλες ερωτήσεις για να δω κατά πόσο μπορεί κάποιος να δουλέψει νόμιμα στην εταιρεία τους. Εκεί όλο μου τα γύριζαν, ότι και καλά δεν είναι υπάλληλος αλλά κάτι σαν free lancer και πως για κάθε πώληση που θα κάνει, κερδίζει προμήθεια αυτός και λίγη ο senior του και πως σε λίγο καιρό που θα έχει "επιστρατεύσει" άλλους από κάτω του, θα παίρνει και αυτός προμήθεια και κοίτα ο τάδε που μένει και τι αμάξι έχει και να τα κότερα και ... κοινώς μπούρδες. Πήρα και ένα συμβόλαιο να το διαβάσω, το οποίο ξεκαθαρίζει την θέση της εταιρείας σε φάση "α εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, δεν δουλεύεις για μας και δεν έχουμε καμία ευθύνη για ότι κάνεις". Φυσικά, υπογράφοντας το συμβόλαιο, δεσμεύεσαι να αγοράσεις ένα πρώτο πακέτο προϊόντων κάπου στα 200 ευρώ. χαχα

Τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί η γενική ιδέα των MLM να φαντάζει νόμιμη, η αλήθεια όμως είναι πως πρόκειται για μια εκμετάλλευση, είτε απελπισμένων, είτε κουτοπόνηρων που πιστεύουν στο εύκολο κέρδος, όπου οι διαδικασίες μόνο νόμιμες δεν είναι. Μέσω των πωλήσεων διακινείται μαύρο χρήμα, αφού κανείς δεν κόβει αποδείξεις, ούτε για πωλήσεις, ούτε για προμήθειες. Ο δε, κακόμοιρος, free lancer είναι εντελώς ξεκρέμαστος αφού δουλεύει ανασφάλιστος. Αλλά είπαμε. Η εταιρεία σου προσφέρει την ευκαιρία της ζωής σου. Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.

υγ το βίντεο που έβαλες stelis90, εκτός από τραγικό στο φτιάξιμό του, έχει επιχειρήματα που πείθουν μόνο ανόητους. μόνο.

• Like 6
Δημοσ.

Μόνο και μόνο το ότι σε παίρνουν 10 φορές τηλέφωνο για να σε πείσουν απλά για να παρουσιαστείς για συνέντευξη ή σεμινάρια μου λέει πολλά για αυτές τις "δουλειές".

Σου τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα και εύκολα. Το προϊόν πουλιέται μόνο του, σίγουρα χρήματα. Σοβαρή η εταιρεία τους επειδή είναι Γερμανοί ή Αμερικανοί και όχι Έλληνες.

Δεν κάνουν ξεκάθαρη τη σχέση εργασίας και πως θα γίνεται η πληρωμή. Συνήθως δεν αναφέρουν ούτε καν το ποσοστό κέρδους που θα έχεις από την πώληση.

Λογικό είναι γιατί θα πρέπει να πουλάει κάποιος τεράστια ποσότητα προϊόντων για να βγάλει χρήματα.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως καταργούνται οι ενδιάμεσοι αφού αυτές οι εταιρείες είναι ο ορισμός του ενδιάμεσου.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ότι πιο παραπλανητικό; Μα όλη η φιλοσοφία του δικτυακού Μάρκετινγκ βασίζεται

1) Στους ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Αν βάλεις λοιπόν το κάθε επίπεδο της πυραμίδας, και το γεγονός ότι απο κάθε συναλλαγή κάθε επίπεδο πρέπει να κερδίζει, καταλαβαίνει κανείς ότι το κόστος του τελικού προϊόντος εκτοξεύεται.

2) Στο γεγονός ότι τα κέρδη της κορυφής προέρχονται απο το έλλειμα της βάσης. Η βάση της πυραμίδας είναι στην πραγματικότητα οι ΠΕΛΑΤΕΣ οι οποίοι στην ελπίδα τους να βγάλουν κανα φράγκο τροφοδοτούν τα ανώτερα επίπεδα αγοράζοντας προϊόντα τα οποία δεν έχουν ελπίδα να τα πουλήσουν όλα.

Το μεγαλύτερο ψέμα δε είναι οι on-line αγορές. Ο όλος σκοπός των On-line αγορών είναι η εξάλειψη των μεσαζόντων. Γλιτώνοντας το "καπέλο" των μεσαζόντων το τελικό προϊόν είναι πιο φθηνό.

Ποιός ο λόγος των δικτύων λοιπόν; Γιατί η Herbalife δεν έχει 3 κέντρα διανομης (Αμερική, Ευρώπη, Ασία) και να στέλνει απο εκεί τα προϊόντα της απευθείας στον τελικό καταναλωτή ο οποίος θα αγοράζει απο το ηλεκτρονικό κατάστημα;

Άρα μούφα η εξάλλειψη των μεσαζόντων. Η Herbalife ΔΕΝ στηρίζεται στην πώληση προϊόντων στους τελικούς καταναλωτές. Στηρίζεται στην πώληση προϊόντων στην ΒΑΣΗ της πυραμίδας.

