Fotis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως παντα ειχα απορια ποσο αγαθιαρηδες ειναι αυτοι που ασχολουνται με αυτες τις μπουρδες εχω καταληξει σε 2 συμπερασματα: η'αφελεις-ευκολοπιστοι ειναι η' πολυ απελπισμενοι...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως παντα ειχα απορια ποσο αγαθιαρηδες ειναι αυτοι που ασχολουνται με αυτες τις μπουρδες εχω καταληξει σε 2 συμπερασματα: η'αφελεις-ευκολοπιστοι ειναι η' πολυ απελπισμενοι... Νομίζω η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Αυτό που ουσιαστικά αγοράζουν είναι η ελπίδα. Γι'αυτό άλλωστε στα "σεμινάρια" εκτός απο τον τύπο με τη Lamborghini έχει τον τύπο ο οποίος "ήταν έτοιμος να τον διώξει ο σπιτονοικοκύρης και τώρα βγάζει 2000 ευρώ". Τα ψυχολογικά κόλπα που παίζουν σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι πολύ ισχυρά. Γι'αυτό δεν σου αποκαλύπτουν σχεδόν τίποτα μέχρι να πας στην εκδήλωση. Για να αποφασίσεις εκεί επι τόπου υπό την τρομερή ψυχολογική πίεση. Σου λέει ο άλλος, ε εντάξει ας το δοκιμάσω. Άλλος θα χάσει 100 ευρώ, άλλος 500, ο πραγματικά απελπισμένος ίσως περισσότερα(αν τα έχει). Αργα η γρήγορα όλοι καταλαβαίνουν την απάτη και αυτό άλλωστε είναι κομμάτι του συστήματος. Το σύστημα απο μόνο του αποβάλλει μέλη προκειμένου να μην υπάρξει κορεσμός της πυραμίδας. Τα κέρδη ουσιαστικά απο αυτούς προέρχονται. Τους περιστασιακούς "συνεργάτες" - πελάτες. Νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι μεν επιφυλακτικοί αλλά η εντελώς απελπιστική κατάσταση που βιώνει η κοινωνία μας τους οδηγεί εκεί. Σε κάτι που μοιάζει να τους δίνει ελπίδα. Και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους που εκπροσωπούν αυτές τις οργανώσεις αισχρούς. Το εμπόριο ελπίδας σε ανθρώπους που πεινάνε. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις