nicolle Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Θέλω να συνδέσω ενα usb στικάκι σε μια καινούρια τηλεόραση LG LCD 42'' για να δω ταινία. Το πρόβλημα είναι με τους υποτίτλους...ενώ παίζει κανονικά την ταινία, υποτίτλους δεν έχει. Οταν πάω στο μενού ενώ έχει επιλογή ''γλώσσα υποτίτλων'' το έχει τσεκαρισμένο στο ''off'' κ δεν με αφήνει να το αλλάξω. Οταν ανοίγω το μενού του usb μου βγάζει μόνο το αρχείο avi και όχι το srt. Εννοείται οτι είναι στον ίδιο φάκελο τα δυο αρχεία κ έχουν ακριβώς το ίδιο ονομα, απλα το ενα ειναι avi και το αλλο srt. Στον υπολογιστή τα παίζει κανονικά. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο???? Γιατί δεν τους εμφανίζει???
savvas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασε να κατεβασεις απο αλλου ξανα τους υποτιτλους
nicolle Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασε να κατεβασεις απο αλλου ξανα τους υποτιτλους θα το δοκιμάσω...αλλά αφού στον υπολογιστή τους παίζει κανονικά???? κ το έκανε με όλες τις ταινίες που δοκίμασα, οχι μονο με μια.... ---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:13 ---------- Δοκίμασα και εκανα το αρχειο .divx με το aviaddxsub αλλα παλι ενω μου λεει οτι επιλογή υποτίτλων είναι on δεν δειχνει υποτίτλους...κανεις?????
censOred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ποιο μοντέλο είναι? <μπας και βρουμε τίποτα στον γουγλη>
nicolle Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 το μοντέλο είναι LG PLASMA 42PJ550. Το εψαξα κι εγω κ κανονικα θα επρεπε να αναγνωρίζονται οι υποτιτλοι...αλλα εμενα δεν με αφηνει καν να κανω αλλαγες στις ρυθμίσεις...δυο μέρες τωρα το ψαχνω θα σκασω δεν βρισκω ακρη...helpppp...
nicolle Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασε να κατεβασεις απο αλλου ξανα τους υποτιτλους Τελικα αυτό ήταν το πρόβλημα...κατι εφταιγε απο εκει που κατεβαζα τους υποτιτλους κ οχι η τηλεόραση...ευχαριστώ ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.