slygeo87 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορώ να φανταστώ ποιό θα ήταν το καλύτερο δώρο από τη κοπέλα μου μετά από δυο χρόνια σχέσης. Την απουσία σου
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορώ να φανταστώ ποιό θα ήταν το καλύτερο δώρο από τη κοπέλα μου μετά από δυο χρόνια σχέσης. Ειμαι περηφανη που το θρεντ μου εχει βρει 3 κελεπουρια αντρες so far :-D:-D
Aztec Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω θα έκανα δώρο massage σε κάποιο spa απσ κινεζουλα
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω θα έκανα δώρο massage σε κάποιο spa απσ κινεζουλα μου αρεσει.
Aztec Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 μου αρεσει. Γενικότερα έχω σταματήσει να κάνω υλικά δώρα με την έννοια ρούχο,gadget ktl . Τα έχω εξαντλήσει και το έχω γυρίσει σε εμπειρίες για τους δυο μας. Δυστυχώς είναι πιο ακριβα απο το budget σου αλλά αξίζουν. Ειδικά αν ξέρεις τι αρέσει στον αλλο μπορείς να τον αφήσεις έκπληκτο.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παρτου ενα cd, βιβλιο gadgetακι. βιβλιο gadgetακι? ---------- Προσθήκη στις 22:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:11 ---------- Γενικότερα έχω σταματήσει να κάνω υλικά δώρα με την έννοια ρούχο,gadget ktl . Τα έχω εξαντλήσει και το έχω γυρίσει σε εμπειρίες για τους δυο μας. Δυστυχώς είναι πιο ακριβα απο το budget σου αλλά αξίζουν. Ειδικά αν ξέρεις τι αρέσει στον αλλο μπορείς να τον αφήσεις έκπληκτο. ενα μασαζ κανει πανω απο 50ε? Ε οταν εχω δικο μου μισθο θα του το κανω.Ειναι φοβερη ιδεα!Ευχαριστω
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.myspace.com/mikrosnikolas το cd του μικρου νικολα!
Aztec Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.myspace.com/mikrosnikolasτο cd του μικρου νικολα! Έλιωσα μιλάμε :lol:
madsc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Guys n girls, Αν κρίνω από αυτά που διαβάζω μιλάμε για ηλικίες 18-24 max ; Σε σχέσεις ξεχάστε τα υλικά δώρα, gadgetάκια, πόσο μάλλον tech stuff. Και να τα χρησιμοποιήσει κάποιος/α και να του/της αρέσουν ξεχνιούνται γρήγορα. Είναι fail εξ' ορισμού. Χρειάζεστε δώρα εμπειρίες που δημιουργούν αναμνήσεις ( όπως έγραψε και ο Aztec ). Υπηρεσίες, events, ταξίδια ΣΚ, ξενοδοχεία, take ur pick. Εσείς ξέρετε καλύτερα τον άνθρωπο σας και τα θέλω του. Το υλικό δώρο σε χ διάστημα θα το ξεχάσει ή δεν θα το χρησιμοποιεί. Την φάση που περάσατε μαζί όμως, θα τη θυμάται και θα φοράει ένα χαμόγελο όποτε το σκέφτεται. Αν το κάνεις και το κάνεις σωστά μετά απλά θα σε λατρεύει /sc
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καινούρια γκόμενα; Εγώ πάντως αυτό τον καιρό θα εκτιμούσα πολύ την αγία τριάδα: (1) πρωκτικό (2) το πρωί (3) με κατάποση στο τέλος. Αλλά φαντάζομαι μπορείς και να του μαγειρέψ... ωχ δεν ξέρεις να μαγειρεύεις. Back to plan A.
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 βιβλιο gadgetακι? Οχι βιβλιο , gadgetακι. Ειμαι υπερ των υλικων αγαθων σαν δωρο οσο τετριμμενο και αν φαινεται. . Αλλα επειδη το δωρο μπορει να ειναι και μια απλη κινηση , θα με συγκινουσε ιδιαιτερα , βαθυτατα θα μπορουσα να πω, αν η κοπελα προτεινε ενα τριο με την ομορφοτερη (οχι απαραιτητα καλυτερη ) φιλη της .. Ιδεες ριχνω...
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικα, ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν και εριξαν διαφορες σοβαρες ιδεες. Πιο ειδικα εβαλα το θρεντ σε αυτο το φορουμ για να παρω σοβαρες ιδεες.(Να το μυστικο) Oσον αφορα ons με τριτα ατομα στο κρεβατι μας κλτπ δν ξερω αμα ειχατε ποτε καποιον που να σας ολοκληρωνει σε τετοιο βαθμο ωστε να μην χρειαζεστε τριτο ατομο στο κρεβατι σας αλλα εμεις ειμαστε ετσι.Ειμαστε κρυφορομαντικοι,τι να κανουμε. Μου αρεσαν σαν προτασεις το ταξιδι και μια μερα σε σπα .. Εγω σκεφτηκα σε σχεση με το ταξιδι αυτο να βγαλω εισιτηρια απο τωρα για καποια ευρωπαικη πολη για μια ημερα.ααααααααααργκ
Chrisxxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Στο Σαντάνσκι ειναι μια χαρα.. 25-30 ευρώ και για τους 2.. Αμε.
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Στο Σαντάνσκι ειναι μια χαρα.. 25-30 ευρώ και για τους 2.. Αμε. οχι πχ παρισι λονδινο πραγμα κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.