caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 LOL Τα πρακτικά δώρα απλά δεν λένε, κάλτσες, γραβάτες, στυλό, κορνίζες can kiss my royal ass Tο κόλπο στο δώρο είναι να είναι ξεχωριστό ή αδιανόητα άχρηστο. Για ξεχωριστό μπορείς να του πάρει μια dominatrix, για άχρηστο... χμμ... ξέρω 'γω, μια πολύ μεγάλη άγκυρα! Κίνησου με βάση τα bolt και θα πετύχει
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 LOL Τα πρακτικά δώρα απλά δεν λένε, κάλτσες, γραβάτες, στυλό, κορνίζες can kiss my royal ass Tο κόλπο στο δώρο είναι να είναι ξεχωριστό ή αδιανόητα άχρηστο. Για ξεχωριστό μπορείς να του πάρει μια dominatrix, για άχρηστο... χμμ... ξέρω 'γω, μια πολύ μεγάλη άγκυρα! Κίνησου με βάση τα bolt και θα πετύχει Bασικα οταν ελεγα πρακτικα σκεφτομουν ρουχα (επωνυμα πχ για κατι πιο καλο) οχι καλτσες γραβατες και στυλο. //αμα παρω ενα παζλ των 1000-2000 κομματιων με την ιδεα να το κανουμε μαζι και μετα να αγορασω κορνιζα και το βαλουμε στο δωματιο του θα ειναι πολυ φειλ? Dominatrix (oρισμος απο wiki) A dominatrix (plural dominatrices or dominatrixes) or mistress is a woman who takes the dominant role in bondage and discipline, dominance and submission or BDSM. A common form of address for a submissive to a dominatrix is "mistress", "ma'am", "domina" or "maîtresse". Note that a dominatrix does not necessarily dominate a male partner; a dominatrix may well have female submissives.
sugata Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εκτός κι αν έχει έρωτα με τα παζλ, ναι. Εκτός κι αν του το δώσεις μετά το ξενοδοχείο.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εκτός κι αν έχει έρωτα με τα παζλ, ναι.Εκτός κι αν του το δώσεις μετά το ξενοδοχείο. Eνα κουπονι καλυτερα 10 μερων διαρκειας δν κρατηθηκα
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι πρακτικά δώρα. C'mon... "-Αχχχ κουρκουμπίνι μου, σου πήρα ένα hoodie να το φοράς και να με σκέφτεσαι..." "-Αχχου το μωρέεε... ( a.k.a. δεν μου αρέσει/έχω άλλα 34 που μου αρέσουν περισσότερο/αύριο δεν θα θυμάμαι ποιός μου το πήρε όπως δεν θυμάμαι και τι έφαγα χθες )" thinking out of the box is the key, go wild
arxaggelos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Πόσον καιρό τα έχετε; Είναι σημαντικό. Τα βασικά δεν μας λες ρε συ Jewel, ένα ένα θα σ'τα βγάζουμε πάντα.
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Επέτειος - άρα πάνω από χρόνο - άρα πολύ...
arxaggelos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Επέτειος - άρα πάνω από χρόνο - άρα πολύ... Διαφωνώ. Δεν διευκρινίζει, και για τις γυναίκες επέτειος είναι οποιαδήποτε στιγμή θέλουν προσοχή, αρκεί να είναι στρογγυλό το νούμερο. Πχ "Αγάπη μου κλείνουμε 3500 ώρες μαζί!!!" Άντε να βρεις τώρα πόσες μέρες είναι αυτό και να το θυμάσαι κι όλας...
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Διαφωνώ. Δεν διευκρινίζει, και για τις γυναίκες επέτειος είναι οποιαδήποτε στιγμή θέλουν προσοχή, αρκεί να είναι στρογγυλό το νούμερο. Πχ "Αγάπη μου κλείνουμε 3500 ώρες μαζί!!!" Άντε να βρεις τώρα πόσες μέρες είναι αυτό και να το θυμάσαι κι όλας... χαχαχα εχεις δικιο μωρε.. Συγνωμη που δν το ανεφερα. επετειος 2 χρονων
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Διαφωνώ. Δεν διευκρινίζει, και για τις γυναίκες επέτειος είναι οποιαδήποτε στιγμή θέλουν προσοχή, αρκεί να είναι στρογγυλό το νούμερο. Πχ "Αγάπη μου κλείνουμε 3500 ώρες μαζί!!!" Άντε να βρεις τώρα πόσες μέρες είναι αυτό και να το θυμάσαι κι όλας... ...τότε το δώρο πρέπει να είναι λεξικό, με ετυμολογία λημμάτων
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ( ...όχι κανένα λάθος, απλά η ετυμολογία του επέτειος - απαιτεί έτος ή έτη... @#24 πήγαινε )
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως θα δώσω το σκεπτικό μου και εικονογραφημένο για να καταλάβετε: Αντιστοιχήστε: Τρεις εικόνες: και τρεις ατάκες_αντί_ξερού_ευχαριστώ: "Αααχχχ θα την φοράω (χασμουρητό) με όλα μου τα παντελόνια!" "ΑΑχχχ μωρό μου θα το φοράω όταν κάνει κρύο και θα σε σκέφτομαι!" "Whaaaaat!!! Είσαι τρελή - ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ!!!" Είδατε - Σέλα wins! Όπου "σέλα" - κουλό και ότι να 'ναι δώρο που με φαντασία όλο και κάτι βρίσκεις να το κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.