Μόλις το προϊόν αγοραστεί απο τους τελικούς διανομείς η Herbalife έχει βγάλει το κέρδος της.

Οι πραγματικοί πελάτες λοιπόν είναι η βάση που τροφοδοτεί τη κορυφή. Κλασικό PONZI scheme.

4saken με έπιασες αδιάβαστο, δεν την ήξερα την εταιρία...

χμμμ....χρησιμοποιώ τον όρο δικτυακό marketing γιατί ως πυραμίδα αναφέρουμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που εκμεταλλεύεται "τους κάτω",,,

Πράγματι το δικτυακό marketing είναι μια πυραμίδα...η διαφορά του όμως με το παραδοσιακό εμπόριο είναι πως αποτελεί μια ανάποδη πυραμίδα....αυτό όμως είναι δύσκολο να κατανοηθεί πρακτικά και για αυτό το λόγο το αποφεύγω...

Για την ιστορία όμως, στην κορυφή της πυραμίδα του παραδοσιακού εμπορίου, χωράει ένας....αντίθετα στην ανάποδη πυραμίδα του δικτυακού marketing χωράνε....περισσότεροι από έναν....

Μια χαρά το έχω καταλάβει....πλέον λέγεται "παραγωγικός καταναλωτής".....

Επίσης πως εξηγείς το γεγονός ότι αρκετοί μεγαλοεπιχειρηματίες και οικονομολόγοι που δεν έχουν πλουτίσει μέσο του δικτυακού marketing το υποστηρίζουν;

Αφού ανεβάζετε βίντεο θα ανεβάσω και εγώ ένα πιο ωραίο από το δικό σας

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

Το πόσοι είναι στη κορυφή της πυραμίδας δεν παίζει κανέναν ρόλο. Μπορεί να είναι 1-5-10-100. Όμως πάντα αριθμητικά η κορυφή θα είναι το 1% σε σχέση με τη βάση και η κορυφή θα κερίδει το 99% των κερδών.

Αυτό σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν συμβαίνει σε παραδοσιακή μορφή εταιρείας. Μπορεί ο CEO (μιλάμε για Ελλάδα έτσι) να βγάζει 100.000 το χρόνο. Αν βάλεις όμως τη βάση μιας εταιρείας, οι απολαβές τους πιθανότητα ξεπερνάνε τις απολαβές της κορυφής της πυραμίδας.

Κανείς δεν είπε ότι δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά απο τις πυραμίδες MLM κτλ. Φυσικά και μπορείς ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ βρίσκεσαι στη ΚΟΡΥΦΗ! Εκ των πραγμάτων όμως μονο ένα πολύ μικρό ποσοστό βρίσκεται στην κορυφή...οι υπόλοιποι ΠΕΙΝΑΝΕ.

Άρα βγάζεις λεφτά ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ όλων των υπολοίπων στη βάση. Το πόσες πιθανότητες έχεις να βρίσκεσαι στο ποσοστό που κερδίζει απλά το αφήνω ασχολίαστο...καταλαβαίνουμε όλοι.

• Like 7
Δημοσ.

Θα μας πάρουν οι κομμουνιστές τα σπίτια :P

Γενικότερα για το τόπικ, δεν ξέρω αν κάποιοι κατάφεραν να βγάλουν λεφτά από το MLM, αν και γνωρίζω πως δεν έχει σημασία καν να πουλάς προϊόντα, απλά να βρίσκεις άλλους να γραφτούν από "κάτω" σου.

Πάντως σε ένα σεμινάριο τέτοιας εταιρίας που πήγα, μπορώ να πω πως όντως μου θύμησε αυτό που λέχθηκε παραπάνω περί "αίρεσης". Εξάλλου έμαθα πως, για να έχεις έναν υγειή οργανισμό:

1) Δεν σε βοηθάει σε τίποτα η διατροφή.

2) Πρέπει να αγοράζεις συμπληρώματα διατροφής, και μάλιστα μόνο τα δικά τους, αλλιώς ανακατευθύνεσαι στο (1).

Ισχύουν επίσης οι κινήσεις εντυπωσιασμού, και πως να πιστέψω κάποιον που μου δείχνει slides αναφέροντας:

- Η τάδε ουσία του δικού μας συμπληρώματος καταπολεμά τον καρκίνο.

- "Τυφλός ξαναβρίσκει το φως του" σε εξώφυλλο περιοδικού (άσχετο, ανάμεσα στα slides όπου αναφερόταν οι θετικές ενέργειες των προϊόντων τους).

Δημοσ.

Κάτι τέτοια thread με κάνουν να σκέφτομαι πόσο καλύτερο θα ήταν το insomnia αν εκεί που έκανες το registration αντί νασου ζητά ένα απλό captcha σε έβαζε να κάνεις ένα ένα γ@μημένο IQ test ...

...

...

χμ...

...

...

από την άλλη θα είχαμε χάσει ένα σωρό epic threads ...

...

...

δύσκολη επιλογή

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...