Προς το περιεχόμενο

USB stick σε τηλεόραση LG LCD 42'' και υπότιτλοι...

nicolle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να συνδέσω ενα usb στικάκι σε μια καινούρια τηλεόραση LG LCD 42'' για να δω ταινία. Το πρόβλημα είναι με τους υποτίτλους...ενώ παίζει κανονικά την ταινία, υποτίτλους δεν έχει. Οταν πάω στο μενού ενώ έχει επιλογή ''γλώσσα υποτίτλων'' το έχει τσεκαρισμένο στο ''off'' κ δεν με αφήνει να το αλλάξω. Οταν ανοίγω το μενού του usb μου βγάζει μόνο το αρχείο avi και όχι το srt.

Εννοείται οτι είναι στον ίδιο φάκελο τα δυο αρχεία κ έχουν ακριβώς το ίδιο ονομα, απλα το ενα ειναι avi και το αλλο srt. Στον υπολογιστή τα παίζει κανονικά. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο???? Γιατί δεν τους εμφανίζει???

Δημοσ.
δοκιμασε να κατεβασεις απο αλλου ξανα τους υποτιτλους

θα το δοκιμάσω...αλλά αφού στον υπολογιστή τους παίζει κανονικά???? κ το έκανε με όλες τις ταινίες που δοκίμασα, οχι μονο με μια....

---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:13 ----------

Δοκίμασα και εκανα το αρχειο .divx με το aviaddxsub αλλα παλι ενω μου λεει οτι επιλογή υποτίτλων είναι on δεν δειχνει υποτίτλους...κανεις?????

Δημοσ.

το μοντέλο είναι LG PLASMA 42PJ550. Το εψαξα κι εγω κ κανονικα θα επρεπε να αναγνωρίζονται οι υποτιτλοι...αλλα εμενα δεν με αφηνει καν να κανω αλλαγες στις ρυθμίσεις...δυο μέρες τωρα το ψαχνω θα σκασω δεν βρισκω ακρη...helpppp...

Δημοσ.
δοκιμασε να κατεβασεις απο αλλου ξανα τους υποτιτλους

Τελικα αυτό ήταν το πρόβλημα...κατι εφταιγε απο εκει που κατεβαζα τους υποτιτλους κ οχι η τηλεόραση...ευχαριστώ ολους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...