Vintage Jewel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ενταξει μωρε υπαρχουν και τα swingers' clubs να παιρνετε λιγο ματι και να τη να βρειτε μεταξυ σας μηπως τελικα ειμαι πολυ διεστραμενη για γυναικα; ποσο κρατησε η μεγαλυτερη σου σχεση??
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ποσο κρατησε η μεγαλυτερη σου σχεση?? ποιος σου ειπε οτι ειχα ποτε σχεση
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα, χάλια. Δεν έχει τίποτα να κάνεις. Γιατί πέρασε στο ντούκου αυτό το μαγικό;
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ποσο κρατησε η μεγαλυτερη σου σχεση?? Η εύα δεν είναι της ποσότητας, αλλά της ποιότητας. Σε μια νύχτα κάνει όσα δεν κάνουν άλλοι σε 5 χρόνια. ---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:09 ---------- Γιατί πέρασε στο ντούκου αυτό το μαγικό; Μάλλον γιατί πάρθηκε σαν σοβαρή άποψη.
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Η εύα δεν είναι της ποσότητας, αλλά της ποιότητας. Σε μια νύχτα κάνει όσα δεν κάνουν άλλοι σε 5 χρόνια. πες το ψεματα
tsakonas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ενταξει μωρε υπαρχουν και τα swingers' clubs να παιρνετε λιγο ματι και να τη να βρειτε μεταξυ σας μηπως τελικα ειμαι πολυ διεστραμενη για γυναικα; "μαρεσει" ο τρόπος που σκέφτεσαι
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ποιος σου ειπε οτι ειχα ποτε σχεση Το ξερα.
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 "μαρεσει" ο τρόπος που σκέφτεσαι εεεελα μωρε.... στην αρχη ειναι λιγο περιεργη αισθηση μετα συνηθιζεις
marduc812 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καντης δωρο κατι που εκανες εσυ μια ζωγραφια λουλουδια κλπ τα γνωστα ως gay και μετα κανε το καλυτερο που μπορεις στο κρεβατι! Το καλυτερο δωρο!
tsakonas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 εεεελα μωρε.... στην αρχη ειναι λιγο περιεργη αισθηση μετα συνηθιζεις Ξέρω έχω δοκιμάσει, οι πρώτες 10 φορες είναι δύσκολες
scullyist Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πιο ειδικα εβαλα το θρεντ σε αυτο το φορουμ για να παρω σοβαρες ιδεες.(Να το μυστικο) Ξέρω κι ένα άλλο με τον τοτό.
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρω κι ένα άλλο με τον τοτό. Ι know..! Tα εχω δει ολα.
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ι know..!Tα εχω δει ολα. κοιτα περα απο την πλακα τωρα. εγω θα σου ελεγα να του παρεις κατι πρακτικο οπως ειπε και ο rottenlungs που θα το χρησιμοποιει και θα σε θυμαται. ενα αρωμα, μια ζωνη, ενα πορτοφολι, ενα τσαντακι αν χρησιμοποιει ισως ή τσαντα για τον υπολογιστη, ενα ρολοι χειρος, ενα ωραιο πουκαμισο, ενα σακακι, ενα κινκυ μποξερακι σχεδιαστη δεν γινοταν να μην το πω. και μετα πας σε αλλα πραματα που εχουν να κανουν με τα χομπυ του, εσυ ξερεις εκει προσοχη μονο μην ειναι κατι που εχει ηδη.
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα πάντως οι πρώην όλο ηλίθια δώρα μου έκαναν που κάποια στιγμή κατέληξαν δίπλα στον κάδο. Μάλλον ρωτούσαν στα φόρουμ κι αυτές για ιδέες.
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα πάντως οι πρώην όλο ηλίθια δώρα μου έκαναν που κάποια στιγμή κατέληξαν δίπλα στον κάδο. Μάλλον ρωτούσαν στα φόρουμ κι αυτές για ιδέες. Εχουμε γεμισει με ασυνηθιστα σκατουλακια , ρομαντικες παπαριτσες (μαξιλαρακια, αρκουδακια, αρωματακια , διακοσμητικα σπιτιου ).Σε καποια φαση δεν πηγαινε αλλο , και επεβαλλα τον νομο.Ερωτηση τι δωρο θελω (το ταδε cd αγαπη μου) , και τελικα ειμασταν και οι δυο χαρουμενοι .Και ας ελειπε το στοιχειο της 'εκπληξης' .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.