Προς το περιεχόμενο

Δώρο Επετείου

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά όχι και μαξιλαράκια/αρκουδάκια, είπαμε. Θα της τα σφήνωνα στον οισοφάγο. Αλλά γενικά άκυρα αψυχολόγητα ο,τι νάναι δώρα, απλά για να πείς οτι έκανες δώρο, μου τη σπάνε.

Καλύτερα λεφτά και "τι θές;" .

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:lol:

Εχουμε γεμισει με ασυνηθιστα σκατουλακια , ρομαντικες παπαριτσες (μαξιλαρακια, αρκουδακια, αρωματακια , διακοσμητικα σπιτιου ).Σε καποια φαση δεν πηγαινε αλλο , και επεβαλλα τον νομο.Ερωτηση τι δωρο θελω (το ταδε cd αγαπη μου) , και τελικα ειμασταν και οι δυο χαρουμενοι :lol:.Και ας ελειπε το στοιχειο της 'εκπληξης' .

ποια χτυπημενη κανει δωρο σε αντρα μαξιλαρακια κι αρκουδακια; απο φοβο και μονο μην τα φαω στο κεφαλι δεν τα σκεφτομαι καν.

Δημοσ.
:lol:

Εχουμε γεμισει με ασυνηθιστα σκατουλακια , ρομαντικες παπαριτσες (μαξιλαρακια, αρκουδακια, αρωματακια , διακοσμητικα σπιτιου ).Σε καποια φαση δεν πηγαινε αλλο , και επεβαλλα τον νομο.Ερωτηση τι δωρο θελω (το ταδε cd αγαπη μου) , και τελικα ειμασταν και οι δυο χαρουμενοι :lol:.Και ας ελειπε το στοιχειο της 'εκπληξης' .

υπηρχαν γυναικες που σου πηραν αρκουδακι?:confused:

αχ τι γλυκο :lol::lol::-(

Δημοσ.
υπηρχαν γυναικες που σου πηραν αρκουδακι?:confused:

αχ τι γλυκο :lol::lol::-(

το δικο μου ποστ κοιτα μαρη μπας και παρεις καμια ιδεα. σου απαντησα σοβαρα

Δημοσ.
Καλά όχι και μαξιλαράκια/αρκουδάκια, είπαμε. Θα της τα σφήνωνα στον οισοφάγο. Αλλά γενικά άκυρα αψυχολόγητα ο,τι νάναι δώρα, απλά για να πείς οτι έκανες δώρο, μου τη σπάνε.

Καλύτερα λεφτά και "τι θές;" .

Λοιπον ερωτηση για σενα προσωπικα και μονο.

Αν σου περνανε δωρο (οποιοσδηποτε) αυτο:

http://www.gadgetlife.gr/LH2Uploads/DefaultItemPics/4231_1.jpg

θα χαιροσουν?

αυτο πες μου μονο και τα εχω μαθει ολα για σενα.

Δημοσ.
ποια χτυπημενη κανει δωρο σε αντρα μαξιλαρακια κι αρκουδακια; απο φοβο και μονο μην τα φαω στο κεφαλι δεν τα σκεφτομαι καν.

:lol::lol:

Καποτε ειχα παρει αρκουδακι ' εδωσες χρωμα στην ζωη μου ' κατι τετοιο.Δεν λεω τρυφερο-γυναικειο , αλλα ...φανταζοσαστε :X:lol:

Δημοσ.
το δικο μου ποστ κοιτα μαρη μπας και παρεις καμια ιδεα. σου απαντησα σοβαρα

Κουυυυυυυυυυκλα μου γλυκια :-D

το δωρο μου τελικα θα ειναι ενα απο αυτα που προανεφερες

το αποφασισα πριν λιγες ωρες.;)

---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ----------

Καποτε ειχα παρει αρκουδακι ' εδωσες χρωμα στην ζωη μου ' κατι τετοιο.Δεν λεω τρυφερο-γυναικειο , αλλα ...φανταζοσαστε :X:lol:

νταξει βασικα και γω που ειμαι γυναικα τα αρκουδακια δεν μου αρεσουν πολυ

αλλα για μια φορα θα μου αρεζε..Μονο μια ομως.

με ενα ωραιο λογοτυπο οπως το δικο σου

Δημοσ.
Κουυυυυυυυυυκλα μου γλυκια :-D

το δωρο μου τελικα θα ειναι ενα απο αυτα που προανεφερες

το αποφασισα πριν λιγες ωρες.;)

μην παρεις παντως μια ξερη μπλουζα γτ συνηθως παιρνουν πολλες τετοιες εκτος αν συνδιασεις κι αλλα πραματακια μαζι.

---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:24 ----------

ενταξει μωρε αν ειναι μονο ενα φυλαξε το σε ενα ντουλαπι για ενθυμιο. αν ειναι περισσοτερο υπαρχει προβλημα :fear:

Δημοσ.
μην παρεις παντως μια ξερη μπλουζα γτ συνηθως παιρνουν πολλες τετοιες εκτος αν συνδιασεις κι αλλα πραματακια μαζι.

Οχι αλλες μπλουζες.

Του εχω παρει ηδη πολλες τετοιες.

Ειναι κατι που ξερω οτι χρειαζεται κιολας.

Γτ το δικο του καταστραφηκε.

Δημοσ.
Οχι αλλες μπλουζες.

Του εχω παρει ηδη πολλες τετοιες.

Ειναι κατι που ξερω οτι χρειαζεται κιολας.

Γτ το δικο του καταστραφηκε.

μην εχουμε το ιδιο πραμα στο μυαλο.... γτ κι εγω σκεφτομαι για ενα δωρο που θα κανω σε κανα εξαμηνο απο τωρα, αλλα φαντασου τι ψυχακιας ειμαι....:lol::lol:

Δημοσ.
Πορτοφόλ ομπρέ?

δερματινο ομως :P

ναι,δεν σου αρεσει? :rolleyes: ε? :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 19:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:28 ----------

μην εχουμε το ιδιο πραμα στο μυαλο.... γτ κι εγω σκεφτομαι για ενα δωρο που θα κανω σε κανα εξαμηνο απο τωρα, αλλα φαντασου τι ψυχακιας ειμαι....:lol::lol:

α για πες!

ψιθυρισε το μου στο αυτι αμα ντρεπεσαι :-D

(γτ στο ιδιο ατομο θα το κανουμε?:whistle: Προσεχε τι θα πεις:P)

Δημοσ.
Λοιπον ερωτηση για σενα προσωπικα και μονο.

Αν σου περνανε δωρο (οποιοσδηποτε) αυτο:

http://www.gadgetlife.gr/LH2Uploads/DefaultItemPics/4231_1.jpg

θα χαιροσουν?

Θα έκανα "τσ" και το επόμενο πρωί θα το έδινα στο γυφτάκι που μένει στο υπόγειο.

Δημοσ.
δερματινο ομως :P

ναι,δεν σου αρεσει? :rolleyes: ε? :rolleyes:

Όχι βρε, απλά ερώτηση έκανα. Μια χαρά πρακτικό και θα το 'χει και κάθε μέρα. Και υπάρχουν πολύ ωραία μονδέρνα. Κοίτα μην είναι κανένα εντελώς κλασσικό βαρετό μόνο. Εντάξει, άντρας είναι αλλά και νέο παιδί.

Πω! τώρα θυμήθηκα κάτι υπέροχα σουέτ δερμάτινα τίμπερλαντ που είχα δει στο αεροδρόμιο του λονδίνου. Σούπερ. Σλουρπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...