Vintage Jewel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Θα έκανα "τσ" και το επόμενο πρωί θα το έδινα στο γυφτάκι που μένει στο υπόγειο. Δν ηξερα οτι εχεις γυφτακι που μενει στο υπογειο. Αυτο λεει πολλα.
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 δερματινο ομως α για πες! ψιθυρισε το μου στο αυτι αμα ντρεπεσαι (γτ στο ιδιο ατομο θα το κανουμε? Προσεχε τι θα πεις) μπα σιγουρα οχι στο ιδιο ατομο. δεν θελω να πω μεσα στο φορουμ γτ μπορει να το δει και θα χαλασει η εκπληξη. :o
scullyist Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ψιλοάκυρη ερώτηση vintage, ρώτα πρώτα αν έχει σχέση με το χόμπυ. Σε άτομο που δεν ασχολείτε λογικό να πει θα το έδινα σε γυφτάκι κλπ κλπ. Υποθέτω ότι ο δικός σου ασχολείτε για να το έβαλες στα υπόψην αυτό.
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ψιλοάκυρη ερώτηση vintage, ρώτα πρώτα αν έχει σχέση με το χόμπυ. Σε άτομο που δεν ασχολείτε λογικό να πει θα το έδινα σε γυφτάκι κλπ κλπ. Υποθέτω ότι ο δικός σου ασχολείτε για να το έβαλες στα υπόψην αυτό. Oχι βεβαια. Για ποιον τον περασες. :p Αφου ειπαμε ηταν ερωτηση μοναχα για τον freedubus για να δω τα γουστα του.
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δν ηξερα οτι εχεις γυφτακι που μενει στο υπογειο.Αυτο λεει πολλα. Λέει. Οτι το έχω κάνει μάγκα δίνοντάς του τα σαχλά δώρα.
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Λέει. Οτι το έχω κάνει μάγκα δίνοντάς του τα σαχλά δώρα. Η οτι δεν πρεπει να σου κανουν δωρα.
scullyist Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Oχι βεβαια.Για ποιον τον περασες. :p Δεν κατάλαβα, μια χαρά χόμπυ είναι ο μοντελισμός. Μην ψεύδεσαι
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα, μια χαρά χόμπυ είναι ο μοντελισμός. Μην ψεύδεσαι Ε ναι κι εγω το ιδιο ειπα. Συμφωνουμε.
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πλάκα πλάκα μου έρχονται στο μυαλό αρκετοί τρόποι χρήσης του ελικόπτερου σαν σεξ-τόι ε. Ισως να το κρατούσα τελικά.
imr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πλάκα πλάκα μου έρχονται στο μυαλό αρκετοί τρόποι χρήσης του ελικόπτερου σαν σεξ-τόι ε. Ισως να το κρατούσα τελικά. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=IRslKeT0EmQ[/ame] Κατι τετοιο?
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι. Το σκηνικό περιλαμβάνει αλυσίδες και κρίκους.
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω άλλη μία πιο δυνατή από κείνη τη βραδιά.
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Την κρατάω για να τη δει ο htps την κατάλληλη στιγμή. Επίσης, σου βρήκα 2 καταπληκτικά δώρα, ένα φθηνό και ένα που υποψιάζομαι πως είναι πιασοκώλικο, θα δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.