Προς το περιεχόμενο

Δώρο Επετείου

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ενταξει μωρε υπαρχουν και τα swingers' clubs να παιρνετε λιγο ματι και να τη να βρειτε μεταξυ σας

μηπως τελικα ειμαι πολυ διεστραμενη για γυναικα; :lol:

ποσο κρατησε η μεγαλυτερη σου σχεση?? :P

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ποσο κρατησε η μεγαλυτερη σου σχεση?? :P

Η εύα δεν είναι της ποσότητας, αλλά της ποιότητας. Σε μια νύχτα κάνει όσα δεν κάνουν άλλοι σε 5 χρόνια.

---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:09 ----------

Γιατί πέρασε στο ντούκου αυτό το μαγικό;

Μάλλον γιατί πάρθηκε σαν σοβαρή άποψη.

Δημοσ.
Η εύα δεν είναι της ποσότητας, αλλά της ποιότητας. Σε μια νύχτα κάνει όσα δεν κάνουν άλλοι σε 5 χρόνια.

πες το ψεματα :P

Δημοσ.
ενταξει μωρε υπαρχουν και τα swingers' clubs να παιρνετε λιγο ματι και να τη να βρειτε μεταξυ σας

μηπως τελικα ειμαι πολυ διεστραμενη για γυναικα; :lol:

"μαρεσει" ο τρόπος που σκέφτεσαι :P

Δημοσ.

Καντης δωρο κατι που εκανες εσυ μια ζωγραφια λουλουδια κλπ τα γνωστα ως gay και μετα κανε το καλυτερο που μπορεις στο κρεβατι! Το καλυτερο δωρο! :D

Δημοσ.
εεεελα μωρε.... στην αρχη ειναι λιγο περιεργη αισθηση μετα συνηθιζεις :P

Ξέρω έχω δοκιμάσει, οι πρώτες 10 φορες είναι δύσκολες :lol:

Δημοσ.
Ι know..!

Tα εχω δει ολα.

κοιτα περα απο την πλακα τωρα. εγω θα σου ελεγα να του παρεις κατι πρακτικο οπως ειπε και ο rottenlungs που θα το χρησιμοποιει και θα σε θυμαται. ενα αρωμα, μια ζωνη, ενα πορτοφολι, ενα τσαντακι αν χρησιμοποιει ισως ή τσαντα για τον υπολογιστη, ενα ρολοι χειρος, ενα ωραιο πουκαμισο, ενα σακακι, ενα κινκυ μποξερακι σχεδιαστη :lol: δεν γινοταν να μην το πω. και μετα πας σε αλλα πραματα που εχουν να κανουν με τα χομπυ του, εσυ ξερεις εκει προσοχη μονο μην ειναι κατι που εχει ηδη.

Δημοσ.

Εμένα πάντως οι πρώην όλο ηλίθια δώρα μου έκαναν που κάποια στιγμή κατέληξαν δίπλα στον κάδο. Μάλλον ρωτούσαν στα φόρουμ κι αυτές για ιδέες.

Δημοσ.
Εμένα πάντως οι πρώην όλο ηλίθια δώρα μου έκαναν που κάποια στιγμή κατέληξαν δίπλα στον κάδο. Μάλλον ρωτούσαν στα φόρουμ κι αυτές για ιδέες.

:lol:

Εχουμε γεμισει με ασυνηθιστα σκατουλακια , ρομαντικες παπαριτσες (μαξιλαρακια, αρκουδακια, αρωματακια , διακοσμητικα σπιτιου ).Σε καποια φαση δεν πηγαινε αλλο , και επεβαλλα τον νομο.Ερωτηση τι δωρο θελω (το ταδε cd αγαπη μου) , και τελικα ειμασταν και οι δυο χαρουμενοι :lol:.Και ας ελειπε το στοιχειο της 'εκπληξης' .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...