Runner25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 εχω γρατζουνιστει τις προαλλες στο προσωπο και φαινεται καπως καποιος τροπος για γργορη επουλωση καποια αλοιφη ισως θα σας ημουν υποχρεος ευχαριστω
injen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Arnica της nelsons αδερφε Sent from my iPhone using Insomnia.app
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 H καποια αναπλαστικη απο ενα φαρμακειο περαστικα
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα χμ κοπεί κάποτε και δοκίμασα μια αλοιφή (δε θυμάμαι όνομα και ήταν αγορασμένη στο Goeteborg) με ψευδάργυρο (zinc). Μιλάμε για τρομακτικά αποτελέσματα. Το "τρομακτικά" είναι κυριολεκτικό, την έβαλα τη νύχτα και το πρωί άρχιζα να αμφιβάλλω για το αν κόπηκα ή το ονειρεύτηκα. Και μιλάμε για βαθύ κόψιμο. Οπότε αν βρεις καμία τέτοια, θα έλεγε.
barbamar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Βαλσαμόλαδο αδερφέ.Χωρίς χημείες ή τέρατα.
barbamar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Σπαθόχορτο, δοκιμασμένα πράγματα Tο ίδιο είπα,υπέρικο btw.
Whiteyez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Χμμ, δεν ήξερα ότι είχε και άλλη ονομασία. Πάντως κάνει τρομερή δουλειά.
mentoras99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Arnica της nelsons αδερφε Sent from my iPhone using Insomnia.app Ψαχνω στο google αλλα δεν βλεπω αν το φερνουν στην ελλαδα. Επισης, οποιος ξερει, απο αυτα που προτεινετε, καποια εμπορικη ονομασια σε προιον που υπαρχει σε φαρμακειο, ας πει. Για να ξερουμε απο πριν τι να ζητησουμε, κι οχι να μπω σε φαρμακειο και να πω στο φαρμακοποιο 'σπαθοχορτο', 'βαλσαμολαδο', 'αναπλαστικη κρεμα' κλπ και να μου δωσει οτι θελει. Να του πω εγω τι θελω, συμφωνα με τις προτασεις σας. Και θα προτιμουσα κατι σε μορφη κρεμας, να το χω σχεδον παντα μαζι μου, κι οχι κατι σε σακουλακι με χορτα σαν αυτο http://www.helpforhealth.gr/index.php?target=products&product_id=32311
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ialuset plus. Κρέμα είναι. Είχα πέσει μια φορά σε ένα σπασμένο τούβλο και έκοψα τον καρπό μου και μετά από μια εβδομάδα ακόμα να κλείσει. Έβαλα τέτοια και σε μια μέρα έκλεισε. Επίσης ψάξε τπτ με ψευδάργυρο που λέει ο λούσι. Μου είχαν σπάσει τη μύτη και έτρεχε απίστευτα πολύ αίμα, και στο νοσοκομείο μου έβαλε ο γιατρός μέσα με μπατονέτα ένα κατάμαυρο πηχτό υγρό που βρωμούσε και έκλεισε μαχαίρι, τον ρώτησα τι είναι και μου είπε somethingοξείδιο του ψευδαργύρουsomething.
barbamar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ψαχνω στο google αλλα δεν βλεπω αν το φερνουν στην ελλαδα. Επισης, οποιος ξερει, απο αυτα που προτεινετε, καποια εμπορικη ονομασια σε προιον που υπαρχει σε φαρμακειο, ας πει. Για να ξερουμε απο πριν τι να ζητησουμε, κι οχι να μπω σε φαρμακειο και να πω στο φαρμακοποιο 'σπαθοχορτο', 'βαλσαμολαδο', 'αναπλαστικη κρεμα' κλπ και να μου δωσει οτι θελει. Να του πω εγω τι θελω, συμφωνα με τις προτασεις σας. Και θα προτιμουσα κατι σε μορφη κρεμας, να το χω σχεδον παντα μαζι μου, κι οχι κατι σε σακουλακι με χορτα σαν αυτο http://www.helpforhealth.gr/index.php?target=products&product_id=32311 Αν πας σε φαρμακείο με εναλλακτικές λύσεις,θα βρεις βαλσαμόλαδο. Αν είσαι Αθήνα,σου δίνω ένα μπουκαλάκι τζάμπα,σου φτάνει για τουλάχιστον ένα χρόνο.
DhZou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 την Arnica την φέρνει η PowerHealth στα φαρμακεία, αλλά κάνει για άλλη δουλειά... "Φυτική κρέμα με το φυτό Arnica Montana για κάθε είδους μελανιά από χτυπήματα, πτώσεις ή κακώσεις. Βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση μυϊκών πόνων, διαστρεμμάτων και θλάσεων. "
The_Judas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 madecassol κρέμα. Βασικά ρώτα τον φαρμακοποιό, μπορεί και αυτός να σου προτείνει κάποια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Betaisodona & Iruxol N, αυτές τις δύο χρησιμοποιούσα για να κλεισει πληγη απο εγχειρηση.
tsipouro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Kelosoft. Κάνει περίπου 50 ευρώ το σωληνάριο, αλλά κάνει θραύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.