Προς το περιεχόμενο

Δώρο Επετείου

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Την κρατάω για να τη δει ο htps την κατάλληλη στιγμή.

Επίσης, σου βρήκα 2 καταπληκτικά δώρα, ένα φθηνό και ένα που υποψιάζομαι πως είναι πιασοκώλικο, θα δω.

Τι είναι;; Κινεζούλα που κάνει μασσάζζζζ;;;

Φρηνταμπαντού, πες με το ελικόπτερο τι. Αλυσίδες να κρέμονται από έλικες κι όπου βρουν; Κρίκοι πιασμένοι στο δέρμα και βρουμ;;

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι είναι;; Κινεζούλα που κάνει μασσάζζζζ;;;

Φρηνταμπαντού, πες με το ελικόπτερο τι. Αλυσίδες να κρέμονται από έλικες κι όπου βρουν; Κρίκοι πιασμένοι στο δέρμα και βρουμ;;

α εσυ εισαι σε ανιατη κατασταση :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ακριβώς. Και κανένα αγκίστρι και να προσπαθώ να βάλω τρίποντο στον κρίκο και μετά διαπραγμάτευση για το κάθε χιλιοστό ανεβάσματος κτλ. Είμαι σίγουρος οτι κάτι τέτοιο είχε η βιντατζούελ στο μυαλό της, γι αυτό με ρώτησε.

Δημοσ.
Την κρατάω για να τη δει ο htps την κατάλληλη στιγμή.

Επίσης, σου βρήκα 2 καταπληκτικά δώρα, ένα φθηνό και ένα που υποψιάζομαι πως είναι πιασοκώλικο, θα δω.

τι κριμα ο htps ειναι Αγγλος ασθενης κ τον κλαιμε :P

Vintage πουλακι μου...εγω μπερδευτηκα.Τελικα εχεις καταληξει σε δωρο ακομα?

Δημοσ.

Στην επέτειο μην του πάρεις κανενα δώρο.

Και μετα απο κανα μήνα πεστου με στεντόρεια φωνή, ΝΑ το δωρο σου και του δίνεις κατι που γουστάρει (πράγμα, ευχαρίστηση ή δεν ξερω και γω τι άλλο)

Θεωρώ καλύτερα δωρα εκεινα που δεν ειναι σώνει και ντε επιβεβλημένα να δοθούν σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, αλλα στο φλου.

Αν απο κει και περα, εξακολουθείς να θελεις να του παρεις κατι. Σε αυτα τα 2 χρονια που είστε μαζι, πρεπει λιγο πολυ να γνωρίζεις τα γουστα του και τις παραξενιές του. Συνεπώς έχε εκείνα ως μπούσουλα.

Στην τελικη ΝΑ σου αν δεν του αρέσει το δωρο. Επανόρθωσε στο κρεβάτι, οι άντρες είμαστε ρηχοί τύποι που θελουμε να κολυμπάμε στα βαθιά (κλείσιμο ματιού με υπονοούμενο).

Δημοσ.
Στην επέτειο μην του πάρεις κανενα δώρο.

Και μετα απο κανα μήνα πεστου με στεντόρεια φωνή, ΝΑ το δωρο σου και του δίνεις κατι που γουστάρει (πράγμα, ευχαρίστηση ή δεν ξερω και γω τι άλλο)

Θεωρώ καλύτερα δωρα εκεινα που δεν ειναι σώνει και ντε επιβεβλημένα να δοθούν σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, αλλα στο φλου.

Αν απο κει και περα, εξακολουθείς να θελεις να του παρεις κατι. Σε αυτα τα 2 χρονια που είστε μαζι, πρεπει λιγο πολυ να γνωρίζεις τα γουστα του και τις παραξενιές του. Συνεπώς έχε εκείνα ως μπούσουλα.

Στην τελικη ΝΑ σου αν δεν του αρέσει το δωρο. Επανόρθωσε στο κρεβάτι, οι άντρες είμαστε ρηχοί τύποι που θελουμε να κολυμπάμε στα βαθιά (κλείσιμο ματιού με υπονοούμενο).

Ναι ειναι αληθεια οτι γενικα δεν σας ενδιαφερουν τα δωρα αρκει να ειστε καλα μεσα στη σχεση σε ολους τους τομεις;)

το εχω καταλαβει.

αμα δν του παρω εγω ομως δν θελω να μου παρει ουτε εκεινος :-D δικαια πραγματα

Νταξ,περα απο το θεμα των χρηματων εχω ψιλομπουκτισει και εγω με την φαση με τα δωρα λιγακι..

την περασα 2 χρονια δλδ οποτε μου εφυγε καπως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...