Προς το περιεχόμενο

Αριστεροχειρια.Ποσοι ειμαστε τελικα κ κατα ποσο διαφερουμε αληθεια?

htps

Είστε:  

127 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είστε:

• Δεξιόχειρας.
    • Αριστερόχειρας.
    • Αμφίχειρας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολλοί γονείς την κάνανε παλιά αυτή τη μαλακία, θεωρούσαν κακό να χρησιμοποιεί το παιδί το αριστερό αντί για το δεξί. Και η γνιέκαμ έτσι, της έβγαινε να γράψει με το αριστερό και η μάνατς με το ζόρι την έβαζε να χρησιμοποιεί το δεξί. Εκτός του ότι ο γραφικός της χαρακτήρας είναι τόσο άθλιος που θα έκανε ακόμα και γιατρό του ΙΚΑ να χλωμιάσει, έχει και μια ελαφριά μορφή δυσλεξίας που ο ειδικός της είπε ότι ίσως οφείλεται σε αυτό.

ευτυχως που η δικη μου οικογενεια δεν ειχε τετοια θεματα.Δυο εχουμε βγει στο σοι αριστεροχειρες,μαζι με εμενα κ η πρωτη μου ξαδερφη κ εξ αρχης ολοι με υποστηριζαν να γραφω με το αριστερο.Η μανα μου τα επερνε κ στην κρανα αμα της ελεγαν κανα τετοιο ακυρο να με κανει δεξιοχειρ.

Παντως εχετε προσεξει οτι κατι δεν παει καλα στο ινσομνια?Μιλαμε 30% αριστεροχειρες?Τι γινεται ρε σεις?Αριστερομαγνητης το ινσομνια,την ωρα που το ποσοστο στον γενικο πληθυσμο δεν ξεπερναει το 7%...

Δημοσ.

Παντως εχετε προσεξει οτι κατι δεν παει καλα στο ινσομνια?Μιλαμε 30% αριστεροχειρες?Τι γινεται ρε σεις?Αριστερομαγνητης το ινσομνια,την ωρα που το ποσοστο στον γενικο πληθυσμο δεν ξεπερναει το 7%...

Οι αριστερόχειρες είναι καλή με τις επισκευές/κατασκευές άρα, αριστερόχειρες θα βρεις εδώ:ρ

Δημοσ.

Οι αριστερόχειρες είναι καλή με τις επισκευές/κατασκευές άρα, αριστερόχειρες θα βρεις εδώ:ρ

Βρε Στελιο,ουτε ενα λεμονι μπορω να κοψω,ποιες επισκευες δλδ?Νομιζω οτι εχουμε πολλα false positives.Ισως καποιοι συγχεουν τις αμφιδεξιες ικανοτητες τους κ βαζουν αριστεροχειρες.Οπως κ να εχει επιστημονικα αριστεροχειρ θεωρηται εκεινος ο οποιος γραφει με το αριστερο μιας κ η γραφη ειναι η πιο πολυπλοκη λειτουργεια του χεριου....

Δημοσ.

Οπως κ να εχει επιστημονικα αριστεροχειρ θεωρηται εκεινος ο οποιος γραφει με το αριστερο μιας κ η γραφη ειναι η πιο πολυπλοκη λειτουργεια του χεριου....

Τι εννοείς;

Δημοσ.

Τι εννοείς;

Οτι γραφει με το αριστερο σε καλυτερο επιπεδο απο το δεξι κ εχει ανεση η αυτοματη προτιμηση να χρησιμοποιει το αριστερο στην γραφη.

Δημοσ.

Εγώ πάλι που γράφω με το δεξί και θα προτιμούσα να χάσω το δεξί, τι είμαι;

εκτός από μαλάκας...

Δημοσ.

Μου χτύπαγε και 'μενα το χεράκι μου η μαμά μου. Το 'χω ξανά πει νομίζω.

Δημοσ.

Το ποσοστό μάλλον οφείλεται στο ότι οι δεξιόχειρες δε καίγονται και τόσο να ψηφίσουν σε σχέση με τους αριστερόχειρες.

Οι αριστερόχειρες θέλουν να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους επειδή θέλουν να τραβήξουν προσοχή ή επειδή νιώθουν ότι έχουν κάποια ιδιαιτερότητα. Σαν το gay parade ένα πράμα. :P Αυτό ισχύει γενικά για κάθε είδους μειονότητα.

Δημοσ.

Αυτό ισχύει γενικά για κάθε είδους μειονότητα.

Ανοητες γενικευσεις.. :mrgreen: Δεν εχουμε αναγκη για προσοχη εμεις ρε συ.Το χουμε απο μονοι μας.

Παντως η αληθεια ειναι οτι ανηκω στην μειονοτητα της μειονοτητας,ολα τα ακυρα πανω μου :wub:

Δημοσ.

Είμαι αριστεροχειρας 29 χρόνων και είμαι Καλά.ένα θέμα με τα ποντίκια που έχουν πλήκτρα στην θέση όπου άκουμπα ο αντιχειρας του δεξιού χεριού υπάρχει μόνο.

Επίσης είχα διαβάσει ότι υπάρχει μια ελαφριά τουλάχιστον μορφή δυσλεξιας σε όλους τους αριστεροχειρες και μπορω να πω πως μάλλον ισχύει.

Δημοσ.

Επίσης είχα διαβάσει ότι υπάρχει μια ελαφριά τουλάχιστον μορφή δυσλεξιας σε όλους τους αριστεροχειρες και μπορω να πω πως μάλλον ισχύει.

Σαφως κ το σε ολους τους αριστεροχειρες ΔΕΝ ισχυει.Η πλειοψηφια των αριστεροχειρων ΔΕΝ εχουν δυσλεξια,ΔΕΝ εμφανιζουν καποια ψυχολογικη διαταραχη,ΔΕΝ ειναι ομοφυλοφιλοι,ΔΕΝ εχουν υψηλοτερο δεικτη νοημοσυνης απο τους δεξιοχειρες κοκ.

Αυτο που γνωριζουμε ειναι οτι καποιες μελετες συνδεουν την εμφανιση ολων των παραπανω σε σχετικα υψηλοτερο ποσοστο στους αριστεροχειρες συγκριτικα με τους δεξιοχειρες.Μη καταληκτικα ομως συμπερασματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